Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Her varışta rahatlamak.

REKLAM ALANI
    Yoshimitsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr125 R
    Belki benim tecrübesizliğimden kaynaklanıyor ama, motoru kullanıp yurdun önüne ne zaman bıraksam, "Oh hayırlısı ile kazasız geldik" duygusuna kapılıyorum. Hani 5 günlük bir motor kullanıcısının sıradan korkuları olabilir yaşadığım ama, hoş birşey değil. Bunu sizde yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl kurtuldunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    brocks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 954 RR
    ilk basta olur oyle bendede oluyordu .. Birde afedersin gavat otomobil kullanıcıları olunca insan varınca seviniyor

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Oh bee dediğim zamanlar hiç olmadı. Motora binip marş bastığım andan itibaren bambaşka bir insan oluyorum. İstanbul trafiği beni;

Paranoyak yaptı, piskopat oldum... Manyak oldum, sezilerim kuvvetlendi. 6.hissim tavan yaptı. Müneccim gibi bir şey oldum... Trafiği ister istemez okumayı öğrendim. Nasıl okumayacaksın abi. Otobüsü, münübüsü, taksisi... Yayası bile önüne atlıyorsa manyak olucaksın tabikide.

Santranç, dama gibi... Karşı taraf hamle yapmadan önce, ne yapabileceğini saniyesinde düşünür oluyor insan istanbul trafiğinde... Motorla bale yapmayı öğrendim bu trafikte. Geçemeyeceği yerlere bile girip çıkmayı öğrendim (Trafiğe takılırsam saatlerimi harcarım, mecbur.. )

Bunun yanında, 100 metre ilerideki markete bile kaskla giderim. Montumu, eldivenimi takmadan marşa basmam bile... Ben önlemimi alıyorum, aynı zamanda zaten paranoyak olmuşuz... Bu saatten sonra ıhh düzelmem ben

İstanbul trafiğinde şekil A motor kullanıcısını özetledim size...
    [Turan], turkish39, TATLIHIZ ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    ben de çok yaşıyorum açıkçası :/

Motosikleti
    Hornet 650
    Mesela ben motora her binisten once binerken (Bismillahirrahmanirrahim) diyerek binerim. Bu inancla alakali bir sey. Birde uzun yola cikiyorsam duada ederim kazasiz belasiz gideyim diye.
    ERROR88, Arıcan ve turkish39 bunu beğendiler.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı Yoshimitsu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki benim tecrübesizliğimden kaynaklanıyor ama, motoru kullanıp yurdun önüne ne zaman bıraksam, "Oh hayırlısı ile kazasız geldik" duygusuna kapılıyorum. Hani 5 günlük bir motor kullanıcısının sıradan korkuları olabilir yaşadığım ama, hoş birşey değil. Bunu sizde yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl kurtuldunuz?
    Olur bazen hatta yıllardır kullanıyo olsan bile bir zaman gelir böyle tribe girersin düz yolda bile basmazsın basarken rahatsız olursun falan bir süre sonra geçer motoru trafiği tanıdıkca geçer diye düşünüyorum .

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    2006dan beri ehliyetli, motosiklet kullanıcısı olarakda 60bin km filan geçtiğini söyleyebilirim.
    hep motosikletle eve döndüğümde, bugunde sag saglim eve geldim diye dua ederim.
    bu acemelik değil.. olması gereken.
    icimizde bir acemi olmasa korkarak temkinli gitmesek belki kaza yapmış olacaktık.
    ikarus sendromu diye birşey var bu motosiklet kullanıcılarında. o yüzden böylesi cok cok daha iyi
    yusufozugenc ve maverıck bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Ben de her geldiğimde rahatlıyorum
    Oldjack ve Acil112 bunu beğendiler.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Sukur iyidir bir seye baslarken de allahin adini. Anip baslamak dahada iyidir bismillahirrahmanirrahim demek sart aslinda
    turkish39 bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Dua kismi bence ayri.. arkadas daha cok sanki cephede ilerlerken vurulmamis olmak gibi bir rahatlama yasiyor ki sıkışık trafikte benimde vardigimda yasadigim bir rahatlama kendisi..

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Yaşadığın duyguyu hep yaşamaya çalış bence. Faydasını çok görürsün ama farketmezsin. Acemilik korkusu işe yarar birşey. Misal kaza raporlarında yağ bariyerlerde bitti konusu vardı görmüşsündür. Ben acemiyim levent tecrübeli rahat rahat gidiyor. O rahatlıkla yağa daldı düştü 20 mt sürüklendi. Ben korktuğum için elim ayağım frende hazır bekliyordum ve yavaşlayıp kaçacak zamanı buldum. Biraz rahatla, ama tedbiri elden bırakacak tehlikeleri unutacak kadar rahatlama hiçbir zaman

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende tam tersi oluyor.Ne zaman motosiklet ile gideceğim yere varsam motosikletten ayrılacağım için bir hüzün çöküyor içime.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Benımde buyuk ıhtımalle motoru aldıgımda öyle triplerım olcak. İstanbulda ikamet edıyorum trafiği vs malum motosiklet kullanak risk ise istanbulda kıyamettir . Feleğin çemberinden geçenler olaarak bizde geçicez umarım o çemberlerden. Ve muhtemelen bir kaç risk atlattıktan sonra oh be geldım sonunda demek ıstemıcem cunku o dusunceyle motosıkletıne bınersen her geldıgınde bıdaha bınmek ıstememe gıbı trıplere gırersen yavaşca motordan sogursun bınmek ıstemezsın oysa... Kafan atıcak biniceksin bebek sahile çekıceksın yol kenarına denize karşı kafanı dınleyıp ordan oraya ordan oraya )

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benımde buyuk ıhtımalle motoru aldıgımda öyle triplerım olcak. İstanbulda ikamet edıyorum trafiği vs malum motosiklet kullanak risk ise istanbulda kıyamettir . Feleğin çemberinden geçenler olaarak bizde geçicez umarım o çemberlerden. Ve muhtemelen bir kaç risk atlattıktan sonra oh be geldım sonunda demek ıstemıcem cunku o dusunceyle motosıkletıne bınersen her geldıgınde bıdaha bınmek ıstememe gıbı trıplere gırersen yavaşca motordan sogursun bınmek ıstemezsın oysa... Kafan atıcak biniceksin bebek sahile çekıceksın yol kenarına denize karşı kafanı dınleyıp ordan oraya ordan oraya )
    Keyif için, gezmek için bineceğim zaman hiç isteksizlik olmuyor ama bir işi halletmek için, trafiğin rezalet olduğunu bildiğim bir güzergahtan gitmem gerektiğinde hiç binip süresim gelmiyor
    Oldjack bunu beğendi.

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyif için, gezmek için bineceğim zaman hiç isteksizlik olmuyor ama bir işi halletmek için, trafiğin rezalet olduğunu bildiğim bir güzergahtan gitmem gerektiğinde hiç binip süresim gelmiyor
    Hacı orası öyle ben sımdı ıstanbul cevahir avm de calısıyorum evden cevahir yürüyerek 10 dakka sürüyo seneye istinye park şubesıne gece bılırım mağzamın o zaman yardıra bılırız yollarda çilekeş :D . aksam işten cıkıcan oooh sürücen ıstınyeden sarıyer sahıle bi balık ekmek fln :D

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    bursa trafiğinde sıkıntı olmadığı için ben rahatım motordan inince bi hüzünleniyorum ah diyorum; uzun yolda olsaydım durduğum yer benzinlik olsaydı.. daha gidicek yolum olsaydı ama her zaman olmuyor

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Eğer yolda bir tehlike atlattıysam, bir korku yaşadıysam inerken bir ohh çekiyorum.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Bende genelde aynı durumda ne çabuk geçti, keşke zaman geçmeseydi duygusu ağırlıkta oluyor.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Yaşadım, eğitim alarak kurtuldum

Buarada bu yurt hangi yurt? 8.yurt mu yoksa
    #sürenadam

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugun hissettim ben bunu. Basima gelmeyen kalmadi. Ama en korkutan fsm koprusune gelmeden ictigi suyun bos petsisesini camdan disari atan ayi. Kaski yaladi gecti o sise. Altimda hizli bir motor olsaydi aksam ana haber bultenindeydim!
    Zaten acemiyim. Ruzgar var, on amortisor kecelerimden biri patladi yolda. O halde gitmeye calisiyorum.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)