Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Yağmurlu Havada Motosiklet Kullanılırmı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cgl
    Bugün yağmura ve soğuğa rağmen 1 saat kadar turladim güzel oluyor aslında bir de gerekli ekipman olsa çok daha güzel olur kasksiz montsuz botsuz korumasız kullanıyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial x treme, mondial 100 uag (calindi)
    Kucuk cc ise cok rahat olur. Guzel ekipman, guzel bi yagmurluk ve kuru havadakinden 1 vites dusuk gidersen sıkınti olmaz. Ancak yagmur cok yagiyor ise diger araclar seni hic gormez. Kesinlikle arakara girme. 4 lulerini yak oyle git.

07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Yağmurda motor sürmenin hastasıyım, doğru ekipmanla varsa dörtlülerini yoksa sinyalini yakıp ağır ağır gideceksin, o yağmurun kaskına vurdukça çıkardığı ses yokmu of of of antalyadan mersine giderim o halde

Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Neden kullanılmasın ? Motosiklet sadece kuru havada kullanılan bir araç mı ?
    Ben kuryeciyim yağmurlu havalarda kullanmak zorunda kalıyorum.
    Günde 35-40 paket atmaktayım bölge geniş sınır yok.
    Olduğumuz yerden 5-6 km uzağa kadar gittiğimiz paketler oluyor.
    Yağmur kar değişmiyor yani.Kar yağıp yerler buzken bile 20den aşağı paket atmadım.
    Yağmurlu hava da daha çok iş oluyor kullanmak zorunda kalıyoruz.
    Bu kişiden kişiye değişir.Kimi de çok yavaş gider.Kimisi virajda düşer.Kimisi duramaz motoru yatırır.Kimisi duramaz çarpar bir yere.Kimisi de kendimden örnek vereyim yağmur çamur farketmez dört mevsim motorcu dedikleri olsa gerek farketmiyor alışıyorsun en önemli etkenler takip mesafeni kuru havaya göre biraz daha fazla açıyorsun daha uzak seyrediyorsun.Frenlere daha sakin yumuşakça basıyorsun.Virajlarda yatırmamaya gayret gösteriyorsun.Ani durumlarda heyecan panik yapmadığın taktirde sıkıntı yok.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Güzel bir yağmurluk ve kaymayan lastiklerle daha da güzel olur.
    Genelde arka fren tam durma değil yavaşlama mesafesi kalacak kadar az gaz ekstra dikkat ile çok güzel oluyor.Bide Vizör de yağmur damlalari olmasa ...

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Bu gün yağmur altında sürdüm daha iyi anladım lastiğin önemini kayma yok endişe yok dert yok tasa yok her an kayma ihtimalini

düşünmemek yerler ıslak ama bu lastik kaymıyor yola yapışıyor demek yüzündeki mutluluk tebessüm limitin biraz daha üstüne çıkmak aynı oranda kalp atışlarının biraz daha hızlanması

Ivır zıvıra bir sürü para harcanacağına bir kere denemeliğinede olsa iyi bi lastiğe para vermek gerekir kuru yaş farketmez iyi bi lastiğin tadını alan bidaha İrc ye Sawaya tavaya bakmaz

Fazla açılmamak gerekir yağmur altında sürdüğümüzün bilincinde olalım yok şu viraja şöyle gireyim pegleri kafayı gözü omzu yere sürteyim demeden normal ayarda gidilirse sorun olmaz önündeki alanı açmak ileriyi planlamak ani manevralar ani frenlere yapmamak gerkir

Yağmurlukda gerekli normal kıyafetlede olur pantolon eldiven felan ıslanıp vücuda yapışıyor bide rüzgar vurunca balyoz etkisi yaratabilir yazlık eldivenin ıslanıp rüzgarında karşıdan eline vuruyor olması hoş olmaz

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    yağmurda motor güzelde iliğine kadar çamur oluyor arkadaş motor nasıl temizliyorsunuz sonra onu

Motosikleti
    Kuba CR1
    Kullanılır ama botlar falan su geçirmemesi lazım yağmurlu karlı bi günde 160 km yol yaptım bacaklarım ıslanmasa çok rahattı lastiklerin kaliteside önemli tabi burda benim ki çinli ama kaymadı

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)