Ya zaten Turkiyede satilan isim yapmis markalarin urunleride cinde uretiliyor. Bu cinli takintisini birakin. Honda ve yamahanin commuterleri cin uretimi. Ybr'ye verilen 4.450 liranin %30 u marka isim parasi. Bizzat arkadas aldi Ustunde Made in PRC (Prates of China) yaziyordu. Alacak arkadaslar uretim yerini ogrenip alsin. Ben bunu gorunce drift aldim.
Tipi güzel eyvallah ama fiyat yuksek. Sonuçta 200 cc birde kanuni servisi eklenince o kadar para verip rezil olmaktansa yedek parca konusunda sikinti olmayan mondialle yola devam ederim daha iyi
Açıkçası çok şaşırııyorum yorumlara. Siz heralde bedavaya motor almak istiyorsunuz. Bu motoru üretmek kolay zannediyorsunuz. Ürün Dünya da her ülkenin döviz kur fiyatına göre aynı fiyattan satılıyor. Ve dünya da 5 milyon motor satıyorlar. Açıkçası çok şaşırdım yorumlara. Bu kadar görünümü güzel teknolojisi çok iyi bir motora 7 000 tl az benim tahminim 8000 di beklediğimden az geldi...
Ben hala bu fiyatın nereden alındığını çözemedim...Durun bakalım resmen açıklansın.Gerek yok fantazilere.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Ya beyler siz hic hesap kitap bilmiyosunuz herhalde bakkaldan ekmek aldiginizi faln mi zannediyosnz yurt disindan mal getirmenin kolay oldugunu falan mi saniyosunuz devletin koydugu vergilerden harclardan habersizsiniz herhalde millet avrupada 10bin euroya siifir golfa binerken sen burda 60bin lira veriysn millet 20 bin dolara hummera binerken sen burda 150 bin dolara biniyosun. Bu fiyatlarin diger ulkelerdeb yuksek olmasinin kuralkanla ne alakasi var. Bide arkadaslar bu motorlari mondialle karsilastiriysnz kendinizdemisinz siz yada motorun m sinden anlamiyosunuz senin bu yaptigin mercedesle renoyu kiyaslamak gibi bisiy. Kaliteyi zamanla goruceksiniz burda bbos bos konusmak bedava tabi. Su motorlar bi yollara ciksinda o zaman gorun bakalim. Su an bende bayi toplantisindayim antalyada ve fiyatlar aciklandiginda resmen millet sevindi ve alkisladi ya. Kuralkan bu sefer kendinden beklenmeyeni yapti ve cok iyi fiyatlarla piyasa giriyor. Burda bizlere test surusu yaptiriyolr ve daha 1 kisiden olumsuz birsey duymadim millet hasta oldu motorlara. Aramizda yamaha ve honda servisleri de var onlar bile cok begendi. Ybr 125 cbf150 bok yemis diyorlar adi var iste honda yamaha cin mallarindan kaliteliler eyvallah ama bajajaj yuzde yuz hint mali a sindan z sine kalite kokouyor motor. Oturdugunuz yerden konusuyosunz hanginiz motora dokundu hanginiz ustune binipte gaza basti. Bayiler bile fiyatlari alkislarken servisler test suruslerine hasta olurken ve ayni zamanda cok uygun yedek parca fiyatlari varken siz bilurdan kotu propaganda yaoiyosunuz. Mart ayinda motorlar bayilere gelicekmis insallah. Test motorlarida olucakmis test etmeden yorum yapmayin bence. Bu paralari fazlasiyla hak eden motorlar
Para kazanma hevesiyle iyi gaz vermişsiniz. Fakat insanların gözü kör değil. Bütün dünyada yazılan yorumlardan haberimiz oluyor.
Aşağıdaki linkte son derece olumsuz yorumlar var. İngilizce olduğu için Google çeviriden bakarak özet yapmaya çalıştım.
http://www.motorbeam.com/bikes/bajaj...ship-problems/
Görülen sorunlar;
1) Radyatörden su taşması.
2) 100 km/h den sonra dengeli ve istikrarlı bir çizgide gidememesi.
3) Selesinin çok sert olması.(Popo morartacak kadar diye yazmışlar. Yarım saatte bir mola verdirir demişler. )
4) Çok Titreşimli olması.
5) Otoban sürüşlerinde rüzgardan çok etkilenmesi nedeniyle güvenli sürüş yapılamaması.
6) Bajaj pulsar 220F ve KTM Duke 200 ile yapılan sürüşlerde bu iki motordan da ağır kaldığı yazılmış.
Tam bir hayal kırıklığı olarak yorumlanmış. Bajaj Pulsar 220F modelinde bu sorunlar yok denmiş.
Rakip marka ve modellere çamur atmayı bırakıp olumsuz yorumları da bir oku istersen. Eğer bu olumsuz yorumlar haklıysa fiyat yarıya da indirilse bu motor alınmaz.
Hint motoruna delikli 5 kurus vermem gider 7-8 one vericegime 2 bin daha ekler Honda'nin Cross enduro model ismi aklimda 250 cc olandan alirim. En azindan yol gider. Onlarda uretim yeri çin gerci adi honda eskisi gibi her modelleri japon degil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)