Yağmurlu Havada Motosiklet Kullanılırmı?
Reklamlar
-
Evet kullanılır. Şimdi işten çık, motora bin, üstün başın yağmur çamur olsun, ikide bir sağa yanaş cebinden bezi çıkartıp vizörü sil, PÖFFFFF! Korsan taksiye 30 lira vermek daha mantıklı sanki. Bir günde 25 lira zarar et, sinir ol. Hay yağmuruna çamuruna senin İstanbul.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
-
konudaki diğer yorumları okumadan yazıyorum kullanılır ama full kıyafet (yağmur yağmasa bile yerler ıslak oldumu insanın üstü ve motor bayağı kirleniyor )olacak gideceğin yere veya işe vardığında o kıyafeti çıkarıp normal kıyafetini giyeceksin ekipmanı kurutacaksın sonra motoru yıkatacaksın vs vs sürüşü yazmıyorum bile ayrı dikkat istiyor sıkıntım yok gerçi işte ben bu sebeplerden dolayı yağmurlu havalarda mümkün olduğunca sürmek istemiyorum
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Su geçirmez bot için pahalı markalara bakmayın sakın.
YDS alın.
Kesinlikle su almıyor.
-
zerzura adlı üyeden alıntı
YDS alın.
Kesinlikle su almıyor.
İş yeri veriyor demir uçlu
Ben bilek üstü deri bot kullanıyorum. Pantolonda pilot pantolonu su yağmur çamur rüzgar almıyor. Üstte deri çeket.
Ama bi eldiven işini çözemedim şimdilik yazlık var anında ıslanıyor.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
bugun ankarada yagmur altinda 1 saate yakin kullandim.
cevabim;HAYIR KULLANILMAZ!!!
-
-
Merhaba,
Yagmur zerrecikleri dansı seviyormuş, öyle duydum bence elbette kullanilir. Keyifli de oluyor, keyfi keyifsizlige dönüştüren etmenler olmadıkça, su sıçratan araclari sevmem..
-
yağmurda kullanmak ayrı bi zevktir hatta boş olduğum zaman yağmurluğu çekerim üzerime ayagımada botu giyer gezerm civar köyleri ama dikkat etmek gerek ani manevra yapmamak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------
yağmurda kullanmak ayrı bi zevktir hatta boş olduğum zaman yağmurluğu çekerim üzerime ayagımada botu giyer gezerm civar köyleri ama dikkat etmek gerek ani manevra yapmamak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------
-
zerzura adlı üyeden alıntı
YDS alın.
Kesinlikle su almıyor.
Katiliyorum yagmuru hic gecirmiyor fakat ucuz oldugu konusunda supheliyim?
Bu arada sn Deryali, cektiginiz fotolar inanilmaz guzel. Tebrik ediyorum ve merak ediyorum fotograf makinasiyla mi yoksa telefon kamerasiyla mi cekildi bunlar? Ozellikle marina fotografi muhtesem.
-
Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı
Bu arada sn Deryali, cektiginiz fotolar inanilmaz guzel. Tebrik ediyorum ve merak ediyorum fotograf makinasiyla mi yoksa telefon kamerasiyla mi cekildi bunlar? Ozellikle marina fotografi muhtesem.
Selamlar
Cep telefonlarının bu kadar kaliteli çekmesi mümkün mü
Şimdi size karşılaştırma yapmak için aynı yerde cep telefonunun hangi kalitede fotoğraf çektiğini göstermek istiyorum.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Cok kaliteli foto ceken cepler var. Misal benim kullandigim note 4. Ama tabii bu kalitede olamaz. Gunduz cekimi belki ama gece cekimi hic olamaz.
-
Motosiklet Eğitmeni
Deryali,
adami fotograf çekmekten sogutursun sen abicim.
Sinirlerim bozuldu.
-
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Bugün git gel 110 km yaptım sabah giderken çiseleme vardı tam takır giyinmiştim sorun olmadı
Motorcu adam birazda zor şartlarla mücadele edebilendir.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
COQ adlı üyeden alıntı
Deryali,
adami fotograf çekmekten sogutursun sen abicim.
Sinirlerim bozuldu.
Est.
Fotoğraf çekmeyi seviyorum, ayrıca motosiklet ile fotoğraf birleşince de çok güzel oluyor.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Yağmurda,çamurda,soğukta,sıcakta yani kısacası "aşırı kar ve aşırı buzlanma" hariç her zaman sürülür. Yani araba nasılsa motosiklet de öyle bence. Motosikleti ulaşım aracı ve "gerçek bir araç" olarak kabul eden herkes her şartta kullanır. Hadi bazılarımız yağmurda sürmeyi sevmez, bazılarımızda ıslanmayı sevmediğinden ve ekipmanı olmadığından binmez motora... bunları anlarım. Da arkadaş motora kartondan yapılmış gibi muamele edene acayip kıl oluyorum. Yahu bu araçlar her türlü hava koşuluna dayanıklı yapılır, yağmur çamur, toz toprak falan, bir arabaya verdiğinden daha fazla zarar vermez motora. Sadece ufak tefek bakımlar gerekir; aşırı yağmur sonrası zincir yağlama falan gibi.
Malum sitedeki ilanlara bakıyorum. Adam yağmur çamur kullanmamış, "garaj" motoruymuş, kışın hiç binmemiş ve 3 yaşında motor 35000 km de...
Bu memleketin genelinde yılın yarısı yağmur yağar...
Ve motor bir ulaşım aracıdır. Yağmurda erimez, paslanmaz, soğukta üşümez, motora su gelirse ( ki millet bundan çok korkuyor ) hiçbirşey olmaz.
Sürün abilerim kardeşlerim sürün... Dikkatli ve uygun ekipmanla çıkın ve yağmurda da sürün...
Kazasız, Belasız....
-
Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı
TCX, HG gibi ithal rakiplerine göre %40 ucuz.
-
dadaş-bb adlı üyeden alıntı
Bugün git gel 110 km yaptım sabah giderken çiseleme vardı tam takır giyinmiştim sorun olmadı
Motorcu adam birazda zor şartlarla mücadele edebilendir.
katılıyorum...yağmurluk ve diğer ekipmanlar tam ise sıkıntı olmaz,tek problem motor kirlenecek..
örnek vermem gerekirse ben dün arkadaşlarım ile yoğun yağmur ve çamur deryası içerisinde levent-şile arası gittik geldik.motor leş oldu ama grup sürüşümüz ve yediğimiz yemeğe değdi..bazıları arabanız ykmu arabaya gidin diyebilir,dedilerde ama dadaşın dediği gibi motorcular zor şartlarda da bu işi yapabilmeli..ben bu sayede motorumun limitlerinide görmüş oluyorum ve diyorumki,kesinlikle lastikleri değişmeliyim
-
Motora göre hava olmaz , havaya göre ekipman olur , o ekipmanla da her hava motorluk olur
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
Mecbur değilsem sürmüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)