Arkadaşlar motor freniydi sanırım ısmı yanlıs mı soyluyorum yoksa vitesi düşürüp motoru öne yığma . Aklıma takılan bu sımdı 180(misal ) km ıle gıderken vıtesı dusurup debrıajı yavaş yavaş gevşetiriyoruz ve motor hızının altındakı viteslere dustugu ıcın one dogru yıgılıyo gıtmıyo böylece ani durus oluyor sanırım peki bunu yaparken çok hızlı ve ani olmamız gerek buraya kadar yanlışsam bunuda soylersenız sevınırım . Cunku otobanlarda hızlı gıderken onumuze cıkıcak ani araçlar ıcın bu sıstem sayesınde duruyor ızledıgım butun top speed deneme vıdeolarında kı adamlar 1 tane türk videosuda vardı 190 la gıderken 30 km ıle doblo onune gecıyor ızlemıssınızdır belkı
http://www.youtube.com/watch?v=SMWrMIIRu2w videonun 1:40. sanıyesınde ızleye bılırsınız . Böyle biran yasarsak şahsi gorusum ben kıtlenır veyatta ön arka butun frenlere abanır %100 yere yuvarlanırım diyen arkadslar ve benım gıbı bu sıstemı nasıl yapacagız dıye aklında soru ısaretı olanlar ıcın tecrube abilerımızden bıraz bilgi istiyorum 5. Vitesde giderken vıtesı 2 ye kadar dusurduk ve ön frenle debriajı bırakmayamı baslıyoruz yani ?