Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kafam karıştı

REKLAM ALANI
    Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Yok yaa kafam karışmaz cbr ve nınja arasındayım sadece. gt250 mahallenin psikopatı zaten Onu suremem hahahah perde kapanırken guzeldı ama sanırım perde ninja250 ıle kapanıcak gıbıme gelıyo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    hayırlısı de daha :D

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    2-3 ay uzatmak bir şey değil. ninja için cbrdan vazgeçmeye değer. Arada hatırı sayılır bir fark var. Cbr çok güzel bir motosiklet ben de düşündüm bayağı bir ama cbr'ın granejlı scooter olduğu da bir gerçek. cbr250 yerine xcity vs çok daha mantıklı yani o derece. İkinci el ninjaya 11bin vereceğinize sifir gtr da alabilirsiniz ama bunu unutmayın. Eğer aklınıza takılan tek şey oturuş pozisyonuysa 1 haftalık kullanım sonrasında geçiyor çünkü dizlerle tutunmayı kavrıyorsunuz. Yarım saat dur kalk trafikte kalmadıkça da yorma gibi bir durum söz konusu değil. Açıkçası gt250rı da şiddetle tavsiye ediyorum. Hele ki imaj beklentiniz de varsa. Ama gırank kırıyo iyi düşün bak
    Green Arrow, Nomad_41 ve Hedef_Turan bunu beğendiler.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Bence ninja alma bakımları seni aşar,parçası seni aşar.Birdaha üretilmeyecek bir kasayı alıcaksın sora seneye pat diye bir gelir başka kasa zaten doru düzgün olmayan piyasası duman olur.Kawasaki artık 300lükden başlatıyor seviyeyi diye biliyorum şuan kalanlar satılıyor.Yanlış baktığınız bir nokta daha var ss arıyorsan hyosung tek bence bu dalda,cbr bildigin grenajlı racing vari bir touring motor.Honda güzel motor macera arama bence diğer marka ve modellere göre sana bakımı,maliyeti ve gelişi çok daha uygun olur.
    Nomad_41 bunu beğendi.

Motosikleti
    Ulaaaa iyice kafam karıştı daaa yukarı tükürsem bıyık aşşa tükürsem sakal oldum )

Motosikleti
    Bence karışıcak bir şey yok çok basit eğik kullanış hız ve şekil istiyorsan hyosung,ona nazaran daha sakin ve rahat kullanım arıyorsan honda almalısın.Ninja almak hiç akıllıca bir yatırım değil.

Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Birinciyi gerçekten sevseydin ikinci olmazdı

Motosikleti
    ninjadan neden bu kadar uzak durmamı gerek goruyorsun tam anlayamadım gerçi bir üst mesajında güzel acıklama yapmıssın o sebeplerden oturu ola bılır sanırım ama cbr'a göre olan grenajı ninjayı bıraz daha one tutuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birinciyi gerçekten sevseydin ikinci olmazdı
    hahaahaaha :D . Ula forumda en tuttugum adamsın . motoru alayımda ıstanbulda gezelım senle

Motosikleti
    O grenajlı ninja bir düşerde grenaja bir şey olursa onun parasından mı bahsedeyim ne kadar sürede geleceğinden mi kawasakinin servis ve satış ahlakından mı ohoo konuş baba konuş bitmez bu iş ikisinin arasında öyle senin hayal ettiğin gibi bir fark yok hatta honda bence daha klas duruyor ninjayı o kamyonet göstergelerle gören kimse beğenmez kusura bakmasın kawasaki bir şeyi verirken ne aldığının ve ne kadar masraf çıkartabileceğinin hesabını iyi yapmalısın.

Motosikleti
    Oda dogru dostum onlarıda goz onune getırelım hepsini bi terazide olcmek gerek zaten onumde 6-7 ay var o zaman bırımı ıcınde ıkısınıde sureyım o zaman zaten net kararımı vermıs olurum. aslan besleyen yemini düşünmez biraz gerçi

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Olimpiyatlarıda japonlar aldı zaten sen şu GTR'ı bi düşün ciddi ciddi dost tavsiyesi...
    yusufozugenc bunu beğendi.
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    al gv250 rahat rahat otur 3-5 apaci de seninle yarìsmak istemez

Motosikleti
    Perde ninja250 ile kapandı yaa :D

h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    naked var yenmi :D sym wolf. az yakar.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Perde ninja250 ile kapandı yaa :D
    Aldınız mı ?

Motosikleti
    Beko suan deıl hocam cbr'ıda suan deıldı zaten parayı denklestırıyorum onumuzdekı bahara artık suan ıcın alsamda zaten kredi cekerek almam gerekcek ki kredi seven bırısı deılım + hava şartlarından kışın haz vermıcek ama nıyetım nınja250 yanı son düzlükde bişey olmazsa nınja olcak ki olmıcak gıbıde gorunuyor

Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...7nin-yolu.html
    Adamı gaza getirelim biraz Yalnız ninjanın göstergelerini ben de beğenmiyorum kamyon gibi ama şöyle pırıl pırılken çok klas duruyormuş. Ama gidonla deponun orantısızlığına hala çok kılım. Varsa yoksa hyonun deposunda var

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beko suan deıl hocam cbr'ıda suan deıldı zaten parayı denklestırıyorum onumuzdekı bahara artık suan ıcın alsamda zaten kredi cekerek almam gerekcek ki kredi seven bırısı deılım + hava şartlarından kışın haz vermıcek ama nıyetım nınja250 yanı son düzlükde bişey olmazsa nınja olcak ki olmıcak gıbıde gorunuyor
    Meraktan soruyorum , niçin ninja da karar kıldınız ?

Motosikleti
    Cbr'ıda alsam 3-4-5 sene kullancaktım ne alırsam alayım askerden once 600'luk almıyacagım ıcın uzun surelı bı 250cc dusunuyorum . Şimdi biraz grenaj ıstıyorum bıraz ımaj . cbr'ında ımajı cok cekıcı nınjanın daha cekıcı gelıyo sımdı bir şey vardır üniverste okucaksındır . Muhendıs olmak ıstıyorsan muhendıslık okursun. Tıp okumak ıstersen tıp okur. Tarihci olamk ıstıyorsan tarih okursun tercih ve karardır. Bende 250'lıkler arsında kı tercıhımı nınjadan kılmaya karar verdım cbr'ın yanında gercekten kaslı duruyo aldıgımda beni taşısın egomu tatmın etsın haa gıt hysoung al dıceksın hem daha ucuz hem daha agresıv ama tercıh işte

HEROCAN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter
    http://www.youtube.com/watch?v=bwxfo1ggPyE

bu videoyu izlemeni öneririm

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)