Maşallah hocam siz de gizli servis gibi önceden öğreniyorsunuz nerden geliyor bu bilgiler ?
Maşallah hocam siz de gizli servis gibi önceden öğreniyorsunuz nerden geliyor bu bilgiler ?
))))) sektor icinde olmanin avantaji diyelim...benim profilim bakarsan anlarsin. Fiyat ve modelleri ogrenince bilgi veririm. Bu gun yapildi anlasma.
Fiyatta saçmalamazsalar ne cbf ne ybr şu anki fiyatlara motor satamaz.Ben vitesli scooterini 10 yıl servis yüzü görmeden kullandım.Parça sorunu hiç olmadı.Lastik balata haricindede bişey lazım olmadı zaten.
Kuralkan Honda getirse almadan önce 2 kere düşünürüm.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
pulsar 200 ns modeli 23.5 hp. düşük fiyattan satarlarsa baya satar
scooter üretmiyor mu? yoksa ben mi göremiyorum http://www.bajajauto.com/
hemen gelsede alsak bi pulsar 150 yada 180 :D
Kuralkana 3 Bajaja 1....
Hint malını beyenmezler ozaman birkaç yüzyıl biz Türklerin yerli araç (bu durumda motosiklet )yapmasini bekleyin.
Müslümanlar yere tekeri basan düzgün bi bisiklet bile yapmamış bu güne kadar. ( bisikletleri de aşağıladım resmen )
Elin hintlisi ineğe tapıyor diyorsunuz ama ( kaldı ki tapmıyorlar. :D la gidin bi hindistanın ne olup bittiğini öğrenin de ondan sora adamlara dil uzatın... Hintliler insan olarak sizin müslüman dediğiniz adamlara 10 basar. ) , Ürettikleri motosiklet kategorisinde dünyanın en çok motosiklet satışını da onlar yapıyor. Bajaj kalite olarak da fiyat performans olarak da oldukça tatmin edici bir markadır.
Hindistan tıp teknolojisinde ve yazılım da lider konumdadır arkadaşlar...varsınlar ineğe tapsınlar...bizim allahuekber diye birbiriniz boğazlayan müslüm bıradırlardan kat kat insandırlar...Amerika Silikon Vadisinde kaç Hintli var sizce...ve kaç Hintli yazılımcının dünya şirketleri arasında paylaşılamadığını duydunuz mu...
yahu siz hiç 100 milyon Hindunun aynı anda Ganj nehrinde yıkandığı 12 yılda bir yapılan töreni görmediniz mi...haremlk selamlık olmadan kimsenin birbirine fordculuk yapmadığı değdirmediği kutsal törenlerinide izlemediniz mi hiç...
biz müslümanlardan daha masum ve zarasızlar bence...
http://www.youtube.com/watch?v=cQNoimABjMQ
Sen Türk olarak neyinle övünüyorsun bunu de önce...anlı şanlı tarihinle...ecdadının kazandığı savaşlarla...ve onları masada kaptırmanla...elde var sıfır...
tek tek okudum yorumları okudukca güldüm bizim forumumuzun yerli profesörleri bol keseden yine yazmış çizmişler.
bu atan sıkan arkadaşlara tek katıldıgım nokta kuralkanın hyosung gibi bu markayıda harcayacak olması.
geri kalanda hindistanın teknolojik olarak bizden geri oldugu düşünülüp sacma sapan yorumlara cevap vereyim istedim.
hindistan teknolojik olarak türkiyeden en az 20 yıl öndedir.
adamlar her türlü askeri aracını ucagını ıvırını zıvırını kendi ham maddesinden üretip ülke içersinde işçiliğini kullarak üretiyor.
arabaları motosiklet markaları zaten bolca var. kendileri üretiyorlar.
hindistanın bazı kaynaklara göre 1980 den beri atom bombası üretecek teknolojiye sahip oldugu söyleniyor.
sen türk olarak bu adamları dini için begenmiyorsun. inegi mi tapar eşegi mi tapar neye taparsa tapsın. sen ticaretine bak, senelerdir aynı motosikletlere binip duruyoruz.
hangi türk firması cıktı da biz türkiyede tamamen kendi ülkemiz içersinde motosiklet veya araba üretiyor diyebildi?
tvs ye saydıran arkadaşlarda. tvs ye saydırmayın boş yere. saydıracaksanız tvs distribütör üne saydırın.
tvs nin türkiyeye getirmeyip harcadıgı motosikletleri var. bir 125 cc motosikletleri var adamlar nasıl yapmışsa artık 1 litre benzinle 85 km gidebiliyormuş.
apache nin absli versiyonu var yine euro 2 emisyon yüzünden gelemiyen.
bu arada begenmeyen arkadaşlarda bmw nin küçük cc motosikletlerini tvs 2015 yılında bmw ile pazara girecekler.
tvs dandikdir diyenler o zaman merak ediyorum bmw dandikdir diyebilecekler mi.
biz kullanıcı olarak güvenemiyoruz da bu hintlilere, bu bmw nasıl güvenip bu adamlarla ortak iş yapacaklar acaba ?
bunu hiç düşündünüz mü acaba?
Şimdi arkadaş biz türkler olarak haliyle ihtiyaçtan tabi ama neredeyse 20 yıldır hem şekilli hemde 180-250cc arası şekilli commuter hasretimiz var. Ha bide uygun bütçe ile alınabilecek.
Tabi bizim ihtiyacımızn 50 katını Hintliler hissetiğinden adamlar hem ucuz hemde güçlü comuterleri bizde vergiler eklenerek 3500-6500 aralığına(lendi ülkelerinde yarı fiyatına satılıyor) üretmeyi başarmışlar.
Ama gelin görünki bizim bu cc açlığımız ve pazardaki çok afedersiniz satıcı ithalatçı kısmındaki yamyamlar bize seve seve yapıyorlar Yani çesitlilik ve fiyat rekabeti işlerine gelmiyor.
Şimdi bu yazdıklarımdan sonra bajajların rekabetçi fiyatlarla bekleyen masum köylü arkadaşlar varsa bir umut diye bir çimdik atalım olmayacak
Şu 200cc 23 hp olan ve 220cc 21 hp olan en az 8000 olur, yani az bütçeli 125cc commuter düşünen adama değilde 250cc alabilecek müşteri profiline yönelip yüksek fiyattan çakmaya çalışacaklar.
Bu arada kağıt üstündeki beygirlere bakıp Honda yamaha performansı beklemeyin
CBR 150 hintlilerin tüm 180 ve 200 lüklerinden daha performanslı ve 220cc olanın CBR250 ile arasındaki hızlanma ve son sürat performası mukayese kabul etmeyen cinsten.
Ben yüksek fiyatlara bu motorları alıp görünüşünü ve performansı yerlere göklere sığdıramayacak arkadaşları şimdiden görür gibiyim
Yorum yapmak için yazanlar yine sıçıp batırmışlar kendilerini...
CBR 150R'dan çok daha performanslı bir motordur Bajaj 200NS. Hızlanmaları arasında ciddi fark var.
Gerekirse belgelerle konuşabilirim
Bike India isimli dergide bir çok test mevcut...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)