apache aldım sorularım :=)
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar ne zamandır almayı planladıgım uygun bütçeli sağ sola gitmek adına apache aldım
görünürdeki eksiklerim şuan
ön amortisör keçelerimin değişmesi gerek
arka ve ön fren balataları ayrıca ön disk değiştirmem çok iyi bir duruma sokucak güvenli sürüş açısından
bunların maliyeti ne kadar olur bilgilendirirseniz sevinirim
hatta öyleki ön diski ağır kaza yapmış bir arkadaş varsa veyahut parça olarak satmak isteyen arkadaşlar varsa forumdan alabilirim
2011 model kullanıyorum papatya disk
veya aynı görevi görücek uygun fiyatlı bir disk arıyorum sürat motor bu parçaları biraz pahalı satıyor açıkçası
Reklamlar
-
-
bakıp göremediğim için buraya yazma gereği duydum
-
O basligin altina yazarsan kullanicisindan direk yorum alabilirsin..
-
ques1 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ne zamandır almayı planladıgım uygun bütçeli sağ sola gitmek adına apache aldım
görünürdeki eksiklerim şuan
ön amortisör keçelerimin değişmesi gerek
arka ve ön fren balataları ayrıca ön disk değiştirmem çok iyi bir duruma sokucak güvenli sürüş açısından
bunların maliyeti ne kadar olur bilgilendirirseniz sevinirim
hatta öyleki ön diski ağır kaza yapmış bir arkadaş varsa veyahut parça olarak satmak isteyen arkadaşlar varsa forumdan alabilirim
2011 model kullanıyorum papatya disk
veya aynı görevi görücek uygun fiyatlı bir disk arıyorum sürat motor bu parçaları biraz pahalı satıyor açıkçası
2 adet (2 taraf) ön amortisör keçesi yağıyla birlikte yetkili serviste bugün değiştim. 100 TL. keçeleri tane 25 TL.
fren balataları 25 arka -30 ön isteniyor. amortisörle birlikte yaptırırsan bir iskonto yapabilirler.
-
teşekkür ederim bilgilendirmen için demekki servise uğramıycaz herşeyini kendimiz yapıcaz
sağolsun mahalleden arkadaşla konuştum uzun süredir motor kullanıyor al parçalarını burda takarız onlara para kaptırma dedi
-
2011 model motorun diski bitmez amortisor kecesi felan da eskimez motoru alirken sanirim o parayi kaptirmissin arkadsin ona engel olmasi lazimdi 85000 deki tvs nin diski saglamdir hala
-
diskte problem olmadıgı biliyorum ne olur ne olmaz olarak değiştirmek istedim keçe olayına gelirsek servise gösterdim problem olmadıgını söyledi amortisörün orda yağ görmüştüm iyice sildim kullandım problem yok çokta sağlıklı bir şekilde çalışıyor fren balatası almam şart onuda müsayit bir günümde gidip alıcam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)