http://www.youtube.com/watch?v=BZKbYH1W0HE video nasıl yükleniyor bilmiyorum.linkini koydum.nasıl yüklediğini söylerseniz bende öğrenmiş
olurum.tşkler...
http://www.youtube.com/watch?v=BZKbYH1W0HE video nasıl yükleniyor bilmiyorum.linkini koydum.nasıl yüklediğini söylerseniz bende öğrenmiş
olurum.tşkler...
bu arada çok basit bir yanlıştan dolayı olan bir kaza. böyle üzülmenin anlamı yok nedeni target fixation'dır. yani nereye bakarsan oraya gidersin mantığı. arkadaş da eğitimsizmiş heralde...
acemi sanırım.kalkarken 2 kez stop ettirdi makineyi.
Viraja böyle girende ilk defa görüyorum...
İzleyip izleyip güldüğüm videolardan biridr. Adam zaten tecrübesiz ve üç kere stop ettirdiği motoru sürmekte ısrar ediyor. Kendine aşırı güvenmenin doğal sonucu...
Ben adamdan çok motosiklete acıdım.Gitti güzelim Yamaha.Adam resmen kendi kaşınmış daha motosikleti yerinden kaldıramıyor birde o hızla viraj almaya kalkıyor.Burda millet boş yere bağırmıyor yüksek cc ile başlanmaz diye.
Çok eski bir videodur bu. İsmini değişip yeniden yayınlamışlar.
"First ride r6" diye ararsanız çıkar. Kısacası adamın ilk motosiklet tecrübesi.
hey kurban oldugum yaradanım,parayı neden bu sünger beyinlilere nasip edip bu aciz kulunu ortudugu yerde günahtan günaha sevkediyosun,motora bak üzerindeki deyyüsa bak,lan dana,daha o güçteki motoru kaldırmayı beceremiyon,senin neyine teafige açık alanda yol almak,ALLAH tan kendi kendine yaptı yapacagını,tek üzüldügüm motordur,içim cızz etti serederken,kadersiz yavrum benim
Allah ım ben mal isterken,ev araba,motor kastetmiştim.yanlış anlaşılmasın. paralar yanlış kişilere gidiyor )
Motora yeni başlayıpta yok efendim ben bileğime hakim olurum diyenlere gelsin bu video!
Kamerayı kullanan elemanda sanki biliyor bu davarın çayıra gireceğini beklerken çayırları çekiyor eleman
Bak bir de tshirt ile binmiş, insan saygıdan (R6'ya) en azından bir ceket giyer.
Anlaşılan bilmiyor motor sürmesini kalkamadı baksana bi türlü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)