öncelikle hepsine geçmiş olsun. merak ettim konacık mı burası?
öncelikle hepsine geçmiş olsun. merak ettim konacık mı burası?
Sabah fark etmedim benmi yanlışım birde siz bakın arkadaşın 2. fotografkında ayağında kurumuş yaralar çizikler delikler var. Arkadaş daha öncede kaza geçirmiş ve akıllanmamış gibi duruyor ? Ben mi yanlışım yoksa
Kıçı kırık freelander abicim o. 2 ton bile çekmez bir 200 hp bile değil anca 150-180 civarı iki Ha yine pahalı araba. benim burda gördüğüm apaçinin biri arabanın ağzına etmiş. En azından kafasına bi kask geçirse dicem eyvallah bütçesi budur elinden geleni yapmıştır falan. Ama bana bişi olmaz demiş herif. Adam canını takmıyor trafiği mi takar yola mı dikkat eder.
Kocaman Land Roverlar aldıkça yol hakkı aldıklarını sanıyorlar. Araba yüksek, güzel görünümlü, pahalı olunduğundan mı bilinmez. Dünyadaki tüm yolları kendileri için yapılmış zannediyorlar. Çarptıktan sonra da şoka giriyorlar ama "SONRA"sı olmuyor bazen.
Yine cup motor dehseti. Su alete adam akilli bineni daha gormedim. Scootercilar bile degisti, guzellesti.
Aslinda kazayi yapan sahis tam egitimlik. Kask taksaydi kafa saglam pantolon diyseydi bacaklar saglam. Mont giyseydi. Vucut saglam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
Bu arada amma kompleksli insan varmis forumda. Jeep, landrover olsa ne olur olmasa ne olur. Ford focus olsa kadinin altinda demek ki sucsuz! Ama land rover olunca suclu...
Kadin yola mal gibi atlamis da.. Motorcu ne hizla geliyordu? Kiyafet ? Kask veya yogurt kovasi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)