ben de cavalar için cc diye biliyorum
Yusuf la alakalı olmasın? Mesela 1000 cc lik bir GSX-R gayet 3,5 yusuf anlamında kullanılabilir.. Aynı şekilde Ninja 636 yı da GSX-R 1000 ile kıyasladığımızda 2,5 yusufa denk gelir... Ne diyorum ben help me!!!
bi de şu hususa açıklık getirsene;
Bu sinan aksu hangi gölün karabatağıdır,ne yer? ne icer? niye arasıra gelir bu foruma ?mesela telefon denen bir icadın varlığından haberdar değil midir?
üzerine ishal martılar pisleyesi kardeşim benim !.
"Üç buçukluk gara cava" diye bir tabir var. Anlatılmak istenen 350cc diye varsaydım hep
Ben beygir diye biliyorum. Eski makinelerin beygirleri çok düşükmüş çünkü. Uzun yola çıktığımda Hollanda'ydı sanırım oradan arabasıyla gelen bi amcayla konuşmuştum. 106 beygir diyince şaşırmıştı motoruma. Eskiden 1-5 beygir arası olduklarını söylemişti.
Savaş abi saygilar
Ben seni 1-2 defa aradim ulasamadim.
En son ramazan bayraminda erdeğe kampa gittim,
Senin bana hediye ettiğin şişme yatagi kullandim, onunla ilgili olarak tekrar bi teşekkür etmek adina sana mesaj attim yine geri dönüş yapmadin
---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
Aslinda bi yandan bu beygir meselesi daha ağir basiyor.
Çünkü eski 2 zamanli mobiletlerin beygir gücünün çok düşük olduğunu biliyorum,
Yani 3 beygir olmayan mobiletler bile varmiş.
Eski topraklarin teknik özelliklere pek fazla takılmadığını düşünürsek, sadece tek silindirli motosikletlerde konuşulabilecek tek detay beygir gücü kaliyor geriye.
Şimdi düşünüyorumda o motorlarla bi yere gidilmez be
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Adamlar Tek beygirle kıtaları geçmişler Soydaş neden gidilmesin :D
Amcalara dikkat edelim özellikle asansörde ve kapalı alanlarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)