Hangi makina bana uygundur acaba?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba.Motor almayı düşünüyorum.5000ytl bütçe ayırdım.Motorla ilgim ve tecrübem yok.Yani sadece mobilet kullandım.Yaşım 30 boyum 190cm.Chopper veya curuser tarzı bir makina almak istiyorum.Acemiliğimi atabileceğim beni zorlamayacak makina hangisidir.Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
5000 ytl bütçeye ancak Çin malı cruiserler alınailir. O boya kanuni tiger 250 derim ben
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
-
önce http://www.motosiklet.net/forum/forumdisplay.php?f=10 buraya gideceksin
selamımı söyleyeceksin,ben geldim şurdan geldim şuyum buyum şunu almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir diyeceksin,bizde sana A2 varmı motor kulandınmı diyecez,sonra sen A2 yok diyecen motor kullanmadım diyecen param da yok diyecen bizde sana ozaman sitedeki yazıları oku diyecez bla bla bla of sıkıldım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
2. el yamaha Virago 250 olabilir. o paralara 2.el japon alınır. sıfır olsun dersen regal raptor olabilir
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
A2var parada var allaha şükür ama başlangıç için pek açılmak istemiyorum.Malum burası türkiye parayı veren ehliyeti alıyor.
-
başlangıç için 2. el al bence. sıkılıp satarsın seneye aynı paralara zarar etmezsin. sonra sıfır bi motor alırsın. başlangıç için derken ne kadar sürceksin. 1 sene binip satcaksan 2. el japon al derim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler