ss mi? bence bu daha iyi
Pek farkı yok Supersporttan Aynı şeyler kawanın z serisi,yamahanın fazer ve 98lik fz serisi,suzukinin gsr serisi ve hondanın hornet serisi içinde geçerli.Güzeldir sexydir ama sinirli makinelerdir...Hele kawa çok kızgındır...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
bu yeşil kawa hangi model oluyor ?
Valla herşey sizde bitiyor. Makineye hiç suç bulmayın...
Sıralı 4,130 hp 1200 cc motor kullanıyorum 150cc de 2 aylık tecrübemle.çok yetenekli olduğumdan değil,insan ayarsız olursa 150cc makine ilede ölebilir
Ha tecrübesizlik zorlamıyor mu? Oturup ağlayasım geliyor benden iyi kullanan insanların yanında,altındaki potansiyeli yola aktaracak seviyede kullanıcı olamamak çok can sıkıcı,ama bunu görmezden gelip gazı çevirdiğim anda başımın belaya gireceğini bildiğim için hayattayım sanırım.
valla bir scooter cı olarak racing lere karşı pek hevesim yok, ama insanlarda ki güçlü olma hırsı bu motosikletlerin popülaritesini yıllardan beri koruyor.
bu racelere binenler niye hiç kask takmaz?neyin havasını kime atıyolar çok merak ediyorum sonra paket oluyolar.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
hiç beğenmedim bu tarz motorları. bana herhangi bir amacı yokmuş gibi geliyor. her açıdan... bir de üzerine genelde bunlardan kullanan kesimin bir çoğunun yaşadığım öğrenci yerindeki barın önüne çekmesi yok mu motorunu...
ne bilim hiç ss ye hevesim olmadı olsada sürsem dediğim bi model değil...
böyle fazer tipi enduro desen değil naked desen değil ss desen değil aradaki tarzları seviyorum bende
ama enduro candır
shooter1: hayal işte. Bende bir ss den kat kat güzel inşallah ilerde ikimizinde bir Vmax i olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)