Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

honda//sıkıntı ONDa

REKLAM ALANI
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen sene CBR250R'da 2 gün içinde garantiden motor yenilediler, gerekli parçaları stokta tutuyorlar demek ki. Ön çamurluk kritik bir parça değil sonuçta.

Bu işlemlerde de bayi bayi aramaya gerek yok, siparişi veriyorsun gittiğin servisten. Sonra Honda Türkiye'yi arayıp şöyle bir süre verdiler, bunu hızlandıralım, 1 ay süre mi olur diye şikayet bildiriyorsun, 15 günde geliyor. Benzeri başıma geldi, üstelik daha kritik bir parçaydı.
    yani hondaya göre bir hondanın komple motor ihtiyacı olma olasılığı çamurluğa ihtiyacı olma olasılığından daha fazla
    yada bir şekilde cbr komple motora ihtiyaç duyduğunda sahibini 1 ay bekletip sinirlendirip başına gelenleri anlatmasın motorun satışlarında düşüş olmasın diye hemen halledecek şekilde stok tutuyor :-)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani hondaya göre bir hondanın komple motor ihtiyacı olma olasılığı çamurluğa ihtiyacı olma olasılığından daha fazla
    yada bir şekilde cbr komple motora ihtiyaç duyduğunda sahibini 1 ay bekletip sinirlendirip başına gelenleri anlatmasın motorun satışlarında düşüş olmasın diye hemen halledecek şekilde stok tutuyor :-)
    Bu durumda stok tutmayan marka en saglam motoru yapıyor nede olsa sorun cıkmaz diye elde tutmaya gerek yok :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu durumda stok tutmayan marka en saglam motoru yapıyor nede olsa sorun cıkmaz diye elde tutmaya gerek yok :D
    Motor bloğundan stok tutmayan evet. Yinede Fabrika merkezde yağını zamanında değiştirmeyip sorun çıkarttıranlar için tutulur bazı parçalar. Ama motor düşmeye yakın bir alettir dolayısıyla düşme ile etkilenecek herşeyin stoğunu tutan firmadır adam akıllı olan firma.
    Şimdi Honda adam akıllı mı sence?
    Çamurluk lan bu çok kolay kırılacak parça.
    Kanuni bile sigortadan hemen gönderdi gt650 ye çamurluğumu sen biliyorsun.
    ver gazı... ver çoşkuyu

Motosikleti
    Honda nc700xa
    CBR250 piayasana ne kadar var kacı düşüyor peynir ekmek gibi satıyor ucuz oldugu için millet tamir işine de gitmiyor bunuda sen biliyorsun... cbf150 nin grajının olmadıgını biliyorum ben bu yok demek değil, Adamalar yok satıyor... :D

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Evet tamire de gidilmediğine göre sürekli adamın elinde bulunması gereken parça.
    Binde bir bulunan model olsa eyvallah.Zaten bu yedek parçaları satarak motorun satışından daha fazla para kazanacağı aşikarken neyin kafasını yaşıyor bunlar.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Valla en son yan sanayisi varmı diye sormuştuk CBR250 için Fatih KILIÇLI ya getrimiyoruz orjinali zaten kac paraki dedi :D

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    CBR250 piayasana ne kadar var kacı düşüyor peynir ekmek gibi satıyor ucuz oldugu için millet tamir işine de gitmiyor bunuda sen biliyorsun... cbf150 nin grajının olmadıgını biliyorum ben bu yok demek değil, Adamalar yok satıyor... :D
    Bencede yetiştiremiyorlar, motosikletin kendisini bile yetiştiremiyorlar, 2-3 ay önceden gelecek olan motosikletler satılmış oluyor

En son İzmire giden motosikletlerin Manisa bayileri tarafından yolda durdurulduğunu bile okumuştum, nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum ama bazı modellerin dünya çapında talebini karşılayamadıklarını biliyorum

Valla en son yan sanayisi varmı diye sormuştuk CBR250 için Fatih KILIÇLI ya getrimiyoruz orjinali zaten kac paraki dedi :D
    Bunuda sormuştum servise, sağa+sola yatsa CBR250 sadece grenaj fiyatları 500küsur liraydı, Atatürk oto sanayinin oradaki grenajcı dayıya sordum 800küsur lira gibi bir fiyat vermişti
    zenon bunu beğendi.

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Motorumla bende kaza yaptım. 250 R 2013 model benım makınede. Ön kısım dağıldı motorun. her bok parçası var. Çamurluktan bende muzdarapım bide egsos koruma demiri. 2 hafta ıcınde yurt dısından qelecek dedi bana. acelem yok dıye beklıom zaten kol kırık:(

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alla allaa ne çamurlukmuş

Ben benim kırmızı ön çamurluğu veriyim beyler size. Kelle zaten operasyonlu benim 15 gün binemiycem, benim adıma beyaz çamurluk siparişi geçen arkadaşa akşam söküp vereyim neolucak,

zaten bekliyor olduğumdan bana giren çıkan bir durum olmayacak, maksat iş görülsün Yalnız ufacıııık bir çatlakımsısı var alyan yuvası yakınlarında, üstüne farkı neyse onuda öderim hatta ayıpsınız

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Hondacıları kızdırma ayıp oluyor.Şu yere göğe sığdıramadıkları cbf ye yakın arkadaşlarım aldıkça bende turluyorum.İndikten sonra motorumun kıymetini daha çok anlıyorum.İyiki 2500 Tl fazla vermemişim.Belki bende sıkıntı var Bi ara gözümü karartıp alacaktım,iyi ki almamışım.Ne bileyim çok çok çok abartılacak yere göğe sığdırılmayacak motor değil ya.Bence sıkıntı çin motorları ucuz diye bisiklet sürmesini bilen adamın motor alıp bakımınla adamakıllı ilgilenmediğinden,sadece benzin koyup gezmesinden dolayı adı çıkmış durumdadır.Ben bunu anladım.Bana göre ilk kural motosikletini seveceksin arkadaş.

[IMG][/IMG]

Benim gibi çin malı kullanan yakın çevremdeki insanların çoğu adını çıkartacak kadar motoru bozamadı.Kim ne derse desin bazen okadar saçma şeyler yazıyolar ki kötülemek için cevap yazmaya bile değmez.Almayacaksın olacak bitecek.Ben küçük cc motorlara o kadar para verilmemesi taraftarıyım.Hala da cbfnin o kadar paraya yok satmasını anlamış değilim.Zevk meselesimi,önyargımı orasını çözemedim.Kazasız sürüşler...
    tinerci, cool113 ve cenkito bunu beğendiler.

Motosikleti
    HONDA CBR250R 2012
    Kardeşim senin başına gelirse sen beklersin.kaliteli marka olmak o kadar basit mi.
    bak kardesimiz ne guzel demis gtr250 parca lazım olmus aynı gun teslim etmişler.
    Biz hondaya biniyoruz kardeş ben yedek parçada tedarik sorunum olmasın diye biniyorum.madem öyle satayım mondial.yuki alayım.
    saygılar

Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk mesajında sadece çamurluk diyorsun, şimdi motorun yarısına parça lazım çıkıyor . 1 ay bekle bir zahmet. Şu saydıklarını senin motora ve rengine uygun şekilde depodan çıkarıp verebilecek bir marka var mı acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------

Geçmiş olsun kardeş naptın geldimi parçalar

Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorumla bende kaza yaptım. 250 R 2013 model benım makınede. Ön kısım dağıldı motorun. her bok parçası var. Çamurluktan bende muzdarapım bide egsos koruma demiri. 2 hafta ıcınde yurt dısından qelecek dedi bana. acelem yok dıye beklıom zaten kol kırık:(

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bencede yetiştiremiyorlar, motosikletin kendisini bile yetiştiremiyorlar, 2-3 ay önceden gelecek olan motosikletler satılmış oluyor

En son İzmire giden motosikletlerin Manisa bayileri tarafından yolda durdurulduğunu bile okumuştum, nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum ama bazı modellerin dünya çapında talebini karşılayamadıklarını biliyorum
    En güzel cevabı vermiş arkadaş . Sezon başında aynı kazayı yapsaydın, aynı gün bulurdun. Düşen ve parça alan çok, sezon bitimine kalmıyor , zaten motor satış olarak da hayli yüksek, yedek parçada da aynı durum söz konusu.

Aynı yollardan ben de geçtim, cbr250r'ı 30 bin km'ye yakın kullandım, diğer hyocu, kawacının yanında bizimki ufak problemler . Tekrar gittim honda aldım sonuç itibariyle.

Çinli alacaksan alsaydın keşke bumoto, bumoto'cuların çektiği çileyi de google'dan aratıp görebilirsin .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    saol berkut kardeş.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol berkut kardeş.
    Ne demek görevim !
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

valadeut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MG KİNG
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz siteyle alakali aklima takılan bir soru var.

Bu siteye yapılan şikayetlerin herhangi bir resmiyeti varmı?
    Herhangi bir resmiyeti yok lakin büyük ve prestijine önem veren Firmalar bu tip siteleri takip ediyor, etmek zorunda çünkü herhangi bir şikayetin durumunu siteden görebiliyorsunuz.

Motosikleti
    HONDA CBR250R 2012
    Motorumun sag ve sol grenajları geldi montaja basladım derken grenajların parcası eksik cıktı.normalde benim siparis verirkeb sol grenaj takımı demem mi lazımdı bilenler aydınlatırsa sevinirim...

burakragaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R 13'-ÇALINDI - Maxx 200-16' -Rx3i Evo'16 -
    Alıntı emrahc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaslar benim icin honda hayat onda slogani yedek parca sıkıntısından sonra bitmistir
    yeni sloganım honda sıkıntı onda olmustur.
    cbr 250r kaza yaptım.camurluk lazım oldu su bayileri ve honda istanbul fabrikayı aradım.
    antalya
    istanbul
    ankara
    samsun
    izmir
    bursa
    bu illerin hiç birisinde çamurluk bile yok.çok şaşırdım.fabrikadakilere sordum siz her ile bu kadar bayi neden actınız diye.
    sıradan çin motorları kadar olamadılar bekle şimdi 1 ay
    Geçenlerde bende 250Cbr ile kaza yaptım sağ gidon grenaj ve egzos kapağı lazımdı , beni 20-40 gün arası beklemeye aldılar. Böyle bir saçmalık gerçekten yok.. :/

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ps150 nin arka amanstörleri 1500 tl işçilikte yok peki buna ne dersin

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Bence sorun Honda da degil yedek parcacilarda.Aracimin bi sigortasi yanmisti.Burada sizlerle paylasmistim hatta.Sadece Toyota nin 2 model aracinda kullaniliyormus.Kime sorduysam ilk defa goruyorum dedi.Bulgaristan da bi arkadasim toyota servisine gidip siparis verdi 3 gunde Japonya dan getirdiler.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Stokta neden tutsun bir sürü model bir sürü parcası var bunun
    sipariş verecen getirtecekler

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)