YBR ile birazcık oyun oynayalım dedik efem
kalite düştü biraz, feysbıktan aldım da resımleri )
YBR ile birazcık oyun oynayalım dedik efem
kalite düştü biraz, feysbıktan aldım da resımleri )
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
aman hocam motoru fazla yormayın
Sonra motosikleti satarken bulmasın bu resimler sizi
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Mahallenin apaçisi olarak,akrobaside çok varım.Yalnız dikkat ön çatalları biraz güçsüz...Benim yamultmuşluğum mevcut
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Cok güzel hareketler bunlar
Gayet hoş fotolar olmuş :-D
son resim çok iyi renklerde süper olmuş
ybr amortisörüne birşey olacağını sanmıyorum 90 km hızla üç kişi demiryoluna girip arka jantı patlattık yine birşey olmadı sen düşme gerisine kafanı yorma
korumalı bu hareketleri yaptığınız için beğendim ;)
güzel yorumlarınız için teşekkürler, gençlik işte arada fırlamalık yapasımız geliyor
bu arka kaldırma işini çok denedim başaramadım, püf noktası felan mı var ? (fotolar çok güzel bu arada )
Ybr'yi bilmem ama Tvs ile yokuş yukarı çıkarken yanlışlıkla ön kaldırdığımı bilirim
Hareketler harika fakat yanlış motosiklette diye düşünüyorum. Malum ucuz olsun diye daha düşük malzemeler kullanılıyordur mutlaka. Birde fotoğraflar hdr'den çürümüş hocam. Hdr'nin bir kısmı güzelleştirir fazlası çirkinleştirir fotoğrafı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)