Hero'yu Kuba'nın satmasındansa Asya'nın satmasını tercih ederim. Dua edin de gidip saçma sapan modelleri getirmeye kalkmasınlar. 250 cc altı en yüksek hacimlileri mutlaka getirmeliler. Yalnız tabi o motorların hangileri Euro 3 hangileri değil, o da ayrı bir soru işareti.
Bakın birkaç Hero resmi atayım. Özellikle beyaz renk olanlarda iki versiyon arasındaki farklar daha net görülebiliyor.
Bunlar Karizma :
Bunlar da Karizma ZMR :
İMZALAR ATILMIŞ HAYIRLI UGURLU OLSUN:D
Modeller
Pulsar ns200
Boxer 150
Discovery 125 st
Discovery 100
Boxer 125
SATIŞLAR 2014 ŞUBAT D
ZAMANLA DA DİGER MODELLER GELEBİLİR....
pulsar 200ns ile ilgili bi kaç dipnot:su soğutmalı, 3 lü ateşleme ,200cc,23bg,18.3 tork değeri,6 vites, 0-60 kmh hız 3,1 sn. şehir güzeli
Biz Kanuniden motor yapsın çaynadan blok getirsin satsın istemedik ki...adam gibi marka modellerin dstribütörü olup üzerine kar koyup satsın istedik...servis satış yaygınlığından yararlanmak istedik...zaten onlar eski satışları aradıkları için Honda ve Yamahanın belini kırmak için bu yola gittiler...millet napsın kanunı modellerini...5 par etmezler bunu hepimiz biliyoruz...o paralara ne çaynalar var...bir genclik uyanıyor yani galiba beyler...gelsin Bajajlar bizde şu çayna tekelini kıralım...
ulan bu sefer de Hintlilerin 4. 5.sınıf dandirik mallarını getimesin Çelik ..Mondıal..Yukı vs falan uyanmasınlar mevzuya...
kokuyu alan çakallar üşüşür Hindistana...
Pulsar ns 200 gelirse benim apache satılıga çıkacak gibi gözüküyor
Hayırlı olsun, fuarda hepsini görürüz inşallah...
Pulsar 200 çok tatlı duruyor, fiyatı uygun olursa bizde chine den vaz geceriz ağa,
Modeller şunlar :
NS200
Type : SOHC - 4V - Liquid Cooled
Combustion system : Triple spark
Ignition system : Independent spark control through ECU
Crankshaft Type : Integral
Max Power : 23.52 PS @ 9500
Max Torque : 18.3 Nm @ 8000
Bore : 72 mm
Stroke : 49 mm
Displacement : 199.5 cc
Fuel System : Carburettor, UCD 33
Air Filter : Paper Element
Exhaust System : Exhaust TEC Enhanced Centrally Mounted
Boxer 150
Displacement : 144.8 cc
Maximum Power : 8.83Kw @ 7500rpm
Maximum Net Torque : 12.26 Nm @ 4500rpm
Starting System : Kick Start and Electric Start
Type : 4 Stroke, Natural air cooled, SI engine.
Boxer 100
Displacement : 99.27 cc
Maximum Power : 6.03Kw (8.2bhp) @ 7500rpm
Maximum Net Torque : 8.05 Nm @ 4500rpm
Starting System : Kickstart
Type : 4 stroke, single cylinder, natural air cooled, SI engine.
Discover 125ST
Engine : 4 Valve Twin Spark Air Cooled
Engine Displacement : 124.6 cc
Max Net Power : 13 Ps @ 9000 rpm
Max Net Torque : 1.1 kgm @ 7000 rpm
Ignition System : Digital CDI
Carburetor : CV type
Starting : Self + kick start
Clutch : Multiplate Wet Clutch
Transmission : 5 Speed Constant mesh
Max Speed : 105kmph
Discover 100
Compression ratio : 9.8 : 01
Displacement : 94.38 cc
Max. Power (Ps @ RPM) 7.7 @ 7500
Max. Torque (Nm @ RPM) 7.85 @ 5000
Type : Single cylinder, 4 stroke, air cooled
NS200 ve Discover 125ST dışındakiler bana pek hitap etmiyorlar. Özellikle Discover 125 gücüyle olsun, arkada tek amortisörüyle olsun güzel bir motora benziyor. Bir de Boxer 150'nin torku gayet güzel, tipi eh işte. Fiyat olarak da ne düşünüyorlar bilmiyorum ama kendi görüşüm, NS200 6500 TL'yi, Discover 125 de 3500 TL'yi geçmemeli. NS200'e 7000 TL dendi mi ben cayarım. Sonuçta Hindistan'da vergisiyle birlikte 3000 TL'ye satılıyor.
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/28511-bajaj-pulsar.html
2007 de konu açılmış 2012 de ben yorum yapmışım 2014 geliyo nerde bu pulsar
ne cahil insanlar var şu forumda..Hindistan budistmiş,onların yaptığı motora binilmezmiş..Hani senin ülken motosiklet yapabiliyorda bizmi binmiyoruz?Googleden motor yazınca ilk bu forum çıkıyor sanırım ondan bunlar..Her önüne gelen üye yapacak birşey yok.Gülüp geçeceğiz..
Kaynak nedir? Cem yılmazın bu konu ile ilgili bir esprisi vardı, umarım kaynaklar aynı değildir.
Ns 200 Eğer gerçekten gelirse şubatta, fiyat yönünden de uygun olursa yok satar. 200 250 CC Grubunda seçenekler çok dar. Ya sym wolf alacaksın ya suzuki inazuma. CBR zaten hitap ettiği kesim farklı o yüzden hiç saymıyorum.
kaynak:firma da calışan bir elemandan :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
2 güne kadar basına duyurulacak...
Hero'lar ne zaman açıklanır acaba ?
babamda hero honda 100 sl var 93 model. Hala çalışıyo. Taş taş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)