YBR ile azıcık takılmaca :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
onuRRtas adlı üyeden alıntı
hacım boşver çok sakat iş, yapamıyorsan bırak
)
eyv saol hacı baya yardımcı oldun
-
-
aranel adlı üyeden alıntı
Yok kötü yorum değil. Benim de ilk motorum ybr idi kalitesiz demiyorum ama o hareketleri taşıyamayabilir diye söyledim. Hareketleri de korumalarla yapmanız risk aldığınız kadar güvenliğide elden bırakmadığınızı gösteriyor. Devamını bekliyorum
Fotoğraf konusunda diyorsan evet hiç beğenmedim eminim orjinalleri daha iyidir
İnşallah atarım hocam.. )
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
eyv saol hacı baya yardımcı oldun
hacım emin ol 2 dakikalık eğlence için biyerlerini kırmaktan iyidir, ben şanslıydım hiç düşmeden çözebildim..
speed_dream adlı üyeden alıntı
böylesi hareketlere benim de hevesim yok değil doğrusu.
herkes farklı şekilde zevk alıyor motosikletten ama böyle adrenalin olmayınca da olmuyor belli bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor hep aynı şeyleri yapmak
arada bir aklıma gelmiyor değil şöyle bir küçük motor alayım hoplatayım zıplatayım teker yapayım valla isterdim doğrusu
güzel hareketler bunlar
şimdi gördüm cevabınızı.. valla eğlenceli olmuyor değil )
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
-
Şu ön tekeri kaldırmayı nasıl yapıyosun hocam? Debriyajla mı gaz açarak mı taktiğin nedir?
-
lickup adlı üyeden alıntı
Şu ön tekeri kaldırmayı nasıl yapıyosun hocam? Debriyajla mı gaz açarak mı taktiğin nedir?
vites 1.. 10 km gibi bir hızda giderken debriyajı sıkıp gazı dolduruyorsun, debriyajı bıraktığın anda gidonu öne vurup kendine çekiyorsun hoooop geliyor.. aman dikkat ayarı fazla kaçırırsan kafaya geçirmek kaçınılmaz son ))
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)