Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sakın başkasına motorunuzu vermeyin !!!!

REKLAM ALANI

Merhaba bugün sizlere başımdan geçen olayı anlatayım bugün arkadasla okula gittik benim motorla neyse okulda işimiz bitti tekrar mahalleye geldik dur aga dedi bizim lokalde çay içelim tamam içelim yaklasık 2.30 saat oturduk aga dedi versene anahtarı bir tur atayım dedi motorla yok olmaz falan yok aga ben biliyom kullanmayı dedi bizde yumuşak yüzlüyüz iyi aga tamam dedim hemen surdan dön gel dedim motora bir oturdu çalsıtrdı falan benimde rolanti düsük ama ben stop ettirmem motoru alısmısım artık gaz kolu bir çekiyo stop ediyo bak aga dedim yavaş yavaş çek dedim su kolu neyse gaz kolunu ben tutuyorum motor çalsıyo tak dedim 1.vitese taktı bak dedim unutma yavas yavas çek bu salak gaz kolunu bir çekti bankete doğru gidiyo hop falan bağırdım frene bas frene basıyo gazıda bırakmıyo bi koydu bankete düştü koştum hemen kaldırdım motoruda onuda baktım motorun farın olduğu kafanın tırnakları atmıs otutturdum falan aynaları düzelttim bi kaç çizik oldu allahtan motorda bisey yok fazla kendisinede bisey olmadı zaten bu benim basıma gelen 2.olay oldu daha öncede buna benzer olay yasadım bundan sonra babamın oğlu gelse vermem tam cuma ezanı okunuyodu o sırda bir daha birine motor vermem tövbe ettim... motora bindim eve geldim bir baktım anahtarda yamulmus far yanmıyodu sonra düzeldi kendi kendine ön fren sanki yumusadı biraz tam fren diskinin olduğu tarafı vurdu içim acıdı içim bende acemilik yasadım böyle seyler yapmadım onun için motorumu öyle yerde görünce tuhaf oldum... sanki azda olsa sağa çekme var motorda... neyse lafı çok uzattım sakın ama sakın motor kullanmayı bilse dair güvenmediğiniz birine motor vermeyin ben verdim pişman oldum siz olmayın saygılar...

motorum yamaha crypton
    dr.asc bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    geçmiş olsun.

dr.asc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS ADVENTURE
    'motosiklet diş fırçası gibidir sahibinden başkası kullanamaz' demişler, geçmiş olsun hocam..
    CEM., tr_select, ÖzLeMKaYrA ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

saolun çok doğru bir söz... ders oldu zaten vermem bir daha

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    parasınıda al arkadaştanda aklı başına gelsin.

Motorunda birşey yok diyorsunda motor saga çekiyor daha ne.

ön fren zayıflamış olabilir hava yapmıştır tekrardan havasının alınması gerekir başka sebeblerde olabilir tabi.

Ben olsam servise sokup parasınıda alırım.

Kimseden motosiklet isteme kimsedende alma. en güzeli...

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    2.kez yazıyorum bu siteye... Motor sahibi olmak, evlenmek gibidir derdi bir abim. Kendinize bir hatun alıyormuşsun gibi düşün derdi hep, kulakları çınlasın... O gün, bu gündür benden başka kimseleri karıma yanaştırmam, yakarım ulen

Geçmiş olsun, ders almak için illa bir şeylerinize zararmı gelmesi gerekli ?
    furkanesen ve serdar1547 bunu beğendiler.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Kardeşime öğretirken bile kendi motorumu vermedim hala da vermem bir kere bomboş otoparkta birine verdim yatırdı tamam motor a ve kimseye birşey olmadı ama ya olsaydı ? Arkadaş katili ol işin yoksa bak düşündükce miğdem ağrıyo ha Bi Abi'm var kendi motorun da bana kullanmayı öğretmişti motorun yedek anahtarı onda durur . Daha hiç almadı alsa vursa pert etse benden çok o üzülür . Direk verirken düşerse ne yaparım diye düşünmek lazım .

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sonra oluyor fatmagül
    edit:sabit kanca 12.dk

mustang256 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar
    Kimseye vermem vermek zorundaysamda sürüşüne güvenmediğim kimseye vermem. Bir kez abime verdim arkasındaydm kullanıyor sıkıntı yokta tecrübesiz. 50 km hızla ıslak zeminde banketi görünce birden firene bi asıldı o kadar hızlı olmamamıza ragmen resmen motor beni fırlattı üzerinden kac takla attım hatırlamıyorum Israrlarıma rağmen kaskı takmamıştı ama allahtan bişi olmadı. Tek kazam oydu inş allah kaza bela göstermez.

motorda fazla bişey yok çekme olayına gelince banada öyle geliyo olabilir biraz pimpirikliyim sakin kafayla birdaha denicem bakıcam sıkıntı varmı diye :(

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Motorumu tamir ettirmeye ya da sıfırını bana almaya gücü yetmeyecek insana vermem motürümü.
    Ya da güvendiğim tanıdığım insanlar dışında kimseye..

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ne kimseye Veririm ; Ne de Kimsenin Motorunu alırım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    "Emanetin canı az olur"

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)