Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

apache aldım sorularım :=)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    tvs apache
    merhaba arkadaşlar ne zamandır almayı planladıgım uygun bütçeli sağ sola gitmek adına apache aldım

görünürdeki eksiklerim şuan

ön amortisör keçelerimin değişmesi gerek

arka ve ön fren balataları ayrıca ön disk değiştirmem çok iyi bir duruma sokucak güvenli sürüş açısından

bunların maliyeti ne kadar olur bilgilendirirseniz sevinirim

hatta öyleki ön diski ağır kaza yapmış bir arkadaş varsa veyahut parça olarak satmak isteyen arkadaşlar varsa forumdan alabilirim

2011 model kullanıyorum papatya disk

veya aynı görevi görücek uygun fiyatlı bir disk arıyorum sürat motor bu parçaları biraz pahalı satıyor açıkçası
    rumelian bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125

Motosikleti
    tvs apache
    bakıp göremediğim için buraya yazma gereği duydum

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    O basligin altina yazarsan kullanicisindan direk yorum alabilirsin..

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ques1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ne zamandır almayı planladıgım uygun bütçeli sağ sola gitmek adına apache aldım

görünürdeki eksiklerim şuan

ön amortisör keçelerimin değişmesi gerek

arka ve ön fren balataları ayrıca ön disk değiştirmem çok iyi bir duruma sokucak güvenli sürüş açısından

bunların maliyeti ne kadar olur bilgilendirirseniz sevinirim

hatta öyleki ön diski ağır kaza yapmış bir arkadaş varsa veyahut parça olarak satmak isteyen arkadaşlar varsa forumdan alabilirim

2011 model kullanıyorum papatya disk

veya aynı görevi görücek uygun fiyatlı bir disk arıyorum sürat motor bu parçaları biraz pahalı satıyor açıkçası
    2 adet (2 taraf) ön amortisör keçesi yağıyla birlikte yetkili serviste bugün değiştim. 100 TL. keçeleri tane 25 TL.

fren balataları 25 arka -30 ön isteniyor. amortisörle birlikte yaptırırsan bir iskonto yapabilirler.
    ques1 bunu beğendi.

Motosikleti
    tvs apache
    teşekkür ederim bilgilendirmen için demekki servise uğramıycaz herşeyini kendimiz yapıcaz
    sağolsun mahalleden arkadaşla konuştum uzun süredir motor kullanıyor al parçalarını burda takarız onlara para kaptırma dedi

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    2011 model motorun diski bitmez amortisor kecesi felan da eskimez motoru alirken sanirim o parayi kaptirmissin arkadsin ona engel olmasi lazimdi 85000 deki tvs nin diski saglamdir hala
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    tvs apache
    diskte problem olmadıgı biliyorum ne olur ne olmaz olarak değiştirmek istedim keçe olayına gelirsek servise gösterdim problem olmadıgını söyledi amortisörün orda yağ görmüştüm iyice sildim kullandım problem yok çokta sağlıklı bir şekilde çalışıyor fren balatası almam şart onuda müsayit bir günümde gidip alıcam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)