sözlerime başlamadan önce ŞAHİNCİ kelimesini kullandığıum için şahin, doğan serçe, murat 124 marka otomobilleri adam gibi kullananlara sataşmadığımı belirtmek isterim. motor kullanmaya başladığımdan beri en fazla tacizi eden sürücüler Şahin veya Doğan marka araba kullanan sürücüler olduğundan mütevellit o kelimeyi kullandım.
Bu gün, akşam trafiği ve işlek bir caddede sağ şeridimde, olmam gereken yerde ve hızda ilerliyorum derken dolmuşÇU !Ağabeyimin! yolu sahiplenmesi yetmezmiş gibi ŞAHİNCİİ dediğim apaçi bi kardeşim sağdan sağdan önüme direksiyonu kırıp duruyor 1 dedim 2 dedim 3. ye kornaya asıldım ve adama bağırdım artık. zaten sağ şeritteyim burnunu sokup duruyor o kadar dellendimki inip kaskı kafasına çakacak,tek tekmeyle aynasını kıracaktım. Ama hanımefendi kişiliğimi bozmak istemedim
bu da yetmezmiş gibi 2 gün önce ŞAHİNCİİ dediğim saf kan apaçi bi vatandaşımız saat 22:38 suları bommmboş yolda arkama takılıp takip etmeye başladı. tenha bir yoldayım ve sanırsam bayan olduğumu anladı. hemen en yakın benzin istasyonuna saptım ve gitmesini bekledim. fakat ne mümkün sülük gibi yapıştı. ilerde sağa çekmiş beni bekler. hemen polisi aradım ve durumu izah ettim.hallettiler..
neyse işte o kadar şişirdiki bu yaratıklar beni inanın gündüz işim olsada çıkasım gelmiyor motorla. dolmuş otobüs taksi Yaya Şahin Doğan kamyon cip valla tırsıyorum...
yine bu gün gündüz ters yola çaaat diye burnunu çıkardı bi araba sakin sakin gidiyorum Allahtan . koryaya bastım ama abim dalgın çıkardı arabanın önünü. milimi milimine yan vere vere durdum. frenlerimi çok iyi kullandım bu sefer. ( kazanın tecrübesi ) adam benden özür diliyo abi dedim yaralansam veya ölsem özrümü var bu işin Allah aşkına.daha benden özür diliyo. tamam dedim yola devam.
her yerden her an herşey çıkabiliyor.. hep tetikte hep dikkatli olsamda herkes öyle değil..
bayağı dolmuşum Deli ediyorlar beni trafikte arkadaş !!!!
yinede seviyorum motorumu, motor kullanmayı.