standup scooter yapmak istiyorum
Reklamlar
-
arkadaşlar standup scooter yapmak istiyorum alttaki videolardakilerden off road model bana proje hakkında fikir yardımı edebilecek birileri varsa bana yardım edebilir birde tekerlerini ön arka cup tekeri takcağım
http://www.youtube.com/watch?v=q43-3...ature=youtu.be
http://youtu.be/S4oDUtTD1A0
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Reklamlar
-
Arkadaş listeme gir. Berk adında bir üye görüceksindir... Aklında ne var, ne yok kendisine sorabilirsin. Custom scooter yapıyor şu sıralar. Fikir verir...
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Arkadaş listeme gir. Berk adında bir üye görüceksindir... Aklında ne var, ne yok kendisine sorabilirsin. Custom scooter yapıyor şu sıralar. Fikir verir...
çok sağol simdi bakıyorum
-
Bir çin atasözü derki
Oturarak yapabileceğin hiçbir şeyi ayakta, yatarak yapabileceğin hiçbir şeyi oturarak yapma.
Güzel birşeye benziyor umarım istediğin gibi olur.
-
şuanlık yapmayı düşünüyorum motor elimde var sadece şahse yapmam gerek olmadı bir bisklet koltuğuda monte ederim arada otururum
-
Yanlış anlamayın ama kaç ay oldu oldu hatırlamıyorum artık... Taa ne zamanlar yok bisiklete cub motoru takacağım dediniz. Olmadı başka birşey dediniz. Oda olmadı. Habire konu açtınız. Belkide forumda 1-2 ay içinde en çok konu açan sizsinizdir. Sanırım ciddi değilsiniz bu konuda. Laf olsun torba dolsun mu bu projeler ?
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamayın ama kaç ay oldu oldu hatırlamıyorum artık... Taa ne zamanlar yok bisiklete cub motoru takacağım dediniz. Olmadı başka birşey dediniz. Oda olmadı. Habire konu açtınız. Belkide forumda 1-2 ay içinde en çok konu açan sizsinizdir. Sanırım ciddi değilsiniz bu konuda. Laf olsun torba dolsun mu bu projeler ?
bisiklete takacaktım olmaz kararı aldık -mobilet bulamadım ama bu projeyi yapabileceğim malzemelerim var fikir veren olursa biraz yardım alarak gerçekten yapmak istiyorum
-
Dostum mesaj attım sana... Kendisinede söyledim... Yardımcı olucak berk kardeşim... FAKAT; laf salatalığı yapıyorsan, bizi boşuna uğraştırma
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Dostum mesaj attım sana... Kendisinede söyledim... Yardımcı olucak berk kardeşim... FAKAT; laf salatalığı yapıyorsan, bizi boşuna uğraştırma
yok kesin yapmak istiyorum başka bir niyetim yok yanlız okul yüzünden ancak cumartesi-pazar uğraşabilirim
-
Yavaş yavaş yaparsın güzel bir hobi olur. Ama karar ver ne yapacağına sürekli fikir değiştirme
-
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Yavaş yavaş yaparsın güzel bir hobi olur. Ama karar ver ne yapacağına sürekli fikir değiştirme
zaten hobi amaçlı yapmak istiyorum zaman buldukça seneye yaza kadar uğraşmak istiyorum başka fikir değiştirmekte istemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
şu tarz birşey yapmak istiyorum
http://www.youtube.com/watch?v=wmc0y...piTKzRoeKNnqwA
-
bence tehlikeli gibi duruyor
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
bence tehlikeli gibi duruyor
hız yaparsan tehlikeli ama 20-30 km hızla birşey olmaz gibi
-
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
amörtüsör koymayı ihmal etme
ve teknik yeterlilik yoksa procelerin hep yarım yamalak duraksama aşamasında öylece bekler canın sıkılır , bu konuda destek alabileceğin yeterli teknik atölye ortamından tanıdıkların, senin , yada babanın olmalı , ben de senin gibi kendi çapımda bazı işlere girişmiştim iyi bilirim o sıkıntıları , ama güzel yoldasın hadi bakalım neticeyi bekliyoruz sabırla ...
sağol irfan abi projeyi babamla yapacağız zaten bisiklet tamiri ile uğraşıyoruz yanlız biraz parça sıkıntısı çekebilirim onuda artık zaman buldukça halletmeye çalışacağım
-
Kocaeli İl Temsilcisi
rambomert adlı üyeden alıntı
sağol irfan abi projeyi babamla yapacağız zaten bisiklet tamiri ile uğraşıyoruz yanlız biraz parça sıkıntısı çekebilirim onuda artık zaman buldukça halletmeye çalışacağım
şu hurdalık kapanmasaydı size yardımcı olabilirdim ama maalesef sağ kolum vazgeçilmezim olan bu yer motosiklet işine son verdi
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...hurdaligi.html
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Arkadaşım sürekli şunu yapacağım bu projem var diye konu açıyorsun ortada ne bir sonuç ne bir fotoğraf ne de ilerleme var. 10 tane cub motor konusu açtın, her yere yazdın şimdi de scootera mı geçtin?
İnsanlar senden birşeyler görsün ki ilerleme kaydettiğini görüp yardımcı olsunlar. Sadece lafla malesef yol alamazsın.
-
Yazmıyayım yazmıyayım dedim tutamadım kendimi.
Yahu modenasmı daha iyi mondial mi daha iyi diyorsunuz.Yok efendim bisiklete cup motoru takacağım diyorsunuz.Sürekli "TEKNİK" bilgi ile alakalı konu açıyorsunuz.
Ortada ne var? HİÇ! Hiç bir teknik bilginiz yok,yaygın markaları dahi tanımıyorsunuz,yaşınız kaç onuda anlamadım zaten.Yapmayacaksanız yapamayacaksanız neyin derdine açıyorsunuz bu başlıkları ?
Aileniz motosiklet almıyorsa,biriktirdiğiniz para cup almanıza yetmiyorsa böyle yapamayacağınız sözde "projeler" 3 cup maliyetinden yüksek olur.Bu işler ekip işidir.Bilgi işidir.Sizde hiç birşey yok.Laf ve çene.
Günde 3 sefer giriyorum siteye.20 dakika vakit ayırıyorum 2 seferinde.Her girişimde rambomert yeni projesi veya bilmemne kaç hp sorularıyla motosohbeti işgal etmiş.
Adam emek gösterip sürüş eğitimi diyor yok efendim başkası tenere ile ilgili blog açtım diyor vs vs.İnsanların ürettiği emek harcadığı tartışılacak şeyler ana sayfadan yok oluyor böyle abuk subuk başlıklar burayı kirletiyor.
Okusan anlamayacaksın bunu onu biliyorum.Söylediklerim hiç bir halta yaramayacak çünkü 2 gün sonra "hidrojen ile çalışan hayabusa" projesiyle dönecesin onuda biliyorum.AMA DAYANAMIYORUM ARTIK!Hiç mi moderatör yok bu sitede ? Forum kurallarının hiç birine uyulmuyor niye bu adamlar bakteri gibi durmadan başlık açıyor...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Ergenlerin tipik ilgi çekme ve kendini önemli hissetme çabaları. Şu forumda 17-18 yaşında adamlarla tanıştım, sanırsın iki üniversite mezunu, öyle ağır öyle oturaklı saygılı, tam bir motorcu, bi de laf salatasıyla zaman geçiren liseli tayfası var işte ki forumun içine ediliyor kimsenin haberi yok !
-
flame adlı üyeden alıntı
Yazmıyayım yazmıyayım dedim tutamadım kendimi.
Yahu modenasmı daha iyi mondial mi daha iyi diyorsunuz.Yok efendim bisiklete cup motoru takacağım diyorsunuz.Sürekli "TEKNİK" bilgi ile alakalı konu açıyorsunuz.
Ortada ne var? HİÇ! Hiç bir teknik bilginiz yok,yaygın markaları dahi tanımıyorsunuz,yaşınız kaç onuda anlamadım zaten.Yapmayacaksanız yapamayacaksanız neyin derdine açıyorsunuz bu başlıkları ?
Aileniz motosiklet almıyorsa,biriktirdiğiniz para cup almanıza yetmiyorsa böyle yapamayacağınız sözde "projeler" 3 cup maliyetinden yüksek olur.Bu işler ekip işidir.Bilgi işidir.Sizde hiç birşey yok.Laf ve çene.
Günde 3 sefer giriyorum siteye.20 dakika vakit ayırıyorum 2 seferinde.Her girişimde rambomert yeni projesi veya bilmemne kaç hp sorularıyla motosohbeti işgal etmiş.
Adam emek gösterip sürüş eğitimi diyor yok efendim başkası tenere ile ilgili blog açtım diyor vs vs.İnsanların ürettiği emek harcadığı tartışılacak şeyler ana sayfadan yok oluyor böyle abuk subuk başlıklar burayı kirletiyor.
Okusan anlamayacaksın bunu onu biliyorum.Söylediklerim hiç bir halta yaramayacak çünkü 2 gün sonra "hidrojen ile çalışan hayabusa" projesiyle dönecesin onuda biliyorum.AMA DAYANAMIYORUM ARTIK!Hiç mi moderatör yok bu sitede ? Forum kurallarının hiç birine uyulmuyor niye bu adamlar bakteri gibi durmadan başlık açıyor...
Kırma çocuğun hevesini alper. Ben doğru adama yönlendirdim onu. Umarım bu sefer kurtulacağız
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)