Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Kafam karıştı

REKLAM ALANI
    Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Başlık'da olduğu gibi aklım karıştı. Niyetim cbr250'den yanaydı hep. İnce zarif şık bir duruşu olan motosiklet . Fakat şu son 4 gündür ninja250 kanıma girdi bi arkadaşın yüzünden gidip dovecem valla . Şimdi fiyat olarak bakıldıgında plan ve projelerıme göre cbr250 yi mart gibi alıcam fakat ninjaya yeltenırsem bu 2-3 ay daha uzar minimum fıyatları 11 bin 10 bin fln yazıyo biraz ruhum daralıyo sahibinden.com'da . Fuar olucak belkı fuardan sonra düşer umudum var fakat kıyaslama olarak sızce hangısınde karar kılmalıyım . İçime sinen cbr250'mi aklımın bir yanının kaldığı ninja250 mi . Bakıldıgında ninja daha enfes geliyor göze ama . 1 kadehte iki kişiyi düşenemiyoruz malesef

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Beklentileriniz nedir ?

Motosikleti
    İmaj duruş benım ıcın onemlı bı husustur . İşimde bunun uzerıne oldugu ıcın imaja ve durusa cok onem veren bırısıyım. CBR250'nin zarifliği incelıgı cok hosuma gıdıyordu fakat nınjanın kaslı olması ve cbr250 kadar rahat bir sürüş pozisyonu ıcersınde olması benı nınjaya ıtıyo cbr'ın en cok sevdıgım şeyi sürüş pozisyonu ve hafıflıgıydı fakat nınjada rahat gelıyor oturus ve surus pozısyonu ıcın

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Doviz kurlari tavan. Fiyatlarin dusmesini beklemiorum ben acikcasi.

Motosikleti
    ben kağıttan olan hıc bir birime güvenmem acıkcası dolar bugun 2 dir fed ailesi bi çek yazar 1.6 a geri düşürürler adamların ellerınde benım butcem yastık altı altındır herzamandır sımdı o duzlemde gıdıyorum ortalama odemelerım ve bırıkmlerım sonucu mart'ın ilk haftası cbr a ulasa bılıyorum fakat aklıma nınja gırıyo eğer kararımı ondan kılırsam mayıs hazıran gıbı alırım . Haydi 250cc ci dostlarım cbr vs nınja hakkında yorumlarınızı beklıyorum

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    Al bi siyah cbr keyfine bak hocam boşver ninca törtılı

Motosikleti
    İşte hocam cbr'ı öyle dusunuyordumda sımdı cbr da aradıgım ozellıklerın cogu nınjada'da mevcut oldugunu fark edıyorum ve daha agır başlı bi yavru bu Bılemıyorum 250'ci arkadsların yorumlarını bakıcaz kım neyı tercıh etmıs .

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    çoğunluk 250r honda tercih ediyor.
    Barkın abi nin denediği bir motordu orada çocuk birşeyler anlatmıştı bir izle derim ben

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Mart'a daha çok var. O zamana kadar daha çok fikrin değişir. Herkes birşey söyler, kafan iyice allak bullak olur, sonunda yeter yaa der en kötü seçimi yaparsın.

Arasında kaldığın motorların ikisi de çok güzel.

Birine karar ver ve kafanı daha fazla bulandırma.

Motosikleti
    Dogru dıyorsun niet . Kafam cok karışmaz aslında herkezın dedıgıne bakmıyorumda nınja demek ki içimde varmış sadece birisi tarafından uyandırılmayı bekliyormus .

Motosikleti
    Cbr nin ninjaya göre üstün tarafları ;

1- Yakıt tüketimi daha verimli.
    2- 0-100 hızlanması daha iyi.Yani torklu.
    3- 2. Eli daha hızlı ve az değer kaybediyor.
    4- Herhangibi bir kazada parça fiyatları daha uygun.
    5- Bakım masrafları daha ucuz.
    6- Arka lastiği daha geniş. Gerek yol tutuş gerek görüntü.
    7- Artçı konforu daha iyi.
    8- Sürücü konforu daha iyi.
    9- Gösterge paneli daha kullanışlı ve zarif.
    10- Fiyatı daha ucuz.

Ninjanın cbr ye göre artıları;

1- Son hızda 10-15 km fark var.
    2- Titreşim olayı daha az.
    3- ""Kawasakiye biniyorum abii!"" Diyebilmek.

Motorlar irilik olarak aynı. Yan yana koyduk. Eğer ki görünüşü hangisinin güzel dersen bence bir fark yok. 2 side yakışıklı makine. Ben şeçimimi cbr den yana kullandım.

Nomad_41 bunu beğendi.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Bence yakıtı parçayı boşver ninja250 al çünkü piyasa cbr250 den geçilmiyor yeter artık. Evet ben de cbr250 alacam Şaka bi tarafa şuan piyasada bana göre en mantıklı motor cbr250..

Motosikleti
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr nin ninjaya göre üstün tarafları ;

1- Yakıt tüketimi daha verimli.
    2- 0-100 hızlanması daha iyi.Yani torklu.
    3- 2. Eli daha hızlı ve az değer kaybediyor.
    4- Herhangibi bir kazada parça fiyatları daha uygun.
    5- Bakım masrafları daha ucuz.
    6- Arka lastiği daha geniş. Gerek yol tutuş gerek görüntü.
    7- Artçı konforu daha iyi.
    8- Sürücü konforu daha iyi.
    9- Gösterge paneli daha kullanışlı ve zarif.
    10- Fiyatı daha ucuz.

Ninjanın cbr ye göre artıları;

1- Son hızda 10-15 km fark var.
    2- Titreşim olayı daha az.
    3- ""Kawasakiye biniyorum abii!"" Diyebilmek.

Motorlar irilik olarak aynı. Yan yana koyduk. Eğer ki görünüşü hangisinin güzel dersen bence bir fark yok. 2 side yakışıklı makine. Ben şeçimimi cbr den yana kullandım.

http://n1309.hizliresim.com/1f/l/stv5l.jpg
    Beko güzel paylasım yapmıssın ınce ınce yazmıssın elıne saglık. Bende bunları dusunuyordum aslında dusunmedım deıl olası kazalarda yedek parça servis bakım yakıt tuketımı vs daha avantajlı . Kawasakı avantajlarına baktıgımda son hızda 10-15 km fazla olması onemlı deıl fakat çift silindir avantajını dıye bılırız biraz daha kaslı gorunum dıye bılırız . Şimdi ninjayı alıp'da sonra altından kalka bılırmıyız asdarı kılıfını geçer mı onun bakımıydı servısıydı vs vs bu kafamı karıstırıyor birazda cbr o bakımdan herkeze daha cazip gerek alırken ki fiyatı gerek bu yonlerde kı fıyatları olsun daha sıcak bakılıyor dıye dusunuyorum

fatboyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suziki GW250 Inazuma
    Daha Suzikide var abi :D

Motosikleti
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beko güzel paylasım yapmıssın ınce ınce yazmıssın elıne saglık. Bende bunları dusunuyordum aslında dusunmedım deıl olası kazalarda yedek parça servis bakım yakıt tuketımı vs daha avantajlı . Kawasakı avantajlarına baktıgımda son hızda 10-15 km fazla olması onemlı deıl fakat çift silindir avantajını dıye bılırız biraz daha kaslı gorunum dıye bılırız . Şimdi ninjayı alıp'da sonra altından kalka bılırmıyız asdarı kılıfını geçer mı onun bakımıydı servısıydı vs vs bu kafamı karıstırıyor birazda cbr o bakımdan herkeze daha cazip gerek alırken ki fiyatı gerek bu yonlerde kı fıyatları olsun daha sıcak bakılıyor dıye dusunuyorum
    Peki bana cbr ın tek silindir oluşunun verdiği olumsuzluklardan , titreşim haricinde bişey söyleyin ? Uzun yol yapamaz falan demeyin aman ha !

Motosikleti
    Yoo hayır uzun yol yapamaz demıyorum veyatta hani silindirlerını cok karsılastırmıyorum sadece 250 lik motorlar arasında ninja vs cbr'da nınja bıraz daha kaslı agır duruyor demek ıstıyorum . sanma sakın cbr kotu demıyorum bende şu gune kadar cbr'cıydım hatta herşey mahalleme o ihtişamlı cbr motoru olan abinin gelmesıyle basladı

Motosikleti
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yoo hayır uzun yol yapamaz demıyorum veyatta hani silindirlerını cok karsılastırmıyorum sadece 250 lik motorlar arasında ninja vs cbr'da nınja bıraz daha kaslı agır duruyor demek ıstıyorum . sanma sakın cbr kotu demıyorum bende şu gune kadar cbr'cıydım hatta herşey mahalleme o ihtişamlı cbr motoru olan abinin gelmesıyle basladı
    Beni yanlış anlamayın sakın. Honda fanatiği falan değilim fakat 250cc ss dersen ninjayı baştan elerim. Yani her katagoride üstün olan markalar var ve bence 250cc de ss dersen cbr 250r derim.

Motosikleti
    Mart'a kadar zaten güzel bi zaman var onumde ikisinide süreyim kapalı alanlarda oturuş pzosıyonları keyfı kalkısı durusu donuslerı hepsını olcup bıctıkten sonra kesın kararımı zaten vermek ıcın yeterlı olur ama etrafımda nınjacıların oldugu kadar cbr'cılarda var bende bı cbr cıyım fakat aklımdada nınja yok deıl yanı dedıgınde cok dogru her alanda ıyı olanlar vardır belkı dedıgın gıbı barkın abimiz nınjayıda ovuyor baslangıc ıcın muhtesem gorunuslu harıka frenlerı olan guzel surus pozısyonlu kesınlıkle alına bılcek bır motor dıye . Cbr250 ıcınde aynen onları soyluyor burda sadece kısının tercıhı kalıyor gıbıme gelıyo

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    ben kafanı biraz daha karıştırayım suzuki inazumaya ne dersin?

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    ve perde kapanmadan önce bir ses duyulur...

-Hyosung GT250R

ercan41 ve yusufozugenc bunu beğendiler.
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)