Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Yüksek CC Makinadan Tırsma Sendromu

REKLAM ALANI
    AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Sadece yakıt olarak söylüyorum; Honda NC700x veya benzer modellerin yakıt tüketimleri oldukça düşük (700cc olmasına rağmen). Bunun nedenide araba motorunu tam anlamıyla ikiye bölüp motosiklet motoru yapmış olmaları. Tabi bnun dezavantajları da varmış ama yakıt cezbediyor insanı. Mesela Altın Elbiseli Adam'ın nc700s incelemesi var, inceleyin derim.

Ama fiyat uçuşta, yedek parça fiyatları da öyle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    eğer masrafsız çok temiz ikinci el büyük cc makina bulursanız ne ala o zaman sadece benzin-vergi-sigorta-bakım masraflarıyla kurtulabilirsiniz.ama aldığınız motosiklet bir de sağından solundan patlamaya başlamışsa buna bir de parça masrafı ekleniyor. ooofff tatından yenmez oluyor.

o yüzden metehan ın söylediklerine katılıyorum.eğer ekonomik gücünüz varsa katlanılır.yoksa zevkten çok eziyete dönüşebilir bazı şeyler.
    bahsettiği 2. konu olan kıyafet konusunda da %1.000.000 haklı.yurt dışında çok komik rakamlara satılan motosiklet aksesuarları canım ülkemde yağsız kazıkmaşallah.bari biraz yağlayın da acıtmasın yahunasıl olsa almaya mecburuz yaa.en dandiğini bile 250 tl ye satıyorlarkaliteli ürünleri rüyamızda bile göremiyoruz zaten
    düşündükce deli oluyorum

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)