Denetimler Sıklaşıyormuş - İlk Cezamı Yedim
Reklamlar
-
Mecidiyeköy girişinde soldaki otobüs duraklarının olduğu yerden yavaş yavaş kaçıyoruz. Kalabalık olduğu için hem çok çok yavaş geçiyorum hem de herkese yol veriyorum. Durakların bittiği yerde polisler bekliyordu.
İlk cezamızı yemiş olduk.
Bu aralar denetimler çok sıklaşacak, dikkat edin uyarısını da alarak yola devam ettim.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
Reklamlar
-
neyden dolayı yediniz cezayı ?
-
Durak için ayrılmış yerden geçtiği için.
-
Benim oturduğum yerde otobüs duraklarındaki cepleri kamyoncular ve oto galerisi otopark olarak kullanıyor. Sizede cepten geçtiğiniz için ceza yazılıyo.
-
dün sabah ataşehir bulvarda durak önünde 2 trafik ekip arabası ve 6-7 trafik polis motoru duruyordu. Hayatımda ilk defa bu kadar kalabalık çevirme gördüm. Öyle operasyon falanda değildi. Bildiğiniz çevirme-denetim.
-
Her yerde var sanırım bu durum. Bana da ceza gelmiş
-
Orası cep gibi değil. Sadece otobüslere ayrılmış büyük bir alan. Araçların girmesi yasak.
Kullanmazdım aslında orayı, bakıyordum birçok motorcu kullanıyor, trafiğin çok yoğun olduğu zamanlarda kullanmaya başladım önce, sonra sürekli kullanmaya başladım. Cezayı yedim, artık kullanmam
Polis, zaten aralardan basıp geçiyorsunuz, birde bu alanı kullanmanın anlamı ne dedi. Çok sıkıştırıyorlar bizi falan dedim ama adam haklı. Ne gereği var. Her ne kadar yavaş da gitsem bir çocuğa dokunsam kıyamet kopacak. En fazla 30 sn kaybederiz o yola girmesek.
3 gün motor kullandık diye bi havalara girdik, indirdiler havamızı
-
o zaman köprü çıkışındaki otobüs duraklarına da girmemek lazım
-
nietzsche adlı üyeden alıntı
Orası cep gibi değil. Sadece otobüslere ayrılmış büyük bir alan. Araçların girmesi yasak.
Kullanmazdım aslında orayı, bakıyordum birçok motorcu kullanıyor, trafiğin çok yoğun olduğu zamanlarda kullanmaya başladım önce, sonra sürekli kullanmaya başladım. Cezayı yedim, artık kullanmam
Polis, zaten aralardan basıp geçiyorsunuz, birde bu alanı kullanmanın anlamı ne dedi. Çok sıkıştırıyorlar bizi falan dedim ama adam haklı. Ne gereği var. Her ne kadar yavaş da gitsem bir çocuğa dokunsam kıyamet kopacak. En fazla 30 sn kaybederiz o yola girmesek.
3 gün motor kullandık diye bi havalara girdik, indirdiler havamızı
Bahsettiğiniz yer Mecidiyeköy metrobüs duraginin tam karşısındaki ortalama 100 metrelik geniş alan sanırım.
Benzer durumla dün akşam bende karşılaştım, fakat ceza yemedim, sadece uyarı aldım.
Normal şartlarda bile o bölgenin trafigi sürekli felç durumda.
Ben mecidiyeköy sapağından zincirlikuyuya kadar en sağ taraftan tın tın giderim sürekli
Sonuçta emniyet şeridi değil mantığıyla işin p*ştluğuna kaçiyorum.
Belki benimde bi ceza yemem lazim akillanmam için
phradrel adlı üyeden alıntı
o zaman köprü çıkışındaki otobüs duraklarına da girmemek lazım
Ben orayada giriyorum
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Girilmemesi gereken yollara girerek çok büyük risk alıyoruz aslında. Orada yaşanacak en küçük olayda sorulacak ilk soru: "Ne b.k yemeye girdin ki buraya, koca yol neyine yetmedi" olacak. Verilebilecek cevap yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Bahsettiğiniz yer Mecidiyeköy metrobüs duraginin tam karşısındaki ortalama 100 metrelik geniş alan sanırım.
Benzer durumla dün akşam bende karşılaştım, fakat ceza yemedim, sadece uyarı aldım.
Normal şartlarda bile o bölgenin trafigi sürekli felç durumda.
Ben mecidiyeköy sapağından zincirlikuyuya kadar en sağ taraftan tın tın giderim sürekli
Sonuçta emniyet şeridi değil mantığıyla işin p*ştluğuna kaçiyorum.
Belki benimde bi ceza yemem lazim akillanmam için
Ben orayada giriyorum
Ceza kesmeleri 10 dk. sürdü. Bu arada 4 motorcu daha ceza yiyordu. Kim bilir kaç ceza daha kesilmiştir orda...
Nietzsche
-
Girilmemesi gereken yollara girerek çok büyük risk alıyoruz aslında. Orada yaşanacak en küçük olayda sorulacak ilk soru: "Ne b.k yemeye girdin ki buraya, koca yol neyine yetmedi" olacak. Verilebilecek cevap yok.
Tabiki risk aliyoruz,
Üstelik kanunende yasak.
Ama giriyoruz işte.
Zaten oraya giren adam o risklerin farkindadir.
Benim korkum kendi hayati tehlikemden vazgectim,
Benim yüzümden kimsenin canina malina zarar gelmesin.
Ama yarin birgün o yolda sağnak yagmura yakalansam,
Ceza yemiş olsam bile ıslanmamak adına risk alıp o yola yine girebilirim.
Yani o an ki ruh halime bagli.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
;Aklımda olsun motorla işe geldiğimde girmiyim dün sıkışıktı biri girdi bende kendime kızdım mal mal sen bekle trafikte diye :D gitsem daha cok kızacakmışım demek ki :D
-
zenon adlı üyeden alıntı
;Aklımda olsun motorla işe geldiğimde girmiyim dün sıkışıktı biri girdi bende kendime kızdım mal mal sen bekle trafikte diye :D gitsem daha cok kızacakmışım demek ki :D
Bende ilk zamanlar kendime kızıyordum, ulan sende motorcumusun, bak ne güzel gidiyorlar falan diyordum. Artık demiyorum :D
Nietzsche
-
ben de 61'le radara girmişim 166TL ceza geldi.
61 ulan 61 !! 166 TL ceza nedir
-
peki bu emniyet şeridini kullananlara bir şey demiyorlar gözlerimle gördüm dedim acaba motosikletlere serbest mi emniyet şeridi ?
-
PEre lazım pere yıl bitiyor Kdv dönemleri
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
ben de 61'le radara girmişim 166TL ceza geldi.
61 ulan 61 !! 166 TL ceza nedir
şerefsizine denk gelmişsin geçmiş olsun. o adam kafaya ceza kesmeyi koyduysa bi şekilde kesecek zaten.
o kadar apaçiye dokunmazlar gelir bizi bulurlar, hepsinin canları cehenneme.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
peki bu emniyet şeridini kullananlara bir şey demiyorlar gözlerimle gördüm dedim acaba motosikletlere serbest mi emniyet şeridi ?
Serbest değil ama pek birşey demiyorlar. Emniyet şeridinde kaza yapmamak lazım.
Nietzsche
-
Mecidiyeköy girişinde soldaki otobüs duraklarının olduğu yerden yavaş yavaş kaçıyoruz. Kalabalık olduğu için hem çok çok yavaş geçiyorum hem de herkese yol veriyorum. Durakların bittiği yerde polisler bekliyordu.
İlk cezamızı yemiş olduk.
Bu aralar denetimler çok sıklaşacak, dikkat edin uyarısını da alarak yola devam ettim.
Moruk sende mecıdıyeköyden ne çektin beee :D çağlayan yolunda kaza riski mecidiyeköyde ceza :D
-
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Moruk sende mecıdıyeköyden ne çektin beee :D çağlayan yolunda kaza riski mecidiyeköyde ceza :D
Ocağıma incir ağacı dikecek bu m.köy benim
Nietzsche
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)