Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Elektrikli Motosikletmi Yoksa Benzinli Motosikletmi

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Sa arkadaşlar sizce elektrikli motosikletmi alim yoksa benzinli motosikletmi alim köyde sürcem sadece

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    engineoil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benzin 5lira ona göre karar senin.

gidiş menzilin kısaysa elektrikli olabilir. fakat çokta sağlam değildirler, sürekli kullanmazsan belli bir süre sonra aküleri ölüyor.

Gürsel34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzıkı GSF600S
    Köyde illaki heryerde asfalt yoktur bir motosiklet kadar dayanıklı olmaz bence mobilet tarzı bişey al vur dağa bayıra

rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    Benzinli motorun yerini hiç birşey tutmaz köyde kullanacağım diyorsun güçlü olması lazım 125 lik bir motosiklet yada 100cc bir cup al istediğin gibi sür elektrikliye para verme sadece düz asfaltta gider

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benzinli her zaman icin daha iyidir

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    benzinin litresi 5 lira,normal bir cup motor 100 km de 2 litre benzin yakar(10 lira)yılda kaç bin km yaparsın bunu bir söyle bize...
    gelelim elektrikli bisiklete,elektrikli bisikletde bedava gitmiyor,elektrik faturasına ne yansıyor bilmiyorum ama her yıl akülerin değiştiğini biliyorum ve bu akülerin fiyatı 500 ile 750 lira arasında,şimdi sen yılda 750 liralık benzin yakabilir misin bir hesap yap bakalım,yılda 7,500 km yapacağını hiç sanmıyorum üstelik elektrikli bisiklet köy yollarına dayanmaz ne güç olarak ne de sağlamlık olarak ama cup motor seni köy yollarında her türlü tatmin edecektir.bu bilgiler ışığında karar senin
    rambomert bunu beğendi.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzinin litresi 5 lira,normal bir cup motor 100 km de 2 litre benzin yakar(10 lira)yılda kaç bin km yaparsın bunu bir söyle bize...
    gelelim elektrikli bisiklete,elektrikli bisikletde bedava gitmiyor,elektrik faturasına ne yansıyor bilmiyorum ama her yıl akülerin değiştiğini biliyorum ve bu akülerin fiyatı 500 ile 750 lira arasında,şimdi sen yılda 750 liralık benzin yakabilir misin bir hesap yap bakalım,yılda 7,500 km yapacağını hiç sanmıyorum üstelik elektrikli bisiklet köy yollarına dayanmaz ne güç olarak ne de sağlamlık olarak ama cup motor seni köy yollarında her türlü tatmin edecektir.bu bilgiler ışığında karar senin
    güzel tespit.. kısaca benzinli diyeyim, gerekli açıklama zaten yapılmış
    Serzenish03, rambomert ve serdar1547 bunu beğendiler.
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)