Market Otoparkında Market Çalışanları Tarafından Devrilen Motosiklet!
Reklamlar
-
Merhaba, Geçen Hafta Cumartesi günü motosikletim market çalışanları tarafından devrildi kamera kayıtları mevcut depom yan grenajda ve selede çizik iki adet sinyalimide kırmışlar Depomda boya falan yoktu her neyse konuştuk yaptıracaklarını söylediler ruhsat fotokopimi ve hasar fotograflarını aldılar exper dosya acacakmış vs halen beklemede exper yokmuş atanacak exper bekliyorlarmış olursa haber vereceklermiş bana yalan söylüyorlar gibi geldi sizce ne yapmalıyım biraz daha bekleyip hukuki yoldan dava mı acmalıyım
Honda CBF 250, Keeway Superlight 150, Stadion M48 1975
Reklamlar
-
Yaptıracak olan, yaptırırdı... Gözlerini korkutmaya çalışın. Yemez ise hukuki yollara başvurun...
-
Noterden ihtarname çekin bak g.t nasıl tutuşuyor, nasıl yana yana sizi arıyorlar.
-
Noterden ihtarnameye gerek yok. Dilekce kimlik fotokopisi ve kamera kayitlari ile olay yerine bagli savciliga basvur. Mala kasten zarar vermek fiilinden haklarinda islem yapilacak. Yaptirirlarsa sikayetini geri alirsin. Yaptirmazlarsa dava lehine sonuclanacagindan kararla birlikte asliye hukuk mahkemesine deviren sahis ve market adina tazminat davasi acip parayi misliyle alirsin.
-
Teşekkürler Arkadaşlar, Avukatla görüştüm dava 3-4 ay surebilirmiş 1000 tl kadar da ucreti olur dedi bu dediklerinize göre hareket edeceğim olmadı dava yolu ile çözmeye calısacagım
-
Savcilik olayinda masraf olmaz. Asliye hukuk davasi ise o kadar tutmaz. 250 tl + tazminat talebinin yuzde onu diye biliyorum. Kazaninca karsi tarafa bu ucreti de odetiyorlar.
-
hakkınızı aramazsanız afedersiniz ama avcunuzu yalarsınız haklı olanın haksız çıktığı bu ülkede işler zor bea..
-
PTT den tahahhütlü ihtarname çekin. Yasal bir zorunluluğu yok sadece göz korkutmaya yarar 20 -30 tl bir masrafı var sanırım.
-
madcenter adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Arkadaşlar, Avukatla görüştüm dava 3-4 ay surebilirmiş 1000 tl kadar da ucreti olur dedi bu dediklerinize göre hareket edeceğim olmadı dava yolu ile çözmeye calısacagım
Hocam dava sonunda sen kazandıgında davayı o 1000 tl yi karşı tarafmı oduyor daha sonra ? yoksa sizden mi çıkıyor o ücret
-
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Hocam dava sonunda sen kazandıgında davayı o 1000 tl yi karşı tarafmı oduyor daha sonra ? yoksa sizden mi çıkıyor o ücret
karsı taraf ödüyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)