Arka freni sol elime debriyajı ayağıma almak istiyorum bu mümkün mü? Maliyeti nedir?
Arka freni sol elime debriyajı ayağıma almak istiyorum bu mümkün mü? Maliyeti nedir?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Durduğunda hangi ayağınla dengeni sağlayacaksın?Bir ayak debriyajda,diğeri vitesde,sonra?
motor park halindeyken ayağını debriyaja koyduğunda nasıl devrilmeden kalkış yapmayı düşünüyorsun
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
Gazı da hemen fren pedalının yanına alsan ne güzel olur Pardon debriyaj pedalının.
yüce rabbim bu gençlik çok farklı bi olay. insana neleri düşündürüyor.
Vitesi uzun bi demir çubukla elciğe uzatmayı düşünüyorum.
Genelde günümüz custom motosikletlerde ve 1950 öncesi motosikletlerde kullanılan bir vites sistemi.Hiç kullanmadım ama oldukça zor kullanımı olan,kullanışsız bir sistem olduğunu biliyorum.Ayrıca bu motosikletlerde debriyaj sol ayakta kullanılıyor diye biliyorum.;
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Gazıda depoyla koltuğun birleştiği noktaya yaylı bir sistemle koy. İleri geri yaptıkça hızlanıp yavaşlarsın.
Bende zihin gücümle kontrol etmek istiyorum hem maliyetide yok nede olsa beyin bedava
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Çok fuzuli bir iş, kullanımı zorlaştırmaktan başka birşeye yaramaz.
Bu işin kökten çözümü oto pilot yapsınlar bari de ne debriyaj derdi kalsın ne fren
Terminatörün ilk filminde ki motosiklet.Vites gidonun solunda,debriyaj sol pedalda.H&D'ın bir kaç serisinde de varmışşşş...Kesin bilgim yok çok kulaktan dolma tabi benimki...
Levyeli manet ile yapılabilir.Sanırım 660 dolar gibi bir fiyatı vardı e-bay'de ama onu 100cclik motosiklete nasıl uyarlarsınız bir fikrim yok.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Hiç gerek yok gerçekten, bu kontrol düzeni yılların süzgecinden geçmiş zaten . Oldukça ideal, kritik kontroller sağda, daha az önemi olanlar solda. Buna alışmak lazım.
Gidon yerine de direksiyon verelim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)