suzuki gs500 sorunlu alınırmı yardım pls
Reklamlar
-
selam arkadaşlar benim sorum şu olucak bi motor buldum suzuki gs500 kilometresi 62000 binde ve fiyat olarakda 3500 tl para istiyor yanlız siboblardan ses geliyomus ve gazı az yiyormuş taş çatlasa 1000 tl masrafı var diyor bu motor sizce bilen arkadaslar bu motorun ne kadar masrafı vardır alsam yaptırsam gönül rahatlıgıyla binebilirmiyim yoksa her ay bana sıkıntı çıkartırmı şimdiden vereceginiz cevaplar için teşekkür ederim...
Reklamlar
-
subaplarında sorun varmıs ve 1000 lıraymış öylemi ?
dostum subap işlemi 1000 lira tutmaz,
o kişi nereden biliyor fiyatı,
veya madem fıyatı biliyor neden yaptırmıyor?
buradan yanıt arama,
al motoru servısıne gotur dınlesınler,
ve sorunu sana bildirsinler...
bence bulaşma yazık olur,,,
-
Pavyondan karı alsan başınız daha az ağrır. Bence hiç bulaşmayın.
-
hiç bulaşma bizim bir tanıdık 1500 tl masrafı var diye bir araba aldı kurban düşmez hale geldi
-
sorun çözülecek olsa kendisi yaptırırdı bence çözemiyordur ve elinden çıkmasını istiyordur,boş ver alıpda başını ağrıtma
-
adam bın lıra masraf var demıs...ulen durustmus be.en azınmdan ıtelememıs.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
adam bın lıra masraf var demıs...ulen durustmus be.en azınmdan ıtelememıs.
O masraf 1000 lira değil 10.000 liradır
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Gormeden dinlemeden denemeden ne dense bos .
Budurumda masrafi 100tl ile 3000 tl arasi birsey tutar demekten baska birsey gelmez elden .
Bazen bu motor adam olmaz dersin ama 50 tlye sorun cozulur .
Fakat ortada bir risk var , keske bi cbf alip keyfime baksaydim dedirte bilir . Heleki helal sut emmis isi bilen bi ustan yoksa.
-
zaten bende sogudum iyicene tekerleklerde kabak bide onların masrafı var bu kış motosiklet alamıcaz belli oldu seneye allah nasip ederse artık verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim saygılar..
-
O kisi ile bidaha ayni ortamda bile bulunma kosarak uzaklas
-
Siz onu tanıdık bildik veya herkesin güvendiği bir ustaya gösterin.Ona göre karar verin.Gs 500'ün parçaları çok pahalı değil.Uydurma yapılabilecek çok yeri var.Çıkma filanda bulunuyor...Zevkli eğlenceli motosiklettir...Azıcık fazla yakar tek kusuru o
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)