xt 660z tenere alıp hiç araziye girmemek :)
Reklamlar
-
hercul3367 adlı üyeden alıntı
tenere alıp,araziye girmemek.
tenerenin kendini göstereceği yerarazidir zaten.
asfalt ve konfor için,hem tenere ye yazık,hemde sana yazık.
artçından bolca beddua yersin artık.
Üstat sizde xt kullanıcısısınız alıp bu aleti caddede sürmek gerçekten israfmı
Konuyu bir kaç arkadaşıma daha açtım hepside ne yapacan tenereyi dağamı çıkacan o paraya sana cbr 600 f alırık gibi tepkiler verdiler...
Sürekli benzer koşullarda sürüş yapsaydınız sizin tercihiniz ne olurdu...
Şuan tek alternatif nc 700 x benim için onun dışında sıfır alınabilir başka enduro göremiyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
rs_guven adlı üyeden alıntı
22 yaşındaki bir devlet memuru için, 22.750 lira motosiklet ve 5.000 lira da aksesuar parası biraz fazla değil mi?
Edit, ben kendime cevap vereyim. 'Sana ne?'
Hocam benim motorla olan geçmişim 8 seneden fazla dikkat ettiyseniz çok eski üyeyim...
Zaten onca yıldır 150-250 cc klassmanından kaldım tecrübe edinmek adına.Bu zaman zarfındada yeterince birikim yaptım...
Bekar biriyim o yüzdende sıkıntı olmuyor benim için
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
canerol adlı üyeden alıntı
enduro alıpta illa araziye gireceksin diye bişe yok...
bende kle 500 kullanıyorum ve illa araziye çamura gireyim diye bi düşüncem yok çünkü çamuru yıkamak zor oluyor
benim enduro tercihim boy ve birazda yüksekten gitmek nasılmış o yüzden aldım
Çevreden gelen tepkiler insanın psikolojisini bozuyor hocam özellikle yakın arkadaşların söyledikleri sanki aldımmı direk himalayalara tırmanmamız gerekiyomuş gibi bi psikolojiye giriyor insan.Neden şehirli bayanların jeeplerini kullandığı gibi bizde endurolarımızı şehir içinde kullanamayalım ...
Reklamlar
-
Her türlü kullanılır,tenere sağlam bir makine,benimde aklımı çelmek üzere.abs konusunda tecrube az ise tavsiye edilir,ben oldum olası sevmem,kontrol bende olmalı
-
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
Yanlış anlamayın hercul hocam o işin espirisi teşekkür ederim yorumlarınızı için ...
-
araziye girdiğinizde ABS yi kapatmanız gerekecek, asfalt kullanımda ise ABS gereklilik diye düşünüyorum. yine de arazi kullanımı olmayacaksa Tenerenin tek silindir konforsuzluğunun yerine Honda NC 700X hem sizin hem de artçınız için iyi bir seçim olacaktır. eğer ki kardeşim yeri gelir köy yollarına da girerim araziye de çıkarım derseniz zaten artçıyla olacak iş değil. gidip üstüne bir çıkın ve artçının oturacağı yeri görün derim, daha sonrasında hak verirsiniz bana ;)
-
Araziye girmeyecek olsan bile , gerektiginde heryere girebilicek ve her yolda gidebilecek bir motora sahip oldugunu bilmek guzel oluyor .
Sehir kullaniminda kesinlikte absli model daha kullanisli , toprakta problem olabiliyor . Soyle kicini kaydidip arkayi kanala yerlestirim diyemiyorsun , yada donus capini daraltmak icin kaydiramiyorsun vs.
Yalniz artcin bayansa eger , bayanlar yuksek motorda huzursuz oluyorlar . Mutlaka onunda fikrini almani oneririm . Bu tip motorlardan hoslanmiyorlar
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
NC 700X yakıt, konfor ve versatil kullanım yönünden üstün görünüyor. Tabii aşk başka, mantık başka.
-
Abicim bunca yıldır motorsiklet kullanıyorum. Bana hitap eden modelleri hep honda çıkarttı ama sorunsuzluk ve sağlamlık için kimse kusura bakmasın ama YAMAHA gibisi yok. Özellikle yeni teneKe hem görüntüsü hem fiyatı hem kalitesi ile bence süper bir enduro. doktor arkadaşım aldı daha görmek ve binmek nasip olmadı ama çok merak ediyorum doğrusu.
-
Çok gidip geldim nc 700x ile arasında...
Tenereyi alıyorum arkadaşlar absli beyaz versiyonda karar kıldım yorum yazan herkese teşekkür ederim...
Ekipmanları daha sonra bakıcam artık...
-
Hayırlısı olsun
-
Hocam tenere almayı düşünüyorsunuz boy durumu nedir. ? Sürekli cadde sürüşü yapacak isen tenereden ziyade çift silindir makina sana daha fazla konfor sağlar. Ayrıntı istiyorsan hercul 'ün belirttiği gibi bloga yada grubu dahil ol.
-
erdem_35 adlı üyeden alıntı
Hocam tenere almayı düşünüyorsunuz boy durumu nedir. ? Sürekli cadde sürüşü yapacak isen tenereden ziyade çift silindir makina sana daha fazla konfor sağlar. Ayrıntı istiyorsan hercul 'ün belirttiği gibi bloga yada grubu dahil ol.
1.86ya 84 kiloyum hocam blogları ve grubu aktif olarak takip ediyorum sürekli sizdemi çift silindirli öneriyorsunuz
Ayrıca gördüğüm kadarıyla tenere kullanıyorsunuz sizce şehir içinde nasıl?
-
o boy bende olsaydı kesin teneredeydim...1.72 Allah vermiş ne yapalım...güle güle kullanın...abslisi 2,5cm alçaktır ayrıca...
-
tenere için boyunuz müsait , zaten abs'li daha alçak. Fakat sadece caddede kullanacaksanız farklı seçeneklerde bulunuyor. Tenere ADV bir makina. Abs'li olsa dahi . Ama seviyorsanız tabiki bir sözüm yok. Biz burda onu al bunu alma dememiz yanlış olur. Kendinizi hangi motorun üzerinde görmek istiyorsanız olayın sonu odur.Açtığınız başlığa hitaben fikrim daha cadde makina almanız. Birde alacağınız motor ile artçılı yol yapıp yapmama durumunuda değerlendirmenizde fayda görüyorum. Ayrıca 184 boyada NC ufak durur. Zaten anladığım kadarı ile gönlünüz tenereden yana alın gelin katılın o halde aramıza
-
Arkadaşlar tenereyi deneme şansım oldu 8 senedir commuter,spor tarzı aletler kullanıyorum ilk defa yüksek motora bindim baya bi terletti...
İşe gidip gelirken uygun olmadığı kanısına vardım ayrıca toplam yol tecrübem 80.000 km geçmiş olmasına rağmen hala kendime güvenemiyorum kendi motorumu kardeşime verdim (cbr 250r) gönlümde hala enduro var şuan için crf 250l alıyorum yarın sabah notere gidicem ruhsat plaka için vekaletname çıkarıcam...2 yıl daha 250 cc sınıfından kalmaya karar verdim ondan sonra 600e geçicem...
Neyse vaktiniz aldım özür dilerim lakin 4. motorum crf 250l içimde hala tenere var ama birazda yüksek motor düşük hacimde tecrübe edinmem lazım...
Yorum yazan herkese teşekkür ederim motoru teslim aldığımda resimlerini paylaşıcam...
edit:honda bayii 4. sıfır motorumuzu ordan aldığımız için sağlam bi indirim yaptı satarkende çok zarar ediceğimi düşünmüyorum zaten doların fırlaması yüzünden bi dahaki seri biraz tuzlu olucak diye düşünüyorumm
-
-
-
adam ne çile çekti )
-
Konu madem hortladı bi bilgilendirme yapayım
2013 yazından açmıştım bu konuyu sonra gelen yorumlar doğrultusunda ilk önce crf 250l alarak denedim biraz evet çok zevkliydi az az araziyede girdim ama yol makinelerini aramaya başladım crf'ye bi takım yol lastiği filan taktım sonra yürümedi o iş...
1 sene kullanıp sattım şuan daha çok asfalt kullanıma uygun makineler bakıyorum mt-07,cb 650f vs. tecrübe oldu benim için fuarda sipariş vericem artık ne olursa ilk büyük motoruma kavuşacam böylelikle...Sonuç olarak geçen sene alma diyen arkadaşlara teşekkür ederim :D...
-
1200 gs ler alıp da cross motor muş gibi araziye girip rezil olan coook amca gördüm ben.
Xt 660z tenere bu kadar ağır olmasada yinede arazi olmaz onunla bencr.
Araziye girmekse amac sağlam bir cross gerkeir.
Koca koca motorlarla olmaz o iş.
Ama şehir ici kullanim icin güzel motor.
Benden söylemesi gidin birde Yamaha xv 950 ye bakın tam sizlik bir motor artçıda rahat sizde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)