Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk motorum RKS Titanik 150

REKLAM ALANI
    ahtand123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-BAJAJ PULSAR RS 200
    S.A öncelikle herkeze günaydın daha öncede ne alsam ne almalıyım gibi sohbet konusu açıp başınızı ağrıtmıştım tecrübeli abilerim sözü ve bilgisine güvenerek küçük ss motordan ve commuter bi model başlama onayı aldım dün akşam motoru aldım gop bayiisinden ve arnavut köy evime kadar geldim dörtlüleri yakıp yaklaşık 30-50 km hızla ara sıra hatalarım oldu ama motor sağolsun afetti çok şükür kazasız belasız geldim bu benim ilk vitesli motorum daha önce çok az scooter motorum vardı.

Bu konuyu açmamın sebebi gösteriş veya hava atmak değil asıl size burda ihtiyacım var özelikle tecrüeli abilerime motoru aldım bu aşamadan sonra dikkat etmem gereken mekanik veya trafik konularında bilgi istiyorum !

teşekürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    arabalara dikkat etmeni tavsiye ederim insanın üstüne sürüyorlar

ahtand123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-BAJAJ PULSAR RS 200
    evet önemli noktalardan birisi

vites pedalının motora uzanan kısmında iki ucu yivli bir çubuk var. Onu kontrol et. İyi takmıyorlar. Yağ seviyesini motor dik konumdayken penceresinden kontrol et. Vida ve somunları genel olarak kontrol et. Gevşek olanlar var. Jikle telinin karbüratöre girdiği yerde sarı bi somun var onu kontrol et. Sinyal ve marş düğmesinin olduğu o plastik parçaların altında vidalar var onları sık. Şimdilik bukadar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)