Ehliyetsiz Agir Yaralamali Kaza Yaptim Sucum Nedir
Reklamlar
-
Oncelikle Meraba Bugun Sabah bir olay yasadim ehliyet yok belirtiyim cocuga carptim sanki kasitliymis gibi geldi onume kaza raporu bolumunde anlattim tamamen hakli taraf benim ama kactim korkudan cocuk ciddi derecede yaralanda beni sikayet etseler ne olur
Reklamlar
-
Ehliyetsiz çarptığın için bir şey demiyorum, lakin çarpıp kaçtığın için o çocuğu öyle bıraktığın için inşallah hapsi boylarsın
-
CooLeR adlı üyeden alıntı
Oncelikle Meraba Bugun Sabah bir olay yasadim ehliyet yok belirtiyim cocuga carptim sanki kasitliymis gibi geldi onume kaza raporu bolumunde anlattim tamamen hakli taraf benim ama kactim korkudan cocuk ciddi derecede yaralanda beni sikayet etseler ne olur
Birader sen şaka mısın?
-
Ehliyetsiz olduğun ve kaçtığın için artık haklı değilsin.
-
copy-paste...
öncelikle allah akil fikir versin, sonrasinda gecmis olsun..
sen o cocuk olmus olsaydin ve sana carpip kacan olsaydi neler hissederdin cok merak ediyorum. oyuncak mi bu trafikte motor kullanmak, hiyakeden mi kurallar konulmus, bosuna mi forumda bagira bagira ehliyetsiz kullanmayin deniliyor, hepsi sürücü kursu komisyoncu mu sanki..
madem bi bok isledin, mesuliyetinide üstlen, git pasa pasa karakola, böyle böyle oldu de, cezani cek, ehliyetini al ve ondan sonra babalar gibi hosgeldin kardesim diyelim..
-
Tamam Anladim Ordan 5-6 kisi gelip yardim etmese kacmiycaktim seni ustune 5-6 kisi koşsa yani sende kacarsin yarin ilk is gidicem karakola anlaticam herseyi
-
oncelıkle gecmıs olsun tamam yapmıssın bır cahıllık eger plakanı aldılarsa evıne polısler gelıcek yada bırsekılde bulurlarsa sana karakoldan telefon acılcak ıfaden alınıcak eger cocuk hastanedeyse senı nezerathaneye alıcaklar sonra nobetcı savcılıga cıkıcaksın mahkemeye yanı eger karsı taraf davacı olursa uzgunum kardesım ama hapse atıcaklar senı eger davacı olmazlarsa cocuk ıyılesene kadar yıne hapıste kalıcan ve sonra cıkıcan tabı ehlıyetsız oldugun ıcın ayrıca dava acılacak ve para cezası alıcan 2mılyardan 9mılyara kadar.
-
Nasıl kaçarsın yaralı birini bırakıp git çocuğa helalleş ne gerekiyorsa öyle yap . Vereceğin 1400 ceza yüzünden nasıl böyle birşey yaparsın ?
-
Çarpan sensin, durup ilgilenmesi gereken sensin. Önceden gördüğün 4 metre ilerideki çocuğa önüne gelince çarpıyorsan motor kullanma, ki ben inanmıyorum senin 30la gittiğine falan. 50+ gitmelisin ki önceden gördüğün biri önüne geldiğinde kaçacak reflekslere sahip olamayasın. Dediğim gibi, inşallah bulurlar seni.
-
Ben Kendim Gidicem yarin anlaticam herseyi karakolda
-
geçmiş olsun. (çocuğa dedim)
-
yarini filan bekleme git bir an önce..
-
Aynen bir an önce gitmelisin.
-
lise sonum simdi ben gidicem birazdan karakola okuldan atilirim demi devamsizliktan artik yaptik bi cahillik cezasini cekicez
-
gitmedin mi sen halen karakola!
-
hangi yüzle gelip burada yazıyorsun birde? git çabuk karakola anlat durumu !!
-
Karakoldan önce hastane ye git .
-
-
kardeş sakin olmakta fayda var
her insan hata yapabilir
sen cesaret edip dürüstçe durumunu ifade etmişsin burda
aynı şekilde yetkili yerlerde de ifadeni verirsin
karakola gittiğinde sana ücretsiz avukat atanacak, ondan profesyonel yardım iste
ve ailen ayrı olarak dava aşaması için avukat tutmanda yardımcı olsun
taksirle yaralama suçunu işlemişsin yazdığın mesaja göre ancak ehliyetsiz olduğun için şikayete bağlı olmayabilir
savcının değerlendirmesi önemli
ağır yaralamalı olduğu için cezan sanırım yarı oranında arttırılır
şimdiden geçmiş olsun
inşallah yaralanan şahıs da eskisinden daha sağlıklı bir şekilde iyileşir
Allah sabır ve kolaylık versin
saygılar
-
Agır yaralanmalı kaza yaptın cocuga vurdun sen düsmedinmi nasıl oldu?İşler hiç iç acıcı degil malesef.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)