BAJAJ motosiklet firması Türkiye'de Kuralkan A.Ş ile distribütörlük anlaşması yaptı. Kısa zaman içinde BAJAJ motosikletleri Kuralkan bayilerinde görebileceksiniz.
BAJAJ motosiklet firması Türkiye'de Kuralkan A.Ş ile distribütörlük anlaşması yaptı. Kısa zaman içinde BAJAJ motosikletleri Kuralkan bayilerinde görebileceksiniz.
220 cc ile 130 cc arasındaki motosikletleri fena gözükmüyor ama acaba üretimi ne malzeme kalitesi nasıl yakından bir bakmak lazım...
TVS nin suyu isindi dmek bu ozellijle pulsar 200 favorim daha once duysaydim kesin alirdim simdi bunada dandik diyen cikar bi dunya
www.erkakurye.com
350cc pulsar gelirse, fiatını'da 6-9 bin aralığına yaparlarsa işte o zamam motoru erken aldığıma pişman olurum
Sakin turkiye motor üretmesin. Böyle. Dışarıdan. Getirsin dursun.
Hindistan mali.
Foruma biraz evvel üye oldum 27 yaşındayım izmir'de yaşıyorum ,siteyi uzun zamandır takip etmekle beraber üye değildim .. Henüz bir motorum olmadı ancak hayatın getirdiği şartlar çerçevesinde bi kaç sene içinde ehliyetimi alıp ilk motorumu alabileceğimi düşünüyorum eğer vakit bulabilirsem .. lakin şuana kadar hep öteledim durumu .. , hani başlangıç için aklımda olanlardan birisi asya major idi bu bajaj linkinide twitterda farkedince dedim neymiş acaba pulsar 200 gerçekten güzel duruyor umarım kimse hüsrana uğramaz ve beklentileri fazlasıyla karşılayan fiyatını hakeden motorlardır
iyi olur
ktm ile göbek bağı olan bir firma bajaj
tvs ye göre daha can alıcı çeşitleri var
Biz Hyosung'u Kuralkan'ın elinden kurtarmaya çalışıyoruz bunlar başka markalarında üstüne kabus gibi çöküyorlar.Kuralkan ise uzak dursun toplu iğne bile almam bi daha onlardan.Kuralkan dışında her firmaya razıyım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
Bu arada Bajaj'ın modellerine burdan bakabilirsiniz.;
http://www.bajajauto.com/
yakında demişsiniz ama tatmin olmadım :D ne zaman ve hangi modeller gelir?
Söylediklerine katılmamak mümkün değil. Fakat Bajaj Türkiye pazarına hitap eden bir ürün yelpazesine sahip. Kalite seviyesi de TVS den aşağı kalmaz. Kuralkan üretim bandından kalkmış Çinli modeller yerine Bajaj getirirse daha iyi olur. Bajaj fiyat-kalite ölçütüne göre ciddi rekabet gücüne sahip diye biliyorum. En çok da TVS'nin müşterilerini alır.
Farklı bir markanın gelmesi gerçekten güzel olur.Ama dünya piyasalarında aynı sınıf Japon motosikletlere göre 1000-2000 dolar civarı daha ucuz olan Hyosung'u Türkiye'de Japon motosikletlerinden pahalı satan Kuralkan bu motosiklere kaç para fiyat çeker bu beni korkutuyor.Bu arada Bajaj'ı Türkiye'ye getirseler bile şu anda sattıkları Çin mallarından vaz geçmezler onları da satarlar.Adamların amacı herhangi bir kalite artışı,müşteri memnuniyeti filan değil koparabilecekleri heryerden para koparmak.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Katılıyorum. Ben de Kuralkan'ı normal kazançlarla gözü doymayacak bir firma olarak biliyorum. Aşağıdaki model Hindistan'da TVS Apache 150 RTR'den yaklaşık %10 daha fazla fiyata satılıyor. Kaba taslak bir hesapla 6000TL gibi bir fiyata Türkiye'de satılabilmesi lazım. Türkiye'de 10.000 TL nin üzerinde satılan motosikletler kadar performansa sahip olduğu yazılmış. Bu durumda bir çok markanın müşterisini alacaktır.
http://autos.maxabout.com/twid000035...20-dts-fi.aspx
Phantom'u 5400TL ya veriyorlar. Aşağıdaki model için 6000 Tl civarı iyi bir fiyat olur.
http://autos.maxabout.com/twid000035...20-dts-fi.aspx
10 yil bajaj chetak kullandim simdikilere 1000000 basar
Anlasma bu gun yapildi yakinda resmi aciklama gelir. Pulsar+5model gelecek diyebilirim.kisa zamanda ogreniriz. Fiyatlarinda uygun olacagini dusunuyorum. Bir baska firmada hero ( honda tedarikcisi ) hindistan firmasi ile anlasti. Firmayi simdilik yazmiyim ama kesin olarak hero geliyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)