Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

honda//sıkıntı ONDa

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR250R 2012
    Evet arkadaslar benim icin honda hayat onda slogani yedek parca sıkıntısından sonra bitmistir
    yeni sloganım honda sıkıntı onda olmustur.
    cbr 250r kaza yaptım.camurluk lazım oldu su bayileri ve honda istanbul fabrikayı aradım.
    antalya
    istanbul
    ankara
    samsun
    izmir
    bursa
    bu illerin hiç birisinde çamurluk bile yok.çok şaşırdım.fabrikadakilere sordum siz her ile bu kadar bayi neden actınız diye.
    sıradan çin motorları kadar olamadılar bekle şimdi 1 ay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda Türkiye Distribütörünü arayın müşteri hizmetlerine sorununuzu bildirin.Bunun yanında www.sikayetimvar.com ve benzeri adreslere şikayetinizi yazın.Firmaların alt kademeleri genelde alakasız davranabiliyor ama sorun firma müdürlerine ve internet ortamına taşındı mı şirket ister istemez imajını zedelememek için bir şeyler yapıyor.

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şaşırdım hondanın belkıde en çok satan modelının çamurluğunun bulunmaması garıp..
    htmetin bunu beğendi.

yazık hondaya hiç beklemezdim. Hem ben japon malı alıcam hemde şikayetimvar'a yok o bu diye yazıcam ki öyle gelsin ugrasamam hocam hiç.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Bende bunu anlamıyorum Hondaya toz kondurmayan beklemeyen kitle var adamlar akrabanız değil bir şey değil.Orda da Türkler çalışıyor çok bir farklılık beklemeyin Türkiyede motora biniyorsanız her türlü bir şeye muhtaç kalıcaksınız bulamassanız ve garanti hakkınız varsa çirkeflik yapın,dava açın,şikayet edin kısacası rezil etmeye uğraşın başları ağrıyınca ders alıyorlar.
    search16 bunu beğendi.

Garantisi filan varsa ver tüketici haklarına bak gör nasıl degişiyolar ordan oraya yazı gidince.

Motosikleti
    HONDA CBR250R 2012
    Yazık ya gerçekten yazık ve çok ayıp ben bunu duyurmak ıçin elimden geleni yapacagım

Sorun ile ilgili olarak daha önceden açmış olduğum konu:

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ca-sorunu.html

boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    ala ala tuhaf bi durum cbr 250 baya satılan bi model olması lazım forumda bir çok kişi de var satılık sitelerinde bir sürü var ayrıca 125 lik ile aynı kaportaya sahip galiba. ee 125 lik te bir sürü var. yedek parçanın istanbul gibi bi yerde olmaması şaşırtıcı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    O lafın dogrusu Lifandan ßaşkası yaLan..! dır kardeŞş. İster Motorun her bir parçasını liğme liğme dagıt. götür servise cok uygun fiyata 15 dk da elinde.

Geçen sene CBR250R'da 2 gün içinde garantiden motor yenilediler, gerekli parçaları stokta tutuyorlar demek ki. Ön çamurluk kritik bir parça değil sonuçta.

Bu işlemlerde de bayi bayi aramaya gerek yok, siparişi veriyorsun gittiğin servisten. Sonra Honda Türkiye'yi arayıp şöyle bir süre verdiler, bunu hızlandıralım, 1 ay süre mi olur diye şikayet bildiriyorsun, 15 günde geliyor. Benzeri başıma geldi, üstelik daha kritik bir parçaydı.
    dockerengin bunu beğendi.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen sene CBR250R'da 2 gün içinde garantiden motor yenilediler, gerekli parçaları stokta tutuyorlar demek ki. Ön çamurluk kritik bir parça değil sonuçta.

Bu işlemlerde de bayi bayi aramaya gerek yok, siparişi veriyorsun gittiğin servisten. Sonra Honda Türkiye'yi arayıp şöyle bir süre verdiler, bunu hızlandıralım, 1 ay süre mi olur diye şikayet bildiriyorsun, 15 günde geliyor. Benzeri başıma geldi, üstelik daha kritik bir parçaydı.
    Aynen öyle bende hem Honda CB' de hem CBR' ımda kaç adet parça siparişi geçmişsem ( ellerinde olmayanlar için konuşuyorum ) en geç 2 (iki) günde elime ulaştı Bahsettiğine yakın bir yol izledim

Üstelik egzantrik gergisi, zincir ayar aparatı gibi saçma sapan ufak tefek parçalar bile var bahsettiklerim arasında

Çamurluğu sahibindende orda burda bile görüyordum sürekli, birden piyasadan silinmişmi ki

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    cg parça sıkıntısız motor hemen hemen her çinli markada var parçası

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O lafın dogrusu Lifandan ßaşkası yaLan..! dır kardeŞş. İster Motorun her bir parçasını liğme liğme dagıt. götür servise cok uygun fiyata 15 dk da elinde.
    Yürü be Efecan , sen buşun işte .Olduğun gibi görün böyle.
    Serzenish03 bunu beğendi.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Enteresan bakimda manet ve vites kolu degistiren birini gormustum siparismo dedim yok simdik soyledim getirdiler taktilar dedi bayada uygundu fiyati hatta sag grenaja 55 liraya aldigini duyunca motora sarilasim geldi ..
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    mr 250 destro
    honda bence saglam ve ıyı bır motor ama maalesef turkıye dısturubırıtoru bıraz zayıf kalıyor servısler ve yedek parca zayıf ve parcaları cogu japon motorundan daha pahallı.

Motosikleti
    HONDA CBR250R 2012
    Ben sadece camurluk aramiyorum.en basit oldugundan ole yazdim.aradigim parcalar
    sag ve sol grenaj
    far ve kafa takimi
    on camurluk
    belki bunlar gereksiz parcaysa bilemem..

Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Türkiye Distribütörünü arayın müşteri hizmetlerine sorununuzu bildirin.Bunun yanında www.sikayetimvar.com ve benzeri adreslere şikayetinizi yazın.Firmaların alt kademeleri genelde alakasız davranabiliyor ama sorun firma müdürlerine ve internet ortamına taşındı mı şirket ister istemez imajını zedelememek için bir şeyler yapıyor.
    Bahsettiğiniz siteyle alakali aklima takılan bir soru var.

Bu siteye yapılan şikayetlerin herhangi bir resmiyeti varmı?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz siteyle alakali aklima takılan bir soru var. Bu siteye yapılan şikayetlerin herhangi bir resmiyeti varmı?
    Resmiyetii bilemiorum fakat çok ciddi süreci hızlandıran hatta çözümsüz olan sorunların bile istenince bir şekilde çözümü bulunabileceğini tüketiciyi mağdur edenlere dank ettirebilecek nitelikte bir site, tecrube ile sabittir, tavsiye ediyorum

Mağdur eden firmanın büyüklüğü pek önemli değil, aksine marka değeri büyüdükçe daha hızlı geri dönüş alıyorsunuz
    Sinan Aksu bunu beğendi.

Alıntı emrahc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sadece camurluk aramiyorum.en basit oldugundan ole yazdim.aradigim parcalar
    sag ve sol grenaj
    far ve kafa takimi
    on camurluk
    belki bunlar gereksiz parcaysa bilemem..
    İlk mesajında sadece çamurluk diyorsun, şimdi motorun yarısına parça lazım çıkıyor . 1 ay bekle bir zahmet. Şu saydıklarını senin motora ve rengine uygun şekilde depodan çıkarıp verebilecek bir marka var mı acaba?

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)