Kaskınızı Nereye Koyuyorsunuz?
Reklamlar
-
vizörü kırıksa yenisi ile değiştirmen gerek dostum ama başka şekilde zarar gördü ise kaskı aldığın yere git onlara danış elbet uygun yollu bir çözüm bulunacaktır.
Reklamlar
-
alicebbar adlı üyeden alıntı
vizörü kırıksa yenisi ile değiştirmen gerek dostum ama başka şekilde zarar gördü ise kaskı aldığın yere git onlara danış elbet uygun yollu bir çözüm bulunacaktır.
Güneş vizörünün inip kalkmasını sağlayan mekanizmayı bozmuşlar. Tamir edilebilen birşeydir umarım
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Okulada dersanemede Motorumla gidip geliyorum Kaskımıda arka çantama koyuyorum Kappa K35
-
lickup adlı üyeden alıntı
Güneş vizörünün inip kalkmasını sağlayan mekanizmayı bozmuşlar. Tamir edilebilen birşeydir umarım
Güneş vizörü nedir ki elbette tamir edilir. Hiç olmadı mekanizma değişir. Ama hem kaskın bilindirk parçası bulunabilir bir şey olması gerekir hem de satıcının üşenmemesi gerekir. Yalnız o sistemi bozmayı becermek de yetenek ister. Bilmediğin şeyi ne kurcalıyon la dalkavuk? diyemediniz mi
-
Apaçiler işte bu gibi sorunlarla uğraşmamak için kask takmıyorlar sanırım
-
apaciler aynalar kirilmasin diye cikartiyorlar
sailor33 adlı üyeden alıntı
Apaçiler işte bu gibi sorunlarla uğraşmamak için kask takmıyorlar sanırım
-
canerol adlı üyeden alıntı
kask kılıfı en mantıklısı
ama fiyatları çok uçuk ben ebaydan aldım.açık arttırmayla 9 dolara çok güzel kullanışlı evdede içinde tutuyorum.
Kask kilifindan kastiniz kasklarin yaninda verilen ince kilif mi?
-
lickup adlı üyeden alıntı
Motosikletinizle bir mekana, okula falan gittiğinizde kaskınızı nereye koyuyorsunuz? Bugün kaskımı sınıfa koydum güneş vizörünü elleriyle asılıp mekanizmasını bozmuşlar
Bidaha tövbeliyim sınıfa birşey götürmem bozulacak/kırılacak. Okuluda motosikletle gidiyorum kasksızda gidemem...
Kaskınızın markası modeli nedir ?
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
kardeşim geçmiş olsun üniversitedeyken asla kimseye kurcalatmazdım hatta takmak isteyenlere ver 500 lirayı istediğin kadar tak derdim isterlerse konuşmasınlar yediğimiz içtiğimizden kesip alıyorduk bir kaç kendini bilmez merakını giderecek yada hava atacak diye malından olacak değilsin ya
-
Oturduğun sıraya koy duvar dibine
ortalarda isen bilmiyorum.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Kask kilifindan kastiniz kasklarin yaninda verilen ince kilif mi?
yok daha kalınları var ama denk düşürmek lazım normal fiyatı 25 dolardı 9 dolara görünce atladım hemen
-
yok daha kalınları var ama denk düşürmek lazım normal fiyatı 25 dolardı 9 dolara görünce atladım hemen
Teşekkürler. Mümkünse bir link paylaşabilirsin?
-
yakındaki bir esnafa rica et dükkanına bırak ben bazı durumlarda böyle yapıyorum
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Teşekkürler. Mümkünse bir link paylaşabilirsin?
http://www.ebay.com/sch/eBay-Motors-...nkw=helmet+bag
burdan bakabilirsin çok çeşit var hangisi hoşuna giderse...
-
Çok teşekkürler.
-
Topcase , Veya genelde her motorun koyacak yeri vardır:
Benim Fizyninki:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)