xt 660z tenere alıp hiç araziye girmemek :)
Reklamlar
-
Evet böyle bir planım var 4. motosikletim olucak özellikle Serkan Söğütün afrika turundan sonra giderek daha çok sevmeye başladım bu aleti
Sadece şehir içi ve ara sıra haftasonları şehir dışına 100-150 km mesafeye giderim diye düşünüyorum
Aslında nette yeterince araştırma yaptım türkçe ingilizce bütün blogları okudum lakin birde sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Sizce gereksizmi olur
Artçılı komforu nasıl bu aletin
Abs'li modelmi tercih etmeli abssizmi (2.000 tl değermi)
Sakin ve sürekli artçılı kullanım için bu aleti seçmeseydiniz ne seçerdiniz
Reklamlar
-
şehirde gezecekseniz ve artçı da alacaksanız V-strom 650 işinizi görür yada HONDA Nc 700 X düşünülebilir...
-
V-strom 650 tuzlu geliyor üstat
Aslında honca nc 700xi de çok düşündüm bir ara şuan honda kullanıcısıyım motordanda servisdende gayet memnunum lakin ne bileyim tenere daha çok çekiyor kendine
Daha çok elektrik alıyorum diyelim fakat bakayım biraz daha araştırma yaptıkdan sonra honda daha mantıklı gelirse ona dönerim
-
Artçı 60 70km gibi hızlarda biraz fazla rüzgara maruz kalıyor...O yönden kötü.Onun harici şunu alın bunu alın demeyeceğim.Gönlünüzden Tenere geçiyorsa alın.Tenere yani boru değil Adı görüntüsü tarzıyla fenomen...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Hocam kriterlerinize göre Nc 700 x çok daha mantıklı görünüyor. Lakin sizinki bu modele sevda olmuş sanırım, pek bilgim yok fakat uygun lastik seçildikten sonra memnun eder diye düşünüyorum.
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
İlk başta her ne kadar çok nc 700x düşünmüş olsamda kararımı verdim tenere alıyorum son bir sorun abs'limi tercih edilmeli düz olanımı hala bu konuda kararsızım...
-
Sonuçta arazide kullanmayacaksanız. Maddi durumda elveriyorsa tabiki ABS'li olan.
-
Aslında aksesuar için ayırdığım 5bin tl var ordan kırpıp abs'li alabilirim tabiki lakin çokda gereklimi diye düşünmeden edemiyor insan...
-
xt 660z tenere alıp hiç araziye girmemek
xt 660z tenere alıp araziye girmekten iyidir.
300 kg motoru dizlere kadar çamurda kaktırmak hiç hoş olmuyor.
yinede iyi enduro.
-
Tercih tabi sizinde benim düşüncem:
İhtiyacınız olduğunda belki de hayatınızı kurtaracak bir güvenlik ekipmanı mı? Yoksa iki üç parça eşya alabilecek bir yan çanta mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
Bu arada çamur dendi paylaşayım.
-
Arda hocam yorumlarınız için teşekkür ederim haklısınız aslında yan çantalar bi süre daha bekleyebilir
Benim kafa karışıklığı yaşadığım nokta gerek türkçe bloglarda gerekse yabancı bloglarda çok fazla düz modelini kullanana rastlamam...
Lakin abs'li olanları tercih edeyim en iyisi ...
-
ABS'li versiyonda aküye ulaşmak için depoyu sökme gerekliliği biraz kötüymüş.
-
airhead adlı üyeden alıntı
xt 660z tenere alıp hiç araziye girmemek
xt 660z tenere alıp araziye girmekten iyidir.
300 kg motoru dizlere kadar çamurda kaktırmak hiç hoş olmuyor.
yinede iyi enduro.
300 kg mı ?
Goldwing dememiş arkadaş.... .tenere 660 183 kg ( tüm sıvılarla beraber)!!!
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Tercih tabi sizinde benim düşüncem:
İhtiyacınız olduğunda belki de hayatınızı kurtaracak bir güvenlik ekipmanı mı? Yoksa iki üç parça eşya alabilecek bir yan çanta mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
Bu arada çamur dendi paylaşayım.
http://www.youtube.com/watch?v=ttLGw4JVtzg
İzlerken yoruldum ya Enduro hiç benim işim değil :D
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
ABS'li versiyonda aküye ulaşmak için depoyu sökme gerekliliği biraz kötüymüş.
O nasıl bir saçmalık yahu. Ama abs'nin güvenliğini bir kenara itmek için bahane değil. Aküyü yılda kaç kere söküyoruz sanki
-
Adana İl Temsilcisi
usta endurocular zaten arazide abs yi kapatır veya iptal ederler.abs daha çok düz zemin yani asfaltta kullanım içindir.tenere çok iyi bir tercih.
-
tenere alıp,araziye girmemek.
tenerenin kendini göstereceği yerarazidir zaten.
asfalt ve konfor için,hem tenere ye yazık,hemde sana yazık.
artçından bolca beddua yersin artık.
-
aldığına pişman etmeyecek bir motosiklet.artçı ile kullanan birçok arkadaşım var ve memnunlar.ben abs li olanı öneririm...
-
22 yaşındaki bir devlet memuru için, 22.750 lira motosiklet ve 5.000 lira da aksesuar parası biraz fazla değil mi?
Edit, ben kendime cevap vereyim. 'Sana ne?'
-
enduro alıpta illa araziye gireceksin diye bişe yok...
bende kle 500 kullanıyorum ve illa araziye çamura gireyim diye bi düşüncem yok çünkü çamuru yıkamak zor oluyor
benim enduro tercihim boy ve birazda yüksekten gitmek nasılmış o yüzden aldım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)