Honda yetkili servisi'nin ayıbı...
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
0 km almış olduğum CBF 150mi 1000 bakımına Honda yetkili servisi olan MotoTAL Hasanpaşa'ya götürdüm. Motosikletimi teslim alırken faturayı incelediğimde resimdeki manzara ile karşılaştım. Bir teknik servis zincire sıktığı 0.08lt zincir yağının yada temizleme spreyinin parasını alacak kadar aciz duruma düştüyse, müşterileri göstere göstere kazıklamak hoşlarına gidiyor demektir. Böyle bir durumla karşılaşan başka bir arkadaş var mı?
Fatura fotoğrafları:
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Reklamlar
-
Servisler böyledir mümkünse sadece yağ değişimi için veya gerekli bakımları servisinizde yaptırın, zincirinizi kendinize yağlayabilirsiniz, elinizden geliyorsa yağınıda siz değiştirin.
-
-
yine böyle cbf150 ile giden bir arkadaş sağlam bir hesap çıkartmışlardı.. birde komple kutunun parasını ve güzel bir işçilik fiyatıyla.. konusu vardı bu forumda.
-
honda alın. Servisi iyidir. Parçası boldur. Derlerdi. Dünde cbr 250 sine ön çamurluk bulamayan bi arkadaş konu açmıştı. Muhtemelen 1 ay bekleyecek.
-
Özellikle MotoTAL fiyatları ile ilgili forumda çokça yazı bulmak mümkün.
Ben şahsen tecrube etmediğim için direk olumsuz bişey diyemem fakat fiyat politikaları ile ilgili hiç olumlu bişey okumadım diyebilirim :/
-
bende bazen kızdığım söylendiğim oluyor. ama bizimkiler sadece yağ parasını alıp motoru teslim ediyorlar. Allah tan toplama yapmasını bilmiyorlarmış.
-
Konşuk motora gidin diye defalarca yazdık. Yağ değişiminde yağ ücreti dışında bir şey almıyor diye. 25 liraya halledecekken 50 liraya gelmiş. Sağlık olsun. Bunun adına tecrübe demiyorlar mı zaten?
-
Ben yukarıda bir anormallik görmedim,bakım fiyatı 46,24 tl olarak gözüküyor.Adamlar kullandığım malzemenin bedelini elbet alacak işçilik almamışlar daha ne yapsınlar.
-
Atık yağ bedeli falan almamışlar. Buna da şükür deyin bence.
-
çay içmiştim parasını alacaklarmı
-
erimozel adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
0 km almış olduğum CBF 150mi 1000 bakımına Honda yetkili servisi olan MotoTAL Hasanpaşa'ya götürdüm. Motosikletimi teslim alırken faturayı incelediğimde resimdeki manzara ile karşılaştım. Bir teknik servis zincire sıktığı 0.08lt zincir yağının yada temizleme spreyinin parasını alacak kadar aciz duruma düştüyse, müşterileri göstere göstere kazıklamak hoşlarına gidiyor demektir. Böyle bir durumla karşılaşan başka bir arkadaş var mı?
Fatura fotoğrafları:
http://s12.postimg.org/h9umocn2l/20130922_014730.jpg
http://s10.postimg.org/szmdd310p/20130922_014740.jpg
bizim ps 150 yede 400 bakımında 105 lira kitlediler. honda bunu yapıyor, hem sarf malzemesinin zincir yagı gibi,
hemde temizlik makzemesinin parasını faturaya ilave ediyor
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Bence sıkıntı yok. Yetkili servis olarak bakarsak normal bir fiyat.
Kullandığı yağı - temizleyiciyi bile fatura etmiş, kanunileştirmiş adam.
Olması gereken şeyler bunlar.
Mototal TVS yetkili servisi olsa hep oraya görürürdüm diyeyim de siz anlayın durumu.
Servisten servise, işçilik özverisi açısından o kadar farklar var ki.
-
MotoTAL gerçekten iyi geçiriyor arkadaşlar mümkünse başka servisleri tercih ediniz..
-
Şimdi şöyle düşün.
1 ay sonra zincirin koptu ve yolda kaldın. Normalde zincir niye kopar? Servis sana diyecekti ki, zinciri yağsız bırakmışsınız, o yüzden kopmuş. O yüzden garantiye girmez.
Sende diyeceksin ki, bakın faturamda zincir yağlama yapıldığı yazıyor. Zincirin garantiden değiştirilmesini istiyorum dersiniz ve servis mecburen değiştirir. Aslında bu tür şeylerin fatura yer alması son kullanıcı açısından iyi birşey.
-
Zincir koptuda illa bu kadar mı bakım parası almak zorundalar eee 4 bakıma gitsen zaten zincir parası cıkıyo garantiye ne gerenk var :D
-
Aslında bunların parasını her servis alıyor neredeyse. Bence mototal en doğrusunu yapıyor ne kullandıysa kuruşu kuruşuna yazmış. Sonuçta onlar da o malzemeleri para verip alıyor. Servisin kafadan herkese başka fiyat vermesinden iyidir diye düşünüyorum. Hatta geçen sen arkadaşımla 1 ay aralıkla ybr aldık benim ilk bakımım 35 tlydi ondan 40 tl aldılar kafalarına göre fiyat kesiyolar.
-
Takdir ettim böyle yazsınlar 20 lira fazla vereyim .
-
Yanlış birşey göremedim.
başka yere gitsen ne belge ne bişey .ne kullandığı belli değil , abi 50 lira versen yeter dicek.
adam ayrıntılı faturalandırmış suçlu olmuş .
üstelik adam işçilik almamış 48 tl işçiliği komple iskonto indirim yapmış sadece kullandığı malzemeyi yazmış .
el insaf elinizi vicdanınıza koyun birdaha düşünün .
-
Diğer servislerde yapılanları detaylıca yazıyor zaten o belgeye ( benim bütün faturalarımda altta yapılan işlemler yazıyor), sadece fiyatlandırmıyorlar, büyütülecek ekstra hiçbirşey yok bence bu faturada
Oldu olacak madem okadar hak geçmesin istiyor 0.000000008 zincir yağı yazan servis, subap ayarı yaparken motor yan kapağı çizdik, sipariş geçildi (o da bizden olsun yetkili servisiz sonuçta ) " -50 TL" olarak ta yazsın ozaman helal derim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)