yapcak bişey yok eğitim şart.
yapcak bişey yok eğitim şart.
geçmiş olsun... hep derim max temkin = min risk
hyosung gt-250 comet + suzuki sv650s
makinan ne olursa olsun yeterki v-twin olsun...
Bayan sürücü gördülermi yönünü bile degistirir bizim memleketin adamı
adilik mi ? aslında doğal bir sonuç .
şöyle düşün .
bir genç; annesi ev hanımı hayatı peynir, şok ta mı dia da mı ucuz çamaşır tozu nerde ucuz diye araştırmakla ve sarma yapmakla alzheimer benzeri bir yapıyo dönüşmüş . muhtemelen sıkmabaş olması da artı etki yapmıştır .
Baba asgari ücret veya biraz fazlasını zar zor kazanıyor fazla konuşmaz vaktini kahvede geçirir .
Böyle bir ailede yetişmiş 18 yaşında bir genç.
okuyamamış ömrü abidik gubidik ne iş olursa yaparım modu işlerde geçmiş biriktirmiş zar zor bir ŞAhin almış .
ne yapacak ?
o şahinle arkadaşlarını toplayıp haldun tanere tiyatroya mı gidecek ?
yok ya da eğlenmek için cadde havelka da çay nargile ? e ona para yok .
şahinin gazına para zor yetişiyo tek eğlenme imkanı aracı sürerken yolda .
e biraz da alkol fena olmazdı hani gidip barda sazda tanesine 10-20 tl vermenin alemi var mı ? tekel bayinde 5 TL .
e şahin de en güzel bar disco saz. aç teybi vur şişenin dibine, bas gaza .
bi de yolda motosikletli bayan yakaladın mı ohhhhhhhhh başlasın eğlenceeee takılll peşineeeeeeeeee ...
ters birşey olursa da kaçççççç .
yakalanınca da " abi çok pişmanım"
Bİlmem bu sosyokültürel vahameti tasvir edebildim mi
Herşey çok güzel ama başkalarını rahatsız etmeden yapacaksın bu işi.motosikletli kız onun keyfine çomak sokmuyorsa, şahinci de sokmayacak.
Bu olayı bi de motosikletli bayan arkadaşımıza göre yorumlarsak, aynı şey olmuş oluyor o zaman
Hep soylemisimdir yine soyluyorum. Pis fakirler. Asla iyi bir arac sahibi olamayacaklar. Hayatlarinda sahip olabilecekleri en luks arac boec harc alip egzozunu deldirip sacma sacma seyler yaptiklari kulustur sahin olacak.
Benimde saçlarım uzun belimle sırtımın ortasında biyerlerde neyse beni bile taciz eden oluyo arada tabi yanıma yaklaşınca bir karış sakalı görünce hevesleri kursaklarında kalıyo.
Sanırım hepimiz tiksiniyoruz bunlardan.Önyargılı olmamak lazım ama geneli böyle . Ben etrafımda bunlardan görünce kesinlikle yol hakkı bendede olsa ona yol veriyorum arkamdaysa gerekirse sağa çekiyorumki geçsin gitsin
Bizi böyle zor duruma sokan olunca 3 motorcu kuzen sağlı sollu sıkıştırıp sağ çekmesini istiyoruz genelde çekmiyorlar ama o korku onlara yeter =)
geçmiş olsun. polisi aramakla iyi yapmışsınız.
Bir de Transporter sürücüleri vardır. Yolda denk gelipte bi tane adam gibi kullanan görmedim. Hepsi mi hayvan olur? Tabi bazılarını tenzih etmek lazım ama insanına hiç denk gelmedim.
Üstad olayı çok güzel özetlemişsin, sırf bunu yazmak için giriş yaptım tekrar ))
Büyük cc motorun en sevdiğim yanı, soldan yapıştıra yapıştıra giderek kimseyle muhattap olmamaktır.Biraz sokak ağzı mı oldu ne, ne demek yapıştırmak
Bu olay hayatın heryerinde var , bu ülke ne zaman medeniyete kavuşacak... Bir avuç diyemiyorum malesef, ülkemiz çoğunluğu ayı olan görmemiş milletin anasına bacısına kız arkadaşına yan gözle bakacak insanlarla dolu.Bu durum tertemiz insanları bile heran potansiyel katil durumuna getiriyor.
Kimi zaman sırtımda; sapı, pompalı tüfek kabzası / dipçiği gibi görünen bir şemsiye taşımak istiyorum (bisikletle şehir dışı turlar yaptığım zamanlardan hatıra).
Ama sanırım; o da bela mıknatısı olacaktır, böyle -delilerin sokağa salındığı ve bunun marifetmiş gibi gülünerek söylendiği- bir memlekette
Hani "Silahına davrandı ben de çektim vurdum." diyerek kendini savunan adamın vurduğu gencin, yerde elinde sigara paketiyle ölü olarak yatıyor olması, geldi aklıma...
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
motosikletinde levye bulundur, şartlar eşit olsun
yaptıkları adilik tabiki, şahsen yolda bayan bir motor kullanıcısı görsem o benim için 4 yapraklı yonca gibidir biri bişey yapmaya kalksa yanından eskortluk bile yaparım, var gerçekten böyle tipler dikkat ediniz lütfen!..
gecen bir motorcu gordum mz301 uzerindeki kullanici bayan icimden vay be dedim cogu bayan surucu scooter kullanirdi ama bu istisna oldu
birde önüne aniden kırdıkları yetmiyor gibi dikiz aynasından seni gözetlemek için yavaşlarlar..
attın madem makasını........R git işte!!
bide benzin ucuzlasa (sahin ve parçası gibi)
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)