Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Megelli Naked 250S?

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar.
    Başlıkta belirttiğim gibi Megelli Naked 250S modeli hakkında bilgi almak istiyorum.
    İlk motosikletim olacak inşallah, gelecek ilkbahar-yaz gibi almayı düşünüyorum.. Şimdiden araştırıyorum. 1 yıllık süre içerisinde de motosiklet sürmeyi öğrenip, ehliyet almayı planlıyorum.
    Benim için hız önemli değil, görünüşü daha çok önemli. Okula gidip gelmek için kullanacağım, belki yılda bir kere şehirdışı yaparım 700-800 km civarı. Bu motor onları kaldırabilir mi?
    Görünüşü çok hoşuma gittiği için bu motosiklette takıldım. Tabii ki bi Honda, Yamaha etmez ama kullanacağım alanlar için işimi görebilecek bi motosiklet midir?
    Tavsiyelerinizi, önerilerinizi, fikirlerinizi rica ediyorum.
    Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Not: Gerekli araştırmayı yaptım ama detaylı bilgiye ulaşamadım onun içinde konu açmak istedim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosiklet bu yardımcı olacak bi Allah'ın kulu yok mu?

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Bi iki defa sürme şansım oldu küçük geldi bana hemde aşırı küçük ayrica aluminyum Şase yani birak kazayi ayaklik ta iken devrilmesi durmunda ufacik bir kılcal çatlak oluşsun geçmiş olsun at çöpe.
    Ben sahsen uzak dururum.
    Mekanik sorunları da cok fazla daha 1000 km görmemiş ken yağ akıtan bir megelli görmüştüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

KISACASI görüntüye aldanma.
    Kaliteden saşma.
    Git güzel bir cbr 250 al bunun yerine.

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Megelli bölümü:
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/68774-megelli-fan%27lari-buraya.html?prefixid=13_Diger_Motosiklet&daysprune =-1

Kullananların paylaştıklarına bakacak olursak, tavsiye etmiyorum.
    Genelde herkes büyük ya da küçük sorunlar yaşıyor. Benzin akıtıyor, yağ akıtıyor, frenler tutmuyor, göstergeler çalışmıyor, gaz yeme ve rölanti problemleri, titreşim, zırıldama problemleri, elektrik tesisatı problemleri...
    Çok az problem yaşayanlar da var. Onlar da 1000km oldu sadece göstergem değişti ^^ diye seviniyorlar.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Doğru diyorsunuz bilindik markadan şaşmamak gerekir. Görüntü çok önemli değil. Servis ağı, yedek parça vs. olsun kaliteli bir marka olsun yeterli uğraşmazsınız.
    cbr 250 çok güzel ama benim belimden biraz problemim ( bel fıtığı ) var fazla eğik durduğumda şiddetli ağrılar başlıyor. Spor modeller güzel ama tercih etmememin sebebi ondan. naked'lar da daha dik duruyorsun spora oranla. Bir aklımda diyor buna hiç bulaşma scooter tarzı örneğin Yamaha D'elight alıp bütün sıkıntıdan kurtulsam mı diye düşünüyorum sonuçta şehir içinde kullanacağım. Belirttiğim gibi ulaşım aracı olarak kullanacağım. Fikriniz nasıl olur?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

Alıntı zerzura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Megelli bölümü:
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/68774-megelli-fan%27lari-buraya.html?prefixid=13_Diger_Motosiklet&daysprune =-1

Kullananların paylaştıklarına bakacak olursak, tavsiye etmiyorum.
    Genelde herkes büyük ya da küçük sorunlar yaşıyor. Benzin akıtıyor, yağ akıtıyor, frenler tutmuyor, göstergeler çalışmıyor, gaz yeme ve rölanti problemleri, titreşim, zırıldama problemleri, elektrik tesisatı problemleri...
    Çok az problem yaşayanlar da var. Onlar da 1000km oldu sadece göstergem değişti ^^ diye seviniyorlar.
    Cevabınız için çok teşekkür ederim zerzura.
    Forumlardan okuduğum kadarıyla kimse memnun değil. Bilindik marka alınması daha mantıklı. Üstte belirttiğim gibi ulaşım aracı olarak kullanacağım acaba scooter tarzı bi motosiklet alsam işimi görür diye düşünüyorum. Hem 250 cc başlamayı pek önermiyorlar. Fikriniz alabilir miyim?

eren1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600
    Hocam Hyosung GT 250 Naked sizin işinizi görür.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    sym joyride 200 i max scooter al mis gibi kocaman bagaj su sogutma.bide ilk motorun olcakmış,ilk motorda scooter çok iyi olur

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Sym wolf 250 bir incelemende fayda var

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı xanka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu demek için gelmiştim, gidiyorum...
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Scooter almanı şiddetle tavsiye ederim,bel fıtığı isen zaten scooterdan başkasına bakma.
    Suzuki Burgman 200 ler var 10 11 bin tl civari temiz bir ikinci el bulursun arastirirsan gerci bunda sorun felan varmi mekankk olarak bilmem ama suzuki Burgman neticede.

Alıntı eren1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Hyosung GT 250 Naked sizin işinizi görür.
    Cevabınız için çok teşekkür ederim ama fikrimi değiştirdim. Sonuçta ilk motosikletim olacak benim için mantıklı olan, hayırlı olan scooterla başlamak olduğuna karar verdim. İleride vitesli motosiklete geçersem o zaman düşünürüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sym joyride 200 i max scooter al mis gibi kocaman bagaj su sogutma.bide ilk motorun olcakmış,ilk motorda scooter çok iyi olur
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Fikrimi değiştirdim scooterla başlamaya karar verdim. Sonuçta ilk motosikletim olacak. Önerdiğiniz motosiklet gayet güzel bagaj alanı biraz geniş ve motosiklette minicik durmamam benim için yeterlidir. Alternatiflerimin arasına ekledim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

Alıntı xanka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ama fikrimi değiştirdim. Scooterla başlamam daha doğru olacağına karar verdim. Eğer vitesli motosiklete geçtiğimde düşünülebilecek bi motosiklet. Tekrar teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Alıntı MotojeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooter almanı şiddetle tavsiye ederim,bel fıtığı isen zaten scooterdan başkasına bakma.
    Suzuki Burgman 200 ler var 10 11 bin tl civari temiz bir ikinci el bulursun arastirirsan gerci bunda sorun felan varmi mekankk olarak bilmem ama suzuki Burgman neticede.
    Benim de son verdiğim karar scooterla başlamak oldu daha iyi olacak benim için. Benim düşüncem 1 yıl gibi bir zaman içerisinde arkadaşımın yardımıyla motosiklet kullanmayı öğrenip, sıfır bir motosiklet almayı düşünüyorum.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı okantopuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevabınız için çok teşekkür ederim ama fikrimi değiştirdim. Sonuçta ilk motosikletim olacak benim için mantıklı olan, hayırlı olan scooterla başlamak olduğuna karar verdim. İleride vitesli motosiklete geçersem o zaman düşünürüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Fikrimi değiştirdim scooterla başlamaya karar verdim. Sonuçta ilk motosikletim olacak. Önerdiğiniz motosiklet gayet güzel bagaj alanı biraz geniş ve motosiklette minicik durmamam benim için yeterlidir. Alternatiflerimin arasına ekledim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ama fikrimi değiştirdim. Scooterla başlamam daha doğru olacağına karar verdim. Eğer vitesli motosiklete geçtiğimde düşünülebilecek bi motosiklet. Tekrar teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Benim de son verdiğim karar scooterla başlamak oldu daha iyi olacak benim için. Benim düşüncem 1 yıl gibi bir zaman içerisinde arkadaşımın yardımıyla motosiklet kullanmayı öğrenip, sıfır bir motosiklet almayı düşünüyorum.
    bu benim açtığım konuda detaylı fotoğraflar var.fiyat performans olarak harika motor
    senin bütcenede uygun 2. el alıp üzerine artan paraya çeket kask pantolon elbiven falan alırsın
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-makinem.html
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Ekipmanla motora binmek bambaşka bir hava katar adama bunuda söylemek istedim

Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipmanla motora binmek bambaşka bir hava katar adama bunuda söylemek istedim
    Kesinlikle katılıyorum.
    Ekipmansız asla motosiklete binmem zaten.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)