Hırsız Nasıl çalıştırıyor o motoru...
Reklamlar
-
https://www.facebook.com/photo.php?v=1439713582920371
Video daki şerefsiz herif nasıl yapıyor da gaz kolunun oradan motoru çalıştırıyor anlayamadım. Direksiyon kilidini kolayca kırıyor ama nasıl çalıştırdığını çözemedim şerefsizin... Bilelim önlemimizi almaya çalışalım...
Reklamlar
-
Gaz koluyla oynamiyor,
Engine Stop dügmesinden yapiyor.
-
Görüntü çok net değil ama direksiyon kilidin ordan kısa devre yapıyor galiba
-
İlginç bir şekilde gaz kolu veya start stop düğmesinden bişey çıkarıp cebine koyuyor it.
-
hacı kafede barda nerde olursan ol gorus acında bırakcan motoru demek kı guzel bi ders cıkartmak gerek bu vıdeoadan gorus acının uzagında baglıyacan agaca demire trafik lambasına neye olursa . baksana 1 yıl para bırıktırıp aldıgım motoru 1 dakıka bıle deıl 50 sanıyede çalıyo
-
muhtemelen motoru modelini çok iyi tanıyan biri motorun zafiyetlerini biliyor nereden ne yapılacağını elinde yan keski gibi birşey var kontak kablolarını kesip düz kontak yapıyor sonra elindeki aleti cebine koyuyor direksiyon kilidini son vuruşla kırıp tam gaz devam
bu gibi durumlarla karşılaşmamak için disk kilidi alarm iyi bir zincirle sabitlemeli fakat hırsıza kilit dayanmaz
-
zaten dostum motosıkletı apartmanın onune bırakıyorsan 1 olur 2 olur 3. gecede calarlar takıp edıp gelıp gıttıgın uyudugun saatlerı . Ben otoparkla anlasıp otoparka bırakma taraftarıyım bu denlı araklanması kolay şeyleri. adam kamyonetle gelır 4 kısı kaldırır atar kamyonetın arkasına vınlar her türlü çalarlar . Hırsız kafaya koydunmmu varya bızım burda adam 4. kata tırmandı deli herif 1. kattan demırlere tutunarak ölümü göze alıyorlar
-
2 tane disk kilidi onu en az 5 dakika oyalardı. Diyeceksiniz ki onu da hallader. Ama şunu gözardı ediyorsunuz :Yan yana parketmiş aynı modelden iki motor olsa, biri disk kilitli diğeri disk kilitsiz olsa , hırsız kilitsizi tercih edecekti. Zaten tüm güvenlik önlemlerinin tek amacı vardır : "BAŞKASINA GİTSİN". O hırsız o gün motor çalmak amacıyla sokağa çıkmış ve bir tanesini mutlaka çalacak. Tercihini kolay olandan yana kullanacaktır. O yüzden hem ön hem de arka diske mutlaka disk kilidi veya ne takabiliyorsanız takın. Motorlarınızı " ben yemedim sen ye" diye ortada kaderine bırakmayın.
-
Yalnız bu gibi konularda çok fazla detaya girmemekte fayda var.
Yani o motoru nasıl çalıştırdıgını biliyorsanız bile söylememek daha hayırlı olur gibi.
-
geçenlerde bankanın anakasasının şifresini unuttuk ve bulunduğum şehirde bunu yapacak çilingirci olmadığı için istanbuldan işinin ehli bi çilingir çağırdım. adam arabaya atladı geldi nesye geçti kasanın başına ben o sırada içerden bi sandalye alıp gelene kadar adam anakasann şifresini normale çevirmiş bana diyor şifreyi ne yapayım. yani adam koca şifreli kasanın normale dönme işini 3 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştirdi.
-
Walla benim motor bahçemde duruyor, direksiyon kilidi hariç 1 disk ve 1 çelik kilitle kitlenmiş bırakıyorum. Mesela çarşıya çıkayım 5 dk lık işim olsun olmasın 1 yere bırakacağımda disk kilidini takar bırakırım. Hatta disk kilidi üstten darbe almış sanki boyasında darbe izi var ama motorum hala bende. Hatta şu an başında pitbull bekliyor artık Bi itimiz eksikti oda oldu
-
YBR'nin kontağa takıyorsun bıçağı ceviriyorsun ve marşşşş.. Bu da başka bir yöntem arkadaşım gözümün önünde yapmıştı
-
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
YBR'nin kontağa takıyorsun bıçağı ceviriyorsun ve marşşşş..
Bu da başka bir yöntem arkadaşım gözümün önünde yapmıştı
Bu gibi konuları alelen yazmamanızda fayda var.
Sonuçta buraya hergün binlerce insan geliyor.
Hırlısı var hırsızı var.
Yol göstermiş olmayalım.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Motosikletlerin kontakları o kadar saçma bir sistem ki azıcık elektrikten anlayan insan 10 snde çalıştırır. Çok fazla yolu var ama burada yazmak uygun düşmez....
-
Immobiliser'lı motosiklet alman lazım .
Yoksa düz kontak yapıp çok rahat çalıştırıyorlar anahtarsız.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
valla nasıl oldugunu anlamıyorum hala, anası 1 baba sayısı belli olmayan yaratık evimin önünden götürmüş motoranımı. Greyhorse'un hediyesi ve şarjlı matkabımda beraberinde gitti. Ve büyük ihtimalle uzun zaman motosiklet sahibi olamayacağım. İçim acıyo.
-
Ümraniye birlik mahallesinde oturan bir arkadaşım anahtarı üzerinde bırakıyor . Tam 2 yıldır hırsız kendi mahallesindeki adama birşey yapmıyormuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)