günübirlik gitmiş işte..kan ter içinde program çekmiş..
günübirlik gitmiş işte..kan ter içinde program çekmiş..
Facebookta Pulsar Türkiye sayfasında bu resmin altına Pulsarın fiyatını görünce ben diye yorum yaptım silmişler.En çok beğeni alan yoruma fuar bileti vereceklerdi.Aslında tam fotoya göre yorum yaptım ama beğendiremedik.Demekki eleştiremeyeceğiz.İnsanları uyandırmamızdan hoşnut olmadılar heralde.
Bende bir fuar bileti için insanları niye maymun ediyorsunuz diye yorum yazmıştım onu da sildiler
Heronun gelen modellerinde iş yok..Pulsar alamayan dar bütçeli adam discovere yönelecek..
Müşteri s..kme odaklı şirketler diye bir başlık var ya ekşi sözlük platformunda.
Bir oylama yapıp ödül verseler
bu şirketin Pulsar modeli ödül kazanır vallahi.
Fiyat politikasına bakar mısın başka yerde 3 lira bizde 7 lira işine gelirse gardaşşş. Dükkanın önünü kapatma hadi.
Hindistan malı!!! Bajaj KTM ve Ninja'yı üreten bir firma ne üretirse üretsin yüzbinlerce satılıyor kendi ifadelerine gör güney Amerika, asya e afrikada pazar lideri... makinanın kalitesini bilemem gelince görürüz ama Bajaj/TVS gibi markalar olmasa memlekette CBF150/YBR gibi motorları 5 bin lira civarında binemezsiniz.. bazıları da Türkiye üretsin diyor iyi üretelim de hangi pazara? yıllık 80 bin satan bir pazara yatırım yapılır mı? sıfırdan kurulan bir marka bu kadar sert bir pazara kolay girebilir mi?
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
Yahu Hindistanda var 1 milyar 250 bin kişi bırakında adamlar Dünyanın 1 numarası olsunlar..abartmayın şu Hintlileri..Çin in iyisi işte..
Hero Karizma işinin suya düşmesinden sonra, bu motoru fuarda beğenirsem ve de bütçeyi de ayarlayabilirsem almaya karar verdim. Bu paraya altenatifi yok.
sana 8 bine de vermiceklermiş zaten, öyle karar almışlar... :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
hayırlı olsun arkadaşım. ama üzldüğüm nokta şu ki, malesef bu düşünce yapısını hedefliyorlardı; bu nedenle de çok satacaklar.. ve fiyat revizyonu yapmayacaklar... yanlış anlama, sorun sizinle ilgili değil, ben bile sizinle aynı düşünüyorum neredeyse.., böyle yapacak çok insan olacak...
Yapacak birşey yok. Ya 5 bin TL yukarı çıkıp 250'lik Japon alacağız, ya 2 bin TL aşağı inip bunun çok altında bir motor alacağız. Doğrusunu söylemek gerekirse fiyatı çok güzel konumlandırmış adamlar...
sana 8 bine de vermiceklermiş zaten, öyle karar almışlar... :D
Farkındayım
bajaja pahalı diyenler bunu görmediler sanırım??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54865247/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54604473/detay
pulsar bu motorun yanında bedava sayılır...
Pulsar yeni fiyat 7.350 TL
Çıktığı gibi zamlanan marka
Bu discovery küçükmü sizce?Hintli videolarını izliyorum adamlar zaten minyon ama gene motor üstlerinde ufak kalmış sanki..
Saçmalığa bak satılmaya başlamadan zam, bari bir kaç kişiye satsaydınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)