Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

YBR ile azıcık takılmaca :)

REKLAM ALANI
    aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne kadar düşük olursa olsun hocam, yamaha o

yüzlerce yorum aldım etraftan, ilk kötü yorum da senin bu arada
    Yok kötü yorum değil. Benim de ilk motorum ybr idi kalitesiz demiyorum ama o hareketleri taşıyamayabilir diye söyledim. Hareketleri de korumalarla yapmanız risk aldığınız kadar güvenliğide elden bırakmadığınızı gösteriyor. Devamını bekliyorum Fotoğraf konusunda diyorsan evet hiç beğenmedim eminim orjinalleri daha iyidir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacım boşver çok sakat iş, yapamıyorsan bırak )
    eyv saol hacı baya yardımcı oldun

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    böylesi hareketlere benim de hevesim yok değil doğrusu.
    herkes farklı şekilde zevk alıyor motosikletten ama böyle adrenalin olmayınca da olmuyor belli bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor hep aynı şeyleri yapmak
    arada bir aklıma gelmiyor değil şöyle bir küçük motor alayım hoplatayım zıplatayım teker yapayım valla isterdim doğrusu
    güzel hareketler bunlar

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok kötü yorum değil. Benim de ilk motorum ybr idi kalitesiz demiyorum ama o hareketleri taşıyamayabilir diye söyledim. Hareketleri de korumalarla yapmanız risk aldığınız kadar güvenliğide elden bırakmadığınızı gösteriyor. Devamını bekliyorum Fotoğraf konusunda diyorsan evet hiç beğenmedim eminim orjinalleri daha iyidir
    İnşallah atarım hocam.. )

Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyv saol hacı baya yardımcı oldun
    hacım emin ol 2 dakikalık eğlence için biyerlerini kırmaktan iyidir, ben şanslıydım hiç düşmeden çözebildim..

Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böylesi hareketlere benim de hevesim yok değil doğrusu.
    herkes farklı şekilde zevk alıyor motosikletten ama böyle adrenalin olmayınca da olmuyor belli bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor hep aynı şeyleri yapmak
    arada bir aklıma gelmiyor değil şöyle bir küçük motor alayım hoplatayım zıplatayım teker yapayım valla isterdim doğrusu
    güzel hareketler bunlar
    şimdi gördüm cevabınızı.. valla eğlenceli olmuyor değil )
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Şu ön tekeri kaldırmayı nasıl yapıyosun hocam? Debriyajla mı gaz açarak mı taktiğin nedir?

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu ön tekeri kaldırmayı nasıl yapıyosun hocam? Debriyajla mı gaz açarak mı taktiğin nedir?
    vites 1.. 10 km gibi bir hızda giderken debriyajı sıkıp gazı dolduruyorsun, debriyajı bıraktığın anda gidonu öne vurup kendine çekiyorsun hoooop geliyor.. aman dikkat ayarı fazla kaçırırsan kafaya geçirmek kaçınılmaz son ))
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)