Hyosung gt250r segman attırma bilenler yardım....
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
çok problem degilde forumda alışık olmadıgımız şeyler burda facebook msn muhabbetleri çok dönmüyor işin aslı
yazıdıgım yazıda modelini göremedigimi belirtmiştim zaten ve sormuştum .
segman en kötü ihtimal olarak düşünülmeli karşımızda 10bin kmde bir hyo var çünkü.
pistonların üzerindeki segmanların bu kadar kısa zamanda aşınması beni şaşırtıyor çünkü hyosung kaliteli bir motor.
motor ancak yagsız kalıcak yada kmsi düşürülmüş baya kms yapmış bir motor olucak fakat modeli yüksek 2011 :S
benim tahminim bu motor uzun zamandır subab ayarı yapılmıyor subablar iyiden iyiye şakırdıyor. ustalara nedense fazla güvenmedigim için motor bitik demeleri normal.
fakat gerçekten motor segman istiyorsa işin uzun .
segmanlar aşındıgı için yanma odasında boşluk olunca yag yanar.
motor blogu içinde pistonlar hareket ederken pistonlar yaglanır yagda yandıgı zaman siyah dumandan öte mavi duman atar.
siyah duman daha çok zengin karışım oldugunu gösterir. yada gazı açıp kapadıgınızdada siyah duman atabilir .
egsoz orjinalmi ? ayrıca enjeksiyon bakımıda var yapıldımıki ?
Reklamlar
-
Ankara mt ye de yazdım, semtini söyle yardımcı olmaya çalışacam sana. 2 gv 650 1 gt250 sahibi ve gv250 kullanmış biri olarak söylüyorum Ankarada ciddi manada hyodan anlayan biri yok, ama seninki kronik bir sorun değil, enjeksiyon problemin olduğunu düşünüyorum, zira istediğin kadar zorla gt yi sekman piston falan yemez kolay kolay, ben 170 le yarım saat gittiğimi biliyorum.. Duyduğun seslerin ne olduğunu da dinleyerek ancak karar verilebilir belki sadece motor sesini kendince yabancı ses olarak düşünüyorsundur, zira biraz gürültülü motordur hyo... Senin olayın biraz ilk motor endişesi, acaba yanlış mı yaptım, bozuk mu aldım sıkıntısı. Rahat ol ehliyetini de al bir an önce. Çaresine bakarız
-
ozgur325 'in yazdıklarıda kuvvetli ihtimal.Ya motorun birşeyi yok boşuna velvele yapıyorsak.Hele hele sübop ayarı gibi rutin işlemlerle ilgili ise verdiğimiz telaşa yazık.Ya bir ustaya yada daha iyisi iyi bir hyocu ya göster şunu.Yarım saat 170 le gittiğine göre kolay bir arıza çıkartmayacak motor demekki.Öyle bile kabul etsek rektifiye olur sadece oda 500-700 aralığında biter.Parça fiyatlarını bilmiyorum bu motorun.
-
herkes aynı şeyi yazmış bende yazayım
ustalara fazla inanmasan iyi olur
siyah duman aşırı yakıt zengin karışım demektir
yağ yakma varsa eksozdan açık mavi duman atar ve motor ufak ufak yağ eksiltir.
ne yapılacaksa yapılsın önemli olan kimin, nasıl yaptığıdır.
(satın alacağın parçalar o işin sağlıklı yapıldığını göstermez)
-
ozgur325 adlı üyeden alıntı
Ankara mt ye de yazdım, semtini söyle yardımcı olmaya çalışacam sana. 2 gv 650 1 gt250 sahibi ve gv250 kullanmış biri olarak söylüyorum Ankarada ciddi manada hyodan anlayan biri yok, ama seninki kronik bir sorun değil, enjeksiyon problemin olduğunu düşünüyorum, zira istediğin kadar zorla gt yi sekman piston falan yemez kolay kolay, ben 170 le yarım saat gittiğimi biliyorum.. Duyduğun seslerin ne olduğunu da dinleyerek ancak karar verilebilir belki sadece motor sesini kendince yabancı ses olarak düşünüyorsundur, zira biraz gürültülü motordur hyo... Senin olayın biraz ilk motor endişesi, acaba yanlış mı yaptım, bozuk mu aldım sıkıntısı. Rahat ol ehliyetini de al bir an önce. Çaresine bakarız
Reyiz doldurup doldurup 5e atmışın demekki sende zamanında
benden evvel davranmışssın
Burdan belirt nerde olduğunu ya sen gelirsin yada biz geliriz bir bakarız özgürün dediği gibi..
ANGARAJ
-
170 mi yapmis hem de yarim saat, neeyyyyyy kus gribi varmis oyle mi, sen hic hapsiran kus gordun muuu Ozgurrr
Ankara da o motoru sokup yapip toplayacak adamlar var ama alacaklari para ne kadar olur iste orasi biraz muamma. Motor gercekten 10 bin civarlarindaysa, bence de ciddi bir problem olmamasi lazim ama oncelikle yukarda yazan angaralilarin motoru gorup dinlemeleri, akabinde sorun varsa anlayan bir ustaya gosterilmesi sonucunda umarim ucuza halledilebilir.
-
Parasını verip başınıza bela almışsınız. Çok cazip bir fiyatta yok ki ortada bunu yapmak için. Zaten 7 verseniz 2010 model temiz motorlar var o paraya. Noter satışını falan yapmadıysanız geri verin.
-
Bulent78 adlı üyeden alıntı
170 mi yapmis hem de yarim saat, neeyyyyyy kus gribi varmis oyle mi, sen hic hapsiran kus gordun muuu Ozgurrr
Ankara da o motoru sokup yapip toplayacak adamlar var ama alacaklari para ne kadar olur iste orasi biraz muamma. Motor gercekten 10 bin civarlarindaysa, bence de ciddi bir problem olmamasi lazim ama oncelikle yukarda yazan angaralilarin
motoru gorup dinlemeleri, akabinde sorun varsa anlayan bir ustaya gosterilmesi sonucunda umarim ucuza halledilebilir.
Yarım saat 170 gittim gözümü de ibreden ayırmadım gardaş o kadar eminim... akıncı gişelerden çıktığımı biliyom bi sonra yola hiç bakmadım... Başkan sadece düz yolda gidebiliyo zaten rampaya vurunca yığılıyo 140-150 ye falan düşüyo ama totalde hep tapa gaz gittim. viraj ve rampa harici ibre hep 170 dolaylarındaydı...
---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:14 ----------
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Reyiz doldurup doldurup 5e atmışın demekki sende zamanında
4 te pis doldururum reiz affetmem.. Sen naptın istanbula giderken 5 te doldurup doldurup 6 ya attın mı
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)