Kaldırım İçin Seyyar Rampa
Reklamlar
-
Motosikletimi evin önündeki kaldırıma koymak istiyorum. Bu nedenle kaldırıma çıkarmak indirmek için, demirden seyyar bir rampa yaptırmayı düşünüyorum. Bu konuda önerisi olan varmı ? Özellikle ebatları (genişlik uzunluk) ne olmalı ? Fotoğrafı olan varsa paylaşırsa sevinirim. Kaldırımın yüksekliği standart. Motosikletim CBF 150.
Reklamlar
-
ahşaptan yapsan daha kullanışlı olur bence...hurdacılar alıp götürür demirden yaparsan...
ebatlar kaldırıma bağlı..
-
erro adlı üyeden alıntı
ahşaptan yapsan daha kullanışlı olur bence...hurdacılar alıp götürür demirden yaparsan...
ebatlar kaldırıma bağlı..
Motosikletimi, indirip çıkardıktan hemen sonra rampayı eve koyacağım, dışarda bırakmayacağım. O nedenle malzemenin çalınması durumu olmayacak.
-
PEACEBALL adlı üyeden alıntı
Motosikletimi, indirip çıkardıktan hemen sonra rampayı eve koyacağım, dışarda bırakmayacağım. O nedenle malzemenin çalınması durumu olmayacak.
demir de gereksiz ağır olmaz mı o zaman...
-
onun yerine kalip cak harc veya kalekimden rampa yap
-
kaldırıma beton dok ve cıkısı rahatlat,
kaldırım oldugundan pek sorun cıkmayacaktır,
-
PEACEBALL adlı üyeden alıntı
Motosikletimi evin önündeki kaldırıma koymak istiyorum. Bu nedenle kaldırıma çıkarmak indirmek için, demirden seyyar bir rampa yaptırmayı düşünüyorum. Bu konuda önerisi olan varmı ? Özellikle ebatları (genişlik uzunluk) ne olmalı ? Fotoğrafı olan varsa paylaşırsa sevinirim. Kaldırımın yüksekliği standart. Motosikletim CBF 150.
Selam,
ben bu iş için bildiğimiz televizyon sehpasında bulunan tv yi üstüne koyduğumuz tahta parçasını kullanıyorum :D öneririm
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
onun yerine kalip cak harc veya kalekimden rampa yap
Belediye görürse izin vermez. Ben 60X 100 cm gibi bir demir levha düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Bu linkteki gibi bir şey işimi görür mü?
-
Aynı dertten muzdaripim.
Ev sokağın tam ortasında. Motoru bahçeye çekmek durumundayım ama kaldırıma çıkmam için sokağın en ucundan çıkarmam lazım. Onda da kaldırım ortalarında elektrik direkleri var aradan geçirmek zor ve vakit kaybı oluyor.
Bahçe kapısının karşısına kaldırıma takoz düşünüyorum. Kamyon teker takozu (plastik) işimi görür mü ? Kaldırıma beton dökmek maalesef ihtimal dışı. Taşınabilir takoz almalıyım.
Nerden temin edebilirim ?
Motorum pcx
-
her gün o rampayı al koy etmekten bıkıcaksın tahtadan yap bitsin
-
kaldirimin yuksekligi kac cm ve 1 metre genislik cok degilmi tahnini 20 cm kaldirim olsa 40 cm rampa yapsan 30 cm de genislik havada karada yeter scooter kullaniyo olsan60 cm ii olur ama motorun yuksek o yuDen gerek yok okdr uzun rampaya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler