Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Takım Taklavat

REKLAM ALANI

İyi geceler herkese arkadaslar yeni fıtık ameliyatı oldum ( kasık fıtıgı , ağır kaldırmak yasak 6 ay boyunca ) motor olarak 150 Mcx RoadRacer istiyorum ehliyetim B var ve A2 içinde bu eylül sonuna kadar yazılıyorum (trafiğe ehliyetsiz asla çıkmam çıkmadım ) üniversiteyi Bayburt'ta okuyorum ekipman olarak yardım isteyecektim bütcemi şöyle sıralayayım.

Kask için maks : 150 tl

Mont için 100 tl

pantolon veya dizlik 100 tl

soğuğu ise nasıl kesebilirim motor üstünde termal içlik nasıl ne marka olmalı ?

Bayburt malum kar buz lastik için ne önerirsiniz düşüp patlamayalım hem.

Bütçem bu kadar malesef öğrenci olarak

Şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Kask ls2 110-130 tl arası
    O fiyata pek mont bulamazsın. Olanlarda cacık...
    Pantolon yerine dizlik desek 50 tl.
    50 Tl güzel bir eldiven... Tamamdır.

Soğuk için termal içlik-kazak-pamuklu giysiler tercih edilebilir. Her şeyden önemlisi bütçeyi yükseltip doğru düzgün bir mont alın.

Ekipmalar için önümde 3 ay var önerebilirsiniz bi mont marka sorun degil hepsini not ediyorum.

3 ayda iyi biriktirirsen montu revitten al hakikaten duruşu başka oluyor. ben kıyafeti motordan önce aldım onun için kıyafet bahara kadar beklicek. bahara da kesin değil aklında bulunsun revit jupiter mont. feyizoğlunda 550 lira 480 470'e falan bırakırım.

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Madem öğrencisin dadaş kardeşim termal içliğe para vereceğine o parayı montuna harca. İçine de bundan

ahmettuzcu bunu beğendi.

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Ben kendimi, sevdiklerimi düşündüğüm için 2 ay daha bekleyipte motor alma kararı aldım. Motorumu satarken her şeyi verdim. Tekrar topluyorum aksesuarları.
    550 difi monza mevsimlik mont.
    Agv k3 kask 450
    Bla bla eldiven 100
    bla bla dizlik 50

kask olarak en kötü ls2 alın. Mon için bir şey diyemeyeceğim ne yazıkki. O fiyatlara satılan montlar ne kadar f/p ürünüdür bilemiyeceğim...

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    Gazete koy kardeş içine.rüzgarı keser.

@porlanoche

Montu yaz kış giyebilir miyim peki bide cok ucuk geldi fiyat :(

@Arda_Karaca

Kesin soğuk yememem gerekli bu korumaz kanımca :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kendimi, sevdiklerimi düşündüğüm için 2 ay daha bekleyipte motor alma kararı aldım. Motorumu satarken her şeyi verdim. Tekrar topluyorum aksesuarları.
    550 difi monza mevsimlik mont.
    Agv k3 kask 450
    Bla bla eldiven 100
    bla bla dizlik 50

kask olarak en kötü ls2 alın. Mon için bir şey diyemeyeceğim ne yazıkki. O fiyatlara satılan montlar ne kadar f/p ürünüdür bilemiyeceğim...
    Kask olarak LS2 ama mont cok pahalı motor 3.500 lira mont 500

http://www.feyizoglu.com/Jupiter-Motosiklet-Montu_47792.html#0 mont bu. kışlık içliği var kumaşı su geçirmez. içliği çıkarırsın yazında yazlık olarak giyersin.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı Uway adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gazete koy kardeş içine.rüzgarı keser.
    bu ne şimdi???

------

yün içlik tavsiye ederim ben yün kullanıyorum termal'im de var ama yün kadar sıcak tutamıyor

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne şimdi???

------

yün içlik tavsiye ederim ben yün kullanıyorum termal'im de var ama yün kadar sıcak tutamıyor
    Gazete olmasaydı , İstanbulda kuryelerin hepsi zatürre olurdu.
    Şimdilerde adam akıllı kıyafetler var daha rahatlar ama hala gazeteden vazgeçmeyenler var.
    drumstar bunu beğendi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Termal içlik konusunda çoğu arkadaşın yanlış bilgileri var.

Bir çok arkadaş termal içliği sıcak tutan birşey zannediyor. Ancak termal içliğin en başlıca görevi ter'i vücuttan dışarı atmak ve içeri hava almaktır. Böylece ter vücudunuzda soğumaz ve deriniz nefes alabilir.

Soğuk havalarda içimize termal içlik giymemizin sebebi, terlersek, ter derimizde buharlaşmasındır. çünkü derimiz üzerinde buharlaşırsa vücudumuzu soğutur. bu da soğukta olmasını istemeyeceğimiz birşey. ( su her sıcaklıkta sürekli buharlaşır. ter de büyük oranda sudur )

Termal içlik mümkünse giyin. Ancak sıcak tutması için yün kazak gibi ekstra bir malzeme mutlaka gerekli.

Termal içlik üstüne pamuklu şeyler giymem daha mantıklı olur zaten kurye gibi soguk havada gezmem sadece arada bi uzun yol yaparken lazım olur o da bahar gelmeden olmaz kop dagında her daim kar olur.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Mont konusunda uygun bütçeye venom tavsiye ederim güzel mevsimlik modelleri var, venomdan aşağısına da güven olmaz zaten. Ben olsam dizimden elimden feda eder kafama yatırırdım, kask bütçesi arttırılmalı. İçlik konusunda da iç çamaşırı satan mağazalardan uygun bir şeyler bulabilirsin, motosiklet mağazasından alırsan işin içine motor kelimesi girdiği için fiyatlar artıyor
    ozgranl bunu beğendi.

abicim sen bakkaldan mont pantolon mu alıyon bu fiyata bul üstelik buzlu havada sıcak tutan bana da söyle hemen

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mont konusunda uygun bütçeye venom tavsiye ederim güzel mevsimlik modelleri var, venomdan aşağısına da güven olmaz zaten. Ben olsam dizimden elimden feda eder kafama yatırırdım, kask bütçesi arttırılmalı. İçlik konusunda da iç çamaşırı satan mağazalardan uygun bir şeyler bulabilirsin, motosiklet mağazasından alırsan işin içine motor kelimesi girdiği için fiyatlar artıyor
    Tam ben yazacaktım arkadaş yazmış ben 2 sene kullandım venom montu fiyatına göre çok iyi. Baktım daha 2 yıl daha gidecek bir kaza yaptım montu parçaladım kurtuldum ilgilenenler için: Şimdi 4rider armor deri mont aldım 350 lira şimdilik memnunum
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

ozgranl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf SB250
    Az önce farklı bir konuya yazmıştım.. Bana kalırsa uygun fiyatlı olarak alabileceğin en iyi ürünler aşağıda yer alıyor ve aynı ekipmanların kullanıcısıyım.

Kask : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-tam-kask-box-sharp-test-4-yildiz-ucretsiz-kargo-137045566/detay

Mont : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-venom-dynamic-4-mevsim-mont-kargo-bizden-109109759/detay

Dizlik : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-zandona-3200-dizlik-133744913/detay

Eldiven : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-prohel-octane-siyah-eldiven-123566348/detay

Genel olarak montu yazında kullanabilirsin çünkü ön kısımın fileli olması büyük avantaj. Şilede okuyorum ve şuan bile soğuk olduğu zaman fena çarpıyor ve hala montun içliklerini takmadan gezebiliyorum. Yağmur astarını deneme şansım oldu tişörtüm ıslanmadı yani oda başarılı. Ayrıca balaklava ve termal içlik almanı da öneririm balaklava sayesinde boğazdan soğuk yemezsin içlikte bel altı bölgeni koruyacaktır..

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam ben yazacaktım arkadaş yazmış ben 2 sene kullandım venom montu fiyatına göre çok iyi. Baktım daha 2 yıl daha gidecek bir kaza yaptım montu parçaladım kurtuldum ilgilenenler için: Şimdi 4rider armor deri mont aldım 350 lira şimdilik memnunum
    4riders deri mont şık güzel bir mont. Gerçi korumalarını incelemedim seviyelerini bilmiyorum. Ama deri yağmuru suyu sevmez. Yani kışın korusa bile kendi pek dayanmaz. Şu deri ayakkabılar vs için olan su kaydırıcı spreylerden tavsiye ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)