Motorumla kaza yaptım yedek parçayla boğuşuyorum.
Reklamlar
-
Dün gece sollama yaptım...derken adamın biri arabayı ortaya park yapmış gitmiş...tam fark ettim derken halimiz ortada bende bişi yok ama motor kötü..yedek parçalarla uğraşıyorum herkes yok 1 ay sonra diyor...
resim burda
http://r1309.hizliresim.com/1f/j/sry7p.jpg
Reklamlar
-
resim burda
öncelikle geçmiş olsun,sizde birşey yoksa halinize şükredin, bir ay motorsuz idare etmeye bakın artık
-
eyvallah sağol öyle yapmak zorunda kalıyoruz ister istemez zaten
serdar1547 adlı üyeden alıntı
-
Sahibinden.com a filan baktınız mı ? Bir de motosikletin kırık parçaları söküp biraz sürat yapın sağa sola dalıyormu deneyin.Ön çatallarda veya başka herhangi bir sorunu varmı kontrol edin.Sonra tekrar parça beklemek zorunda kalırsınız...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
öncelikle büyük geçmiş olsun. eğer istanbul'da iseniz kaporta boya konusunda güvenilir bir usta önerebilirim. sadece motosiklet kaporta boya işi yapıyor, diğer konularda da yardımcı olur. tekrar geçmiş olsun sağlığınızda sorun olmasın da gerisi dert değil.
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
-
Geçmiş olsun . Cbr yi böyle görünce tüylerim diken diken oldu.
-
Geçmiş olsun hocam canınızı sıkmayın nedir ki toplanır ilk günkü gibi olur size birşey olmasın verilmiş sadakanız varmış...
-
-
geçmiş olsun.masraflar cep'denmi çıkacak?
ayrıca umarım amörtisör ve jant'da yamukluk yoktur...
-
geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
-
Geçmiş olsun.Sizde bişey yok ya önemli olan o. Çokça fanatiği olan Honda da parça sıkıntısı olmaz deniyordu forumdaş arkadaşlarımızca.Hikaye mi yani.O kadar çok bekleniyormu parçalar?
-
geçmiş olsun.. cana gelmemiş..varsın mala gelsin...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
geçmiş olsun, Allahü Teala beterinden korusun inşallah.
-
öncelikle geçmiş olsun..
motor: honda cb 250 yüzlerce satılmış ama parça yok diyorsunuz, honda bile hele ki bu motor da böyle yapıyorsa ....
-
hissizadam adlı üyeden alıntı
öncelikle büyük geçmiş olsun. eğer istanbul'da iseniz kaporta boya konusunda güvenilir bir usta önerebilirim. sadece motosiklet kaporta boya işi yapıyor, diğer konularda da yardımcı olur. tekrar geçmiş olsun sağlığınızda sorun olmasın da gerisi dert değil.
Bana önerebilirmisiniz depoma 4 5 yaşında nesebi gayri sahih bi çocuk taş attı da
-
geçmiş olsun. Honda garanti ve yedek parçada 1 numara diyolar ama bana göre sondan birinci ve ekstra kazık.
-
hissizadam adlı üyeden alıntı
Ben alabilirmiyim o usta bilgisini?
-
geçmiş olsun FAZ LA BİR ŞEY GÖRÜNMÜYOR gibi neler lazım tesbit edebildinizmi,genelde motor parçaları stokta olmuyor ve bir ay deniyor ama iyi bir araştırma ile 2 ci el filan toplıyabilirsiniz parça konusunda köylü motorları ve çinliler sanslı marka olunca böyle hyosung parçası olsa ben yedekde bulunduruyorum.Ama kıymetim bilinmiyor arkadaşlara mal oluş fiatını verince alıp takıp paraya gelince bir sürü dedi kodu ve kötü oluyoruz.
liste olursa arkadaşlar ve ben yardımcı olmaya çalışırız.
-
Herkese teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleri için.
Honda fabrikayı aradım dün ve az önce bana geri döndüler.Telefondaki vatandaş bana göre çok komik konuşuyor diyorki bir bayimizi arayın size yardımcı olacaktır dedi.bende ona şu soruyu yönelttim türkiye genelinde 12 tane honda bayisini aradım ve kıytırıktan çamurluk dahil hiç bir parça kimsenin elinde yok siz neyin servis hizmetini veriyorsun acaba dedim.Arkadaşında söylediği gibi çin malı motor almıyorsun fazla para ödeyip honda olsun her yerde servis var diyorsun ama sadece adı servis, hizmet ve yedek parça sıfır.
Sordum telefondaki görevliye düşünün dedim benim aracım 1 aydan fazla garaj da yatacak niye türkiye de bilmiyorum sayısını kaç tane servis var ama hiç birisinde yedek parça yok.
eminim yurt dışı motorların hepsi aynıdır.
kawasaki
yamaha
suzuki
eminim bunlarda da aynı sıkıntı vardır.
bugün ödememi yapıp sipariş veriyorum istanbulda bi firmadan bakalım burdan duyurcam herkese ne kadar zamanda geldiğini..
-
çok geçmiş olsun!
neyseki sinyallerin sağlam duruyor o sinyaller karenajdan daha pahalıdır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)