Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

standup scooter yapmak istiyorum

REKLAM ALANI
    rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    arkadaşlar standup scooter yapmak istiyorum alttaki videolardakilerden off road model bana proje hakkında fikir yardımı edebilecek birileri varsa bana yardım edebilir birde tekerlerini ön arka cup tekeri takcağım

http://www.youtube.com/watch?v=q43-3...ature=youtu.be

http://youtu.be/S4oDUtTD1A0
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Arkadaş listeme gir. Berk adında bir üye görüceksindir... Aklında ne var, ne yok kendisine sorabilirsin. Custom scooter yapıyor şu sıralar. Fikir verir...

Motosikleti
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş listeme gir. Berk adında bir üye görüceksindir... Aklında ne var, ne yok kendisine sorabilirsin. Custom scooter yapıyor şu sıralar. Fikir verir...
    çok sağol simdi bakıyorum

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Bir çin atasözü derki

Oturarak yapabileceğin hiçbir şeyi ayakta, yatarak yapabileceğin hiçbir şeyi oturarak yapma.

Güzel birşeye benziyor umarım istediğin gibi olur.
    rambomert ve ERROR88 bunu beğendiler.

Motosikleti
    şuanlık yapmayı düşünüyorum motor elimde var sadece şahse yapmam gerek olmadı bir bisklet koltuğuda monte ederim arada otururum

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Yanlış anlamayın ama kaç ay oldu oldu hatırlamıyorum artık... Taa ne zamanlar yok bisiklete cub motoru takacağım dediniz. Olmadı başka birşey dediniz. Oda olmadı. Habire konu açtınız. Belkide forumda 1-2 ay içinde en çok konu açan sizsinizdir. Sanırım ciddi değilsiniz bu konuda. Laf olsun torba dolsun mu bu projeler ?

Motosikleti
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamayın ama kaç ay oldu oldu hatırlamıyorum artık... Taa ne zamanlar yok bisiklete cub motoru takacağım dediniz. Olmadı başka birşey dediniz. Oda olmadı. Habire konu açtınız. Belkide forumda 1-2 ay içinde en çok konu açan sizsinizdir. Sanırım ciddi değilsiniz bu konuda. Laf olsun torba dolsun mu bu projeler ?
    bisiklete takacaktım olmaz kararı aldık -mobilet bulamadım ama bu projeyi yapabileceğim malzemelerim var fikir veren olursa biraz yardım alarak gerçekten yapmak istiyorum

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Dostum mesaj attım sana... Kendisinede söyledim... Yardımcı olucak berk kardeşim... FAKAT; laf salatalığı yapıyorsan, bizi boşuna uğraştırma

Motosikleti
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum mesaj attım sana... Kendisinede söyledim... Yardımcı olucak berk kardeşim... FAKAT; laf salatalığı yapıyorsan, bizi boşuna uğraştırma
    yok kesin yapmak istiyorum başka bir niyetim yok yanlız okul yüzünden ancak cumartesi-pazar uğraşabilirim

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Yavaş yavaş yaparsın güzel bir hobi olur. Ama karar ver ne yapacağına sürekli fikir değiştirme
    rambomert bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yavaş yavaş yaparsın güzel bir hobi olur. Ama karar ver ne yapacağına sürekli fikir değiştirme
    zaten hobi amaçlı yapmak istiyorum zaman buldukça seneye yaza kadar uğraşmak istiyorum başka fikir değiştirmekte istemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

şu tarz birşey yapmak istiyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=wmc0y...piTKzRoeKNnqwA

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence tehlikeli gibi duruyor

Motosikleti
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence tehlikeli gibi duruyor
    hız yaparsan tehlikeli ama 20-30 km hızla birşey olmaz gibi

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    amörtüsör koymayı ihmal etme ve teknik yeterlilik yoksa procelerin hep yarım yamalak duraksama aşamasında öylece bekler canın sıkılır , bu konuda destek alabileceğin yeterli teknik atölye ortamından tanıdıkların, senin , yada babanın olmalı , ben de senin gibi kendi çapımda bazı işlere girişmiştim iyi bilirim o sıkıntıları , ama güzel yoldasın hadi bakalım neticeyi bekliyoruz sabırla ...
    berk_cglr ve rambomert bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amörtüsör koymayı ihmal etme ve teknik yeterlilik yoksa procelerin hep yarım yamalak duraksama aşamasında öylece bekler canın sıkılır , bu konuda destek alabileceğin yeterli teknik atölye ortamından tanıdıkların, senin , yada babanın olmalı , ben de senin gibi kendi çapımda bazı işlere girişmiştim iyi bilirim o sıkıntıları , ama güzel yoldasın hadi bakalım neticeyi bekliyoruz sabırla ...
    sağol irfan abi projeyi babamla yapacağız zaten bisiklet tamiri ile uğraşıyoruz yanlız biraz parça sıkıntısı çekebilirim onuda artık zaman buldukça halletmeye çalışacağım
    piyanist_irf bunu beğendi.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı rambomert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol irfan abi projeyi babamla yapacağız zaten bisiklet tamiri ile uğraşıyoruz yanlız biraz parça sıkıntısı çekebilirim onuda artık zaman buldukça halletmeye çalışacağım

şu hurdalık kapanmasaydı size yardımcı olabilirdim ama maalesef sağ kolum vazgeçilmezim olan bu yer motosiklet işine son verdi

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...hurdaligi.html
    rambomert bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Arkadaşım sürekli şunu yapacağım bu projem var diye konu açıyorsun ortada ne bir sonuç ne bir fotoğraf ne de ilerleme var. 10 tane cub motor konusu açtın, her yere yazdın şimdi de scootera mı geçtin?

İnsanlar senden birşeyler görsün ki ilerleme kaydettiğini görüp yardımcı olsunlar. Sadece lafla malesef yol alamazsın.
    oyunageldim bunu beğendi.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Yazmıyayım yazmıyayım dedim tutamadım kendimi.

Yahu modenasmı daha iyi mondial mi daha iyi diyorsunuz.Yok efendim bisiklete cup motoru takacağım diyorsunuz.Sürekli "TEKNİK" bilgi ile alakalı konu açıyorsunuz.

Ortada ne var? HİÇ! Hiç bir teknik bilginiz yok,yaygın markaları dahi tanımıyorsunuz,yaşınız kaç onuda anlamadım zaten.Yapmayacaksanız yapamayacaksanız neyin derdine açıyorsunuz bu başlıkları ?

Aileniz motosiklet almıyorsa,biriktirdiğiniz para cup almanıza yetmiyorsa böyle yapamayacağınız sözde "projeler" 3 cup maliyetinden yüksek olur.Bu işler ekip işidir.Bilgi işidir.Sizde hiç birşey yok.Laf ve çene.

Günde 3 sefer giriyorum siteye.20 dakika vakit ayırıyorum 2 seferinde.Her girişimde rambomert yeni projesi veya bilmemne kaç hp sorularıyla motosohbeti işgal etmiş.

Adam emek gösterip sürüş eğitimi diyor yok efendim başkası tenere ile ilgili blog açtım diyor vs vs.İnsanların ürettiği emek harcadığı tartışılacak şeyler ana sayfadan yok oluyor böyle abuk subuk başlıklar burayı kirletiyor.

Okusan anlamayacaksın bunu onu biliyorum.Söylediklerim hiç bir halta yaramayacak çünkü 2 gün sonra "hidrojen ile çalışan hayabusa" projesiyle dönecesin onuda biliyorum.AMA DAYANAMIYORUM ARTIK!Hiç mi moderatör yok bu sitede ? Forum kurallarının hiç birine uyulmuyor niye bu adamlar bakteri gibi durmadan başlık açıyor...
    forevermore, oyunageldim ve tinerci bunu beğendiler.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Ergenlerin tipik ilgi çekme ve kendini önemli hissetme çabaları. Şu forumda 17-18 yaşında adamlarla tanıştım, sanırsın iki üniversite mezunu, öyle ağır öyle oturaklı saygılı, tam bir motorcu, bi de laf salatasıyla zaman geçiren liseli tayfası var işte ki forumun içine ediliyor kimsenin haberi yok !

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazmıyayım yazmıyayım dedim tutamadım kendimi.

Yahu modenasmı daha iyi mondial mi daha iyi diyorsunuz.Yok efendim bisiklete cup motoru takacağım diyorsunuz.Sürekli "TEKNİK" bilgi ile alakalı konu açıyorsunuz.

Ortada ne var? HİÇ! Hiç bir teknik bilginiz yok,yaygın markaları dahi tanımıyorsunuz,yaşınız kaç onuda anlamadım zaten.Yapmayacaksanız yapamayacaksanız neyin derdine açıyorsunuz bu başlıkları ?

Aileniz motosiklet almıyorsa,biriktirdiğiniz para cup almanıza yetmiyorsa böyle yapamayacağınız sözde "projeler" 3 cup maliyetinden yüksek olur.Bu işler ekip işidir.Bilgi işidir.Sizde hiç birşey yok.Laf ve çene.

Günde 3 sefer giriyorum siteye.20 dakika vakit ayırıyorum 2 seferinde.Her girişimde rambomert yeni projesi veya bilmemne kaç hp sorularıyla motosohbeti işgal etmiş.

Adam emek gösterip sürüş eğitimi diyor yok efendim başkası tenere ile ilgili blog açtım diyor vs vs.İnsanların ürettiği emek harcadığı tartışılacak şeyler ana sayfadan yok oluyor böyle abuk subuk başlıklar burayı kirletiyor.

Okusan anlamayacaksın bunu onu biliyorum.Söylediklerim hiç bir halta yaramayacak çünkü 2 gün sonra "hidrojen ile çalışan hayabusa" projesiyle dönecesin onuda biliyorum.AMA DAYANAMIYORUM ARTIK!Hiç mi moderatör yok bu sitede ? Forum kurallarının hiç birine uyulmuyor niye bu adamlar bakteri gibi durmadan başlık açıyor...
    Kırma çocuğun hevesini alper. Ben doğru adama yönlendirdim onu. Umarım bu sefer kurtulacağız
    rambomert bunu beğendi.
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)