Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

!!! Speedfight !!!! - Aksesuarlar güncellendi !!!

REKLAM ALANI
    ariulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150t
    ibre şekilleri kral olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

nerde buluruz bu stop ve sınyallerı

slm ya benımde speedfıghtım var bende buyukcakmeceden motorsıklet tamırcısıyım kuba camı karsısında bu parcaları nasıl alırız

Konu baya eski.

Alıntı blue_eyesss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm ya benımde speedfıghtım var bende buyukcakmeceden motorsıklet tamırcısıyım kuba camı karsısında bu parcaları nasıl alırız

bu parçaların türkiyede buluncağını sanmıyorum yurt dışından getirtmekte baya zahmetli

KM gösterge

speedfight 2 100cc 140 KM li gösterge varmıdır

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    konuyu hortlatan hortlatana arakdaşlar bütün aksesuarların yanında scootercenter yazıyo googleye yazın biraz googlenin çevirmesiyle birazda sizde yabancı dil varsa yurt dışından getirtin ama zahmetli iş bunlar uğraşamam derseniz siz bilirsiniz ama ben gerçekten mod a meraklıyım diyosanız dediklerimi uygulayın
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Bende Speed fight alıyorum ben bulur ve sizede söylerim nerden aldığımı merak etmeyin Youtube'a girip speedfight 2 yazıp vidyoları izleyin dehşet makinalar yapmışlar yurt dışında bayaa popüler bu makinalar.. TR de boykot yüzünden pek tutulmadı ama ben genede alıcam ve yapıcam :D.. ben bilgisi olan bi arkadaştan bişey öğrenmek istiyıorum sahibinden.com da [speedfight 100] bide [SpeedFight 2] seçeneği var ben 2 kısımada baktım ilan veren şahısların motorlarında pek bir farklılık göremedim.. aralarında herhangi bir farklılık varmı bilen varsa lütfen ne oldugunu açıklayıp tavsiyesini iletsin.. şimdiden teşekkürler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler