Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

CBR 250 ile Türkiye turu

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW 650 GS
    Merhaba. Gelecek Mayıs ayının sonu Haziranın başı gibi 2 haftalık bir Türkiye turu yapmayı planlıyorum.

Daha önce 250 lik bir motosiklette yapmış olan arkadaşların tavsiye ve uyarılarını öğrenmek isterim. Sivas'dan sonrası beni düşündürüyor. Bilmediğim ve daha önce gitmediğim bir coğrafya. Gidecek olduğum illerdeki arkadaşlar teknik(servis,bakım,arıza) ve lojistik imkanlar hakkında da bilgi verebilirlerse sevinirim.
    Alanya
    Mersin
    Nevşehir
    Sivas
    Erzincan
    Erzurum
    Artvin
    Trabzon
    Samsun
    Amasya
    Sinop
    Zonguldak
    Eskişehir
    Afyonkarahisar

CBR250 me bir de yançantalar için aparat yaptırmam gerekiyor. Halihazırda satılan yok çünkü. Yapan varsa tecrübesini paylaşırsa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yoshimitsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr125 R
    İmreniyorum size hakikaten. Birgün bende yapacağım böyle birşey, inşallah kazasız belasız gider dönersiniz.

Motosikleti
    BMW 650 GS
    Facebook da Motoseyir sayfasından günlük paylaşımlarda bulunacam. Oradan takip edebilirsiniz. İnsallah nasip olursa kazasız belasız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Keşke imkanım olsa siz gibi gezebilsem. afyona geldiginizde her türlü konuda yardımcı olabilirim.

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Turda kaza yaptım. 6 ay motosikletten doktor men etti. Sol omuz Köprü kemiğim kırıldı. Motordan Vazgeçtim mi Hayır. CBR 250 R 2013 modeldi makınem. Şu anda akıbeti belli değil makınemın... Ama bı arkadasımla Mayıs ilk haftası gibi bizde tur düşünüyoruz yine. çünkü ben o zaman iyileşeceğim ve hemen motorun üzerine atlayacam. Belki karşılaşırız.

iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Ben de mayıs ayında CBR250R motorumla gebze - antalya - fethiye - gebze yaptım.
    Toplamda 1750 km falan oldu. Çok şükür herhangi bir sorun çıkmadı.
    Size tavsiyem lastikleriniz eski ise sertleşmiş ise mutlaka değiştirin. Bir de radyatör suyuna devir daim pompasının düzgün çalışıp çalışmadığına bakın derim.
    Yol olarak tavsiye veremeyeceğim yolun nereye gittiğini görmediğiniz yerlerde gaz kesin tedbiri elden bırakmayın.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Ben bu tip yarış tipi motorla uzun yol tavsiye etmem oturuş pozisyonu yüzünden çile çekersiniz .
    drtayfun bunu beğendi.

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben sadece başarılar dilemek istiyorum .
    gerçekten iyi cesaret .

Zonguldak dan hangi gün geçeceksin, misafir edelim..
    mezgit var

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Cbr 125 ve 250 kesinlikle yaris motoru deiller bana gore ustune binen iste kasinti tutuyor yol yapmak istiyor gercekten cok rahat yola gidiyor motorlar
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr 125 ve 250 kesinlikle yaris motoru deiller bana gore ustune binen iste kasinti tutuyor yol yapmak istiyor gercekten cok rahat yola gidiyor motorlar
    Katılıyorum ben bir günde gebzeden antalyaya geldim toplam 700-750 km yol yaptım. Sabah 6 da cıkmıstık yola aksam 5 te konaklayacağımız yere vardık. Dinlenmeler yemek molaları dahil 11 saat sürdü. Bel ağrısı oluyor zamanla hafifte titreşimden dolayı uyuşmalar falan ama bence uzun yoldaki esas sorun rüzgar sesi ve rüzgarın kendisi problem oluyor.
    Hem baş ağrıtıyor hem de dikkat bozuyor ve motorun dengesini de bozuyor yüksek hızlarda (120den sonra).

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum ben bir günde gebzeden antalyaya geldim toplam 700-750 km yol yaptım. Sabah 6 da cıkmıstık yola aksam 5 te konaklayacağımız yere vardık. Dinlenmeler yemek molaları dahil 11 saat sürdü. Bel ağrısı oluyor zamanla hafifte titreşimden dolayı uyuşmalar falan ama bence uzun yoldaki esas sorun rüzgar sesi ve rüzgarın kendisi problem oluyor.
    Hem baş ağrıtıyor hem de dikkat bozuyor ve motorun dengesini de bozuyor yüksek hızlarda (120den sonra).
    yolun müsait olduğu yerlerde ortlama kaçla gittiniz?

Motosikleti
    Genellikle 110-120 ile gittim TEMde ve Bilecik Bozuyuk yollarinda. Daha sonra Afyon civarlarindaki duz yollarda 130-140 ile gittim bayagi. Tempoyu artirmak zorunda kaldik yoksa bitmiyor yollar. Normalde uzun yolda 3lt/100 km yakar iken 3,7/100 km falan yakti o yuzden tum gezi boyunca. Bazi duzluklerde ve rampalarda falan dip gaz gittigim yerler oldu (5-10 dakika dip gaz). Ruzgar ve rampa birlesince 140i gecemedigi zamanlar oldu motorun.

Motosikleti
    BMW 650 GS
    Serzenish03
    Afyon son durak, eve(Denizli'ye) vardığımın belirtisi olacak. Umarım Afyon'a kadar sorunsuz bir yolculuk geçer. Yorgunluğu afyonda bir çay molası ile atarız artık.

cx75
    Beyaz tricolor CBR250 (arka ve yan çantalı). Umarım denk geliriz.

iguven
    Şubat2013 de aldığım motorum şuanda 13.000 km de. Lastikler iyi durumda gibi. turdan sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Yine de yola çıkmadan önce bilen birisine gösteririm.

Felis Leo
    CBR250 rahat bir motor. Diğerleri kadar olmasa da

emocan
    "gerçekten iyi cesaret" . Beni düşündürdü bu dediğin.

Fatih
    Mezgit'i yol notlarına ekledim

Rüzgar sesini kulak tıkacı kullanarak çözüyorum ben. Bi Schubert kadar olmasa da LS2 kask daha sessiz ve baş ağrısız oluyor.

Herkese teşekkürler tavsiyeleri için. Diğer illerden de bekliyorum.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler