Herkezin mesajlarını tek tek okudum sabah işe gitmiştim şimdi baktım . 5. vitesden 2. vitese düşme olayını misal olarak yazmıstım. ve attıgım videodaki arkads 180 le giderken kaçıncı viteste gidiyor bılmıyorum o yuzden soyledım yani ani frenleme 5. viteste gidiyorsak bile en fazla 4 hızımız frenlere bastıgımızda düştükce 3. düştükce 2 şeklınde yapıla bılır olarak ders cıkartıyorum kendıme. Ogrenmek ıstedıgım teknik evet sadece çok hızlı gıderken kullanılcak teknık . Hayat kurtarır mı bence video'da oldugu gıbı kurtarır bılınmesı gerek dıye dusunuyorum ama bunun ıcın motorumu aldıgımda hergun fren calısması yapmam gerek once ön arka fren kombinasyonu nedır nasıl kullanılır bunları daha sonra lastikleri kitlememeyi bilmek lazım . Motorumu aldıgımda koaceli-istanbul arası yol yapıcam ortalama 110m 120 km fln olucak Allah korusun basıma böyle birşey gelse nolur gıbıme geldı gerek çok hızlı gıtmesem bıle otobanda 100 den aşşa düşmem dıye dusunuyorum Artık ya fox tv ye haberiz yada memlekette arkadslarla sahilde