Merhabalar.. Motorumda performans düsüklüğü var, örnek veriyorum önceden 2.viteste 60 ile gidiyosa,şimdi 2. viteste anca 50 kmh yapıyor bunun sebebi ne olabilir ?
Merhabalar.. Motorumda performans düsüklüğü var, örnek veriyorum önceden 2.viteste 60 ile gidiyosa,şimdi 2. viteste anca 50 kmh yapıyor bunun sebebi ne olabilir ?
Biri dişlini degiştirmiş.
Biri dişlini degiştirmiş.
Buji, buji başı kontrol et sıkıştır sök tak temizle düzelebilir.
kesin dişlini değiştirmişler...
bir de şey olabilir gibi geldi bana;
birisi gelip dişliyi değiştirmiştir..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
kedidir kedi..
motorun belkide devir çeviremiyor onu nerden bilecez ? motorunda devir saati olmadığı için hissederek anlayabilirsin dişliden mi yoksa motor son devire gelmiyormu ? + olarak 2.viteste 60 yapmak inanılmaz gereksiz bir davranış o motora benden söylemesi.
Şu dişliyide ben buldum Patladı gitti
belki motorda teknik bir sorun vardır karbiratörü bir temizle bence karbiratör tıkanmış
Motorun seni kandırmayı bırakıp imana gelmiş,Artık Fazla Göstermicek,Kendisini taktir ettim
al birde burdan yak. Hava Filtresini temizle yada filtre yolunu birşey tıkamış olabilir.
baba motoru çalmişlar!....
hakkimizda hayirlisi
herkes dişli diyor ama hangi dişli
biri ön dişlini değiştirmiş
İnanıp inanmamak sizin elinizde,tamirciye götürücem düzeldiğinde özel olarakta videoyada çekicem ozaman inanırsınız herhalde.. Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)