Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bayan Şöför Yüzünden Direksiyon Dersinde Kaza Yaptım

REKLAM ALANI

Sakin bir yolda ilerliyorum ilerden sağa döneceğim herşey normal gireceğim sokakta araba ilerliyor 20 metre mesafe var neyse hızım taş çatlasın 20 km tın tın gidiyorum 1. viteste bisiklerler solluyor beni neyse kadın sokağın başında durdu sola sinyal verdi direksiyonu çevirdi beni görünce yol verdi sağolsun 1 araba boşluk var arada bende tam dönüş yapacakken 1 metre geriye kaydı bir anda araç patinaj yaparak 30 cm önüme geldi güm diye tampondan geçirdim motor yattı sadece dizimde sıyrık var abla dedim sen ne yaptın kadın ağlamaklı aşağıya indi yol aşağıya doğru hafif eğimli bu arada dedi yol düz diye durdum frenden ayağımı çektim araba geriye kaçınca panik yapıyor fren yerine gaza basıyor

Böylece motosiklet hayatımdaki ilk kazayı henüz ehliyet almadan yapmış oldum.

Zaten bayan şöförün arabasına bakarak fikir sahibi oluyorsunuz çok küçük ve çok büyük araç kullanan robot gibi önüne bakan bayanlardan mümkün olduğunca uzak durun gaz nerede vites nerede derken yola bakmıyorlar.

gaza basanlarda bana denk geliyor herhalde

Hatta geçen yıl yoldan gelmişim sabah saat 6 arabayı park ettim sigara yaktım ineceğim arabadan bir arabada önüme geldi oda arabayı park ediyor herşey yolunda çok manevra yapıyor sanki tank park ediyor dedim kesin bayan şöför sigaranın yarısına geldim hala uğraşıyor ilerde köpek sürüsü var tehditkar biçimde geldiler arabanın etrafına kadında o sırada geri geri geliyor köpekler bir havladı kadın gaza bir asıldı arabanın arka havaya kalktı 2 sn içinde arabanın tampon benim kaportanın üzerindeydi evet arabadan inen bayan şöfördü takip mesafesi diye saydırmaya başladı duran arabaya çarpıyor ondan sonra takip mesafesi .
    MhmtcnKoral bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kadınların %90'ı erkeklerin %30'u bence araç sürmeye müsait değiller. Araç kullanıyorsun be adam bir elde cep telefonu bir elde sigara araç mı kullanılır ? Aynı şekilde kadınlar da öyle millet 30sn kırmızı görmesin hemen eline alıyor s3'ü ayfonu dalıyor telefona yeşil yandı mı arkadakiler bekliyor mu bipinde değil. Ben kendime rahat derdim millet rahatlıkta çağ atlamış. ışıkların tam altına park eden adam var çift şeridi teke indirmiş trafik yapıyor. Şikayet ediyorsun trafik şubeye gelin alın şunları diye umurlarında değil. Adam duraklama (X) yapılamayacak yere park ediyor sonra motosiklet kaldırımda diye adamı hastanelik eden polisler çıkıyor. Bu memleket ne zaman bu hale geldi? Acaba hep böyleydi de ben mi yeni görüyorum. Bu bahsettiklerim istanbulda uzakta değil. Üniversiteye kayıt için gittim Düzceye hayran oldum. 10 dakikada bir trafik şube arabası. Her köşe başında polis-zabıta belli yerlerde yunuslar işte bu dedim. Kusura bakmayın içimi döktüm konuyu saptırmış olabilirim.
    Sinan Aksu ve viper17 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Çok geçmiş olsun dostum.

takip mesafesi iyiymiş
    Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...

Nietzsche

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Direksiyon dersinizi trafiğe açık alanda mı yapıyorsunuz bu bir?
    Anlattığınız olayı da çok kavrayamadım açıkçası, bayan eğimli yolda duruyor, fren yerine gaza basıyor ve siz onun arkasındaysanız
    nasıl size vuruyor? Yani kadın eğimli yolda durup, gazla freni ayıramıyor panikten ama bu esnada birde vitesi geri mi alıyor özellikle size çarpmak için? anlamadım cidden..

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Alıntı C@LiMeRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direksiyon dersinizi trafiğe açık alanda mı yapıyorsunuz bu bir?
    Anlattığınız olayı da çok kavrayamadım açıkçası, bayan eğimli yolda duruyor, fren yerine gaza basıyor ve siz onun arkasındaysanız
    nasıl size vuruyor? Yani kadın eğimli yolda durup, gazla freni ayıramıyor panikten ama bu esnada birde vitesi geri mi alıyor özellikle size çarpmak için? anlamadım cidden..
    Kadın direksiyon sola kırık vaziyette pati çekerek kalkıyor yanlışlıkla yanından geçen motor da arkadan çarpıyor. Bu yani....

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    o zaman kadın arabayı kaldırmayı beceremedi, geri kaçırdı desek anlarım da, fren yerine gaza basma olayı neresinde bu olayın? Yani frene basmam gerekiyordu da gaza bastım falan. Sanki anlatılanlardan motosiklet sürücüsü aracın önünde, kadının frene basması lazım ama kadında panikle fren yerine gaza basmış gibi bir anlatım var..yani olaya farklı bir renk katılmaya çalışılmış..

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    alakasız olacak ama düzcede okuyacaksanız motosiklet de var oldukça fazla gezme imkanınız olacak.sakarya ve bolu yu kocaeliyi rahatlıkla gezebilirsiniz binlerce yer var bu bölgede gezilecek. :D
    TutkuluAcemi bunu beğendi.

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    daha çok iş açarlar başımıza bayan arkadaşlarımız

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    artık göre göre öyle tecrübe edindim ki bir arabanın yolda gidişinden bayan olup olmadığını anlıyorum
    ve motorsikletimle giderken eğer yol müsayitse 2 şerit slondan geçiyorum.müsayit değilse de hiç yaklaşmıyorum bile
    takip mesafem en az 100 mt

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Alıntı C@LiMeRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman kadın arabayı kaldırmayı beceremedi, geri kaçırdı desek anlarım da, fren yerine gaza basma olayı neresinde bu olayın? Yani frene basmam gerekiyordu da gaza bastım falan. Sanki anlatılanlardan motosiklet sürücüsü aracın önünde, kadının frene basması lazım ama kadında panikle fren yerine gaza basmış gibi bir anlatım var..yani olaya farklı bir renk katılmaya çalışılmış..
    Hocam uykun var galiba gayet basit; bayırda döneceken motosikleti görünce yol vermek için durmuş, bu arkadaşda yol verdi diye tam geçecekken kadınının araba geri kaçmaya başlamış ve tutmak için frene basacağına gaza asılmış bi anda önüne çıkmış motorun.
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)