standup scooter yapmak istiyorum
Reklamlar
-
İzmire geldiğinde ben de seni doğru egsozcuya yönlendireceğim
Reklamlar
-
flame adlı üyeden alıntı
İzmire geldiğinde ben de seni doğru egsozcuya yönlendireceğim
Korktum bu lafından... Kimbilir aklından hangi avcom egzozcular geçti
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
flame adlı üyeden alıntı
Yazmıyayım yazmıyayım dedim tutamadım kendimi.
Yahu modenasmı daha iyi mondial mi daha iyi diyorsunuz.Yok efendim bisiklete cup motoru takacağım diyorsunuz.Sürekli "TEKNİK" bilgi ile alakalı konu açıyorsunuz.
Ortada ne var? HİÇ! Hiç bir teknik bilginiz yok,yaygın markaları dahi tanımıyorsunuz,yaşınız kaç onuda anlamadım zaten.Yapmayacaksanız yapamayacaksanız neyin derdine açıyorsunuz bu başlıkları ?
Aileniz motosiklet almıyorsa,biriktirdiğiniz para cup almanıza yetmiyorsa böyle yapamayacağınız sözde "projeler" 3 cup maliyetinden yüksek olur.Bu işler ekip işidir.Bilgi işidir.Sizde hiç birşey yok.Laf ve çene.
Günde 3 sefer giriyorum siteye.20 dakika vakit ayırıyorum 2 seferinde.Her girişimde rambomert yeni projesi veya bilmemne kaç hp sorularıyla motosohbeti işgal etmiş.
Adam emek gösterip sürüş eğitimi diyor yok efendim başkası tenere ile ilgili blog açtım diyor vs vs.İnsanların ürettiği emek harcadığı tartışılacak şeyler ana sayfadan yok oluyor böyle abuk subuk başlıklar burayı kirletiyor.
Okusan anlamayacaksın bunu onu biliyorum.Söylediklerim hiç bir halta yaramayacak çünkü 2 gün sonra "hidrojen ile çalışan hayabusa" projesiyle dönecesin onuda biliyorum.AMA DAYANAMIYORUM ARTIK!Hiç mi moderatör yok bu sitede ? Forum kurallarının hiç birine uyulmuyor niye bu adamlar bakteri gibi durmadan başlık açıyor...
kızma abi ya birşeyler yapmak istiyorum benim oturduğum bölgede tamirci vs olmadığı için bu sitede sizlere soruyorum zaten tr_select arkadaşın yönlendirmesiyle birşeyler yapacağım artık
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)