Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hırsız Nasıl çalıştırıyor o motoru...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    https://www.facebook.com/photo.php?v=1439713582920371

Video daki şerefsiz herif nasıl yapıyor da gaz kolunun oradan motoru çalıştırıyor anlayamadım. Direksiyon kilidini kolayca kırıyor ama nasıl çalıştırdığını çözemedim şerefsizin... Bilelim önlemimizi almaya çalışalım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Gaz koluyla oynamiyor,
    Engine Stop dügmesinden yapiyor.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Görüntü çok net değil ama direksiyon kilidin ordan kısa devre yapıyor galiba

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    İlginç bir şekilde gaz kolu veya start stop düğmesinden bişey çıkarıp cebine koyuyor it.

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    hacı kafede barda nerde olursan ol gorus acında bırakcan motoru demek kı guzel bi ders cıkartmak gerek bu vıdeoadan gorus acının uzagında baglıyacan agaca demire trafik lambasına neye olursa . baksana 1 yıl para bırıktırıp aldıgım motoru 1 dakıka bıle deıl 50 sanıyede çalıyo

COMTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR
    muhtemelen motoru modelini çok iyi tanıyan biri motorun zafiyetlerini biliyor nereden ne yapılacağını elinde yan keski gibi birşey var kontak kablolarını kesip düz kontak yapıyor sonra elindeki aleti cebine koyuyor direksiyon kilidini son vuruşla kırıp tam gaz devam
    bu gibi durumlarla karşılaşmamak için disk kilidi alarm iyi bir zincirle sabitlemeli fakat hırsıza kilit dayanmaz

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    zaten dostum motosıkletı apartmanın onune bırakıyorsan 1 olur 2 olur 3. gecede calarlar takıp edıp gelıp gıttıgın uyudugun saatlerı . Ben otoparkla anlasıp otoparka bırakma taraftarıyım bu denlı araklanması kolay şeyleri. adam kamyonetle gelır 4 kısı kaldırır atar kamyonetın arkasına vınlar her türlü çalarlar . Hırsız kafaya koydunmmu varya bızım burda adam 4. kata tırmandı deli herif 1. kattan demırlere tutunarak ölümü göze alıyorlar

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    2 tane disk kilidi onu en az 5 dakika oyalardı. Diyeceksiniz ki onu da hallader. Ama şunu gözardı ediyorsunuz :Yan yana parketmiş aynı modelden iki motor olsa, biri disk kilitli diğeri disk kilitsiz olsa , hırsız kilitsizi tercih edecekti. Zaten tüm güvenlik önlemlerinin tek amacı vardır : "BAŞKASINA GİTSİN". O hırsız o gün motor çalmak amacıyla sokağa çıkmış ve bir tanesini mutlaka çalacak. Tercihini kolay olandan yana kullanacaktır. O yüzden hem ön hem de arka diske mutlaka disk kilidi veya ne takabiliyorsanız takın. Motorlarınızı " ben yemedim sen ye" diye ortada kaderine bırakmayın.
    ramizan83 bunu beğendi.

Motosikleti
    Afrika..
    Yalnız bu gibi konularda çok fazla detaya girmemekte fayda var.
    Yani o motoru nasıl çalıştırdıgını biliyorsanız bile söylememek daha hayırlı olur gibi.
    furkanesen bunu beğendi.

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    geçenlerde bankanın anakasasının şifresini unuttuk ve bulunduğum şehirde bunu yapacak çilingirci olmadığı için istanbuldan işinin ehli bi çilingir çağırdım. adam arabaya atladı geldi nesye geçti kasanın başına ben o sırada içerden bi sandalye alıp gelene kadar adam anakasann şifresini normale çevirmiş bana diyor şifreyi ne yapayım. yani adam koca şifreli kasanın normale dönme işini 3 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştirdi.

Motosikleti
    Hornet 650
    Walla benim motor bahçemde duruyor, direksiyon kilidi hariç 1 disk ve 1 çelik kilitle kitlenmiş bırakıyorum. Mesela çarşıya çıkayım 5 dk lık işim olsun olmasın 1 yere bırakacağımda disk kilidini takar bırakırım. Hatta disk kilidi üstten darbe almış sanki boyasında darbe izi var ama motorum hala bende. Hatta şu an başında pitbull bekliyor artık Bi itimiz eksikti oda oldu

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    YBR'nin kontağa takıyorsun bıçağı ceviriyorsun ve marşşşş.. Bu da başka bir yöntem arkadaşım gözümün önünde yapmıştı

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı mtasdel60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR'nin kontağa takıyorsun bıçağı ceviriyorsun ve marşşşş.. Bu da başka bir yöntem arkadaşım gözümün önünde yapmıştı
    Bu gibi konuları alelen yazmamanızda fayda var.
    Sonuçta buraya hergün binlerce insan geliyor.
    Hırlısı var hırsızı var.
    Yol göstermiş olmayalım.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

drumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max "250"
    Motosikletlerin kontakları o kadar saçma bir sistem ki azıcık elektrikten anlayan insan 10 snde çalıştırır. Çok fazla yolu var ama burada yazmak uygun düşmez....

Immobiliser'lı motosiklet alman lazım .

Yoksa düz kontak yapıp çok rahat çalıştırıyorlar anahtarsız.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    hıszızlığa karşı tek çözüm var ve kesinlikle çok etkili bir yöntemdir , dünya üzerinde hiç bir hırsız ne motorunuzu ,nede arabanızı çalamaz ama sölemem

numangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    "Bade" bajaj discover 125st
    valla nasıl oldugunu anlamıyorum hala, anası 1 baba sayısı belli olmayan yaratık evimin önünden götürmüş motoranımı. Greyhorse'un hediyesi ve şarjlı matkabımda beraberinde gitti. Ve büyük ihtimalle uzun zaman motosiklet sahibi olamayacağım. İçim acıyo.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Ümraniye birlik mahallesinde oturan bir arkadaşım anahtarı üzerinde bırakıyor . Tam 2 yıldır hırsız kendi mahallesindeki adama birşey yapmıyormuş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)