ibre şekilleri kral olur
nerde buluruz bu stop ve sınyallerı
slm ya benımde speedfıghtım var bende buyukcakmeceden motorsıklet tamırcısıyım kuba camı karsısında bu parcaları nasıl alırız
Konu baya eski.
speedfight 2 100cc 140 KM li gösterge varmıdır
konuyu hortlatan hortlatana arakdaşlar bütün aksesuarların yanında scootercenter yazıyo googleye yazın biraz googlenin çevirmesiyle birazda sizde yabancı dil varsa yurt dışından getirtin ama zahmetli iş bunlar uğraşamam derseniz siz bilirsiniz ama ben gerçekten mod a meraklıyım diyosanız dediklerimi uygulayın
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Bende Speed fight alıyorum ben bulur ve sizede söylerim nerden aldığımı merak etmeyin Youtube'a girip speedfight 2 yazıp vidyoları izleyin dehşet makinalar yapmışlar yurt dışında bayaa popüler bu makinalar.. TR de boykot yüzünden pek tutulmadı ama ben genede alıcam ve yapıcam :D.. ben bilgisi olan bi arkadaştan bişey öğrenmek istiyıorum sahibinden.com da [speedfight 100] bide [SpeedFight 2] seçeneği var ben 2 kısımada baktım ilan veren şahısların motorlarında pek bir farklılık göremedim.. aralarında herhangi bir farklılık varmı bilen varsa lütfen ne oldugunu açıklayıp tavsiyesini iletsin.. şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)