ehliyetsizlikten 2. kez ceza yedim. 1407x1407 bu borçları ödemesem ne gibi durymlar ortaya cıkabilir, kafam karışık çevrem ödeme nası olsa af cıkar diyor yardım edin kafam cok karışık :'(
ehliyetsizlikten 2. kez ceza yedim. 1407x1407 bu borçları ödemesem ne gibi durymlar ortaya cıkabilir, kafam karışık çevrem ödeme nası olsa af cıkar diyor yardım edin kafam cok karışık :'(
faiz biner çok çok haciz olur üstüne kayıtlı bişe varsa el koyarlar bence yurt dışına çık
Af cikmaz. Cikarsada en fazla faizini silerler. Ana paraya af olmaz. Hicbir zaman olmadi.
Maliyeye dilekce ver taksitlendir veya parca parca odemeye basla. Cunku 2 seneye kalmaz o borc ikiye katlanmis olur. Ehliyet al. Bak ben de cok isyan ettim ama bugun ehliyetim teslim aldim. Onca ay kapida yatti motor. Max 650 ye mal oluyor.
Ah Efecan ah Kaç ay oldu hala akıllanmadın habire bir şeyler geliyor başına.Diyoruz dinlemiyorsun burnunun dikine gidip atarlanıp banlanıyorsun yine geliyorsun yine ağlıyorsun...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
tanıdılar kaç
bi araba parası gitti cup a. kafayı yicem motor hevesimi parçaladı bu aynasızlar :'(
Anarşizme bağlama hemen git ehliyetini al kaskını tak eline daha ne motorlara binecek fırsatın olur .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...493?highlight=
itü sözlüktede dendiği gibi
http://www.itusozluk.com/goster.php/arkada%FE%FDn+sevgilisine+a%FE%FDk+oldum
Kayayı *ik , arkadaşı öldür...
Mecburen ödeyeceksin uçarı kaçarı yok. Amma velakin ödeyeceğin paraya 2 defa ehliyet alırdın Üstüne artan paraya da eldiven dizlik vs. işte
motorun zevki de bi ayrı ama
Ehliyetsizlikten bir ton ceza yemenin acısı... Paha biçilemez...
O zevki kuralına uygun yaşamazsan ızdırap olur. Fetişist takılmak gibi birşey olmuş senin ki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)